Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

danavas napisał(a):
nie możemy pozwolić żeby do schronu trafiły....takie kochane pycholki...w dodatku kumple...one muszą razem gdzieś iść może faktycznie w jednym kojcu oba???

One są niesamowite , w sobotę byłam na weselu i moja mama siedziała z moimi psami , poprosiłam ją ,żeby do tych psiaków podjechała i tak śmiesznie wyszło :

Pojechała , wysiadła z auta i krótkowłosy podszedł się witać , na to kudłaty podszedł , włożył mu pysk do ucha , krótkowłosy się na niego spojrzał i zaczął na mamę poszczekiwać , tak to podobno wyglądało jak by kudłaty mu kazał
:D

Trzeba psiakom nadać imiona bo głupio tak pisać krótkowłosy i kudłaty .

• Replies 1.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Anja2201 napisał(a):
Ile jeszcze mam pisać , ciotki każda złotówka to dla psiaków bardzo dużo !!!!!!!!

Ale kasę zacznę zbierać dopiero jak uzbieramy deklarację , do puki nie uzbieramy nie zabiorę ich do hotelu , bo nie mam z czego dołożyć , a nie mogę sobie pozwolić na kolejne długi w hotelach .

Ale jak psiaki zabierzemy to każdy bazarek mile widziany
:)

W takim razie mocno trzymam kciuki za oba słodziaki.... :) I jeśli potem mogłabym prosić o konto na pw. ...Wtedy, gdy już przyjdzie czas do wpłat. Z góry dziękuję :) A cień odkładam i jak tylko będzie informacja o zbieraniu pieniążków, wystawię go.

Posted

monika55 napisał(a):
Czy one w tym lesie bezpieczne? Nikt ich nie skrzywdzi?
Nie mogę wspomóc stałą deklaracją. Przykro mi. Szkoda ich bardzo. Nie wiem jak pomóc.

Nie grozi im jakieś bezpośrednie niebezpieczeństwo , ale wiesz droga przy lesie , niedaleko młodzież sobie urządza popijawy i tego się boję najbardziej

Posted

Anja2201 napisał(a):
One są niesamowite , w sobotę byłam na weselu i moja mama siedziała z moimi psami , poprosiłam ją ,żeby do tych psiaków podjechała i tak śmiesznie wyszło :

Pojechała , wysiadła z auta i krótkowłosy podszedł się witać , na to kudłaty podszedł , włożył mu pysk do ucha , krótkowłosy się na niego spojrzał i zaczął na mamę poszczekiwać , tak to podobno wyglądało jak by kudłaty mu kazał
:D

Trzeba psiakom nadać imiona bo głupio tak pisać krótkowłosy i kudłaty .

razem się trzymają:) szkoda by ich rozdzielać.... ja też chętnie wspomogę bazarkiem a we wrześniu kończy mi się jedna duża stała i spokojnie będę mogła podwoić moja deklaracje na chłopaków jeśli będą mieć małe tyły....tylko proszę mi o tym przypomnieć jakby co;)

trzeba je zabrać....koniecznie....

Posted

ocelot napisał(a):
Aneczko to trzeba szukać hotelu i dogadać cenę, będziemy widzieć na czym stoimy.

Ano trzeba , z tego co pamiętam od Donki jakoś niedługo wyjeżdża psiak , może zgodzi się je do jednego kojca oba wziąć ?Zadzwonię później .

Posted

Witam i dziękuje za info i poprosze numer konta,na razie wpłace jakąś symboliczną kwotę ale jak będzie bazarek na nie to dam kilka fantów,tylko prosze o wiadomość :) ......kurcze nie mam żadnego kojca bo bym je wzięła na tymczas

Posted

Anja2201 napisał(a):
Ano trzeba , z tego co pamiętam od Donki jakoś niedługo wyjeżdża psiak , może zgodzi się je do jednego kojca oba wziąć ?Zadzwonię później .

Dawaj Ania, to dwa maleństwa, w jednej budzie się zmieszczą. A u donki będą miały jak w raju.

Posted

Dzwoniłam do Donki , miejsc na razie brak i nie zapowiada się , żeby coś się zwolniło :(

Zaraz napiszę do megi1 , staram się znaleźć gdzieś blisko hotel , wtedy łatwiej odpowiadać za adopcję .

Postaram się załatwić karmę , może będzie taniej ??

Posted

kasienka001 napisał(a):
Dostałam zaproszenie na wątek, niestety chwilowo nie mam jak pomóc finansowo. Imiona jakieś by się przydały :-)

Ano przydały by się , krótkowłosego wołam Lizak ( bo macha jęzorem na lewo i prawo ) , a kudłaty ??

Posted

Dostałam link do tego wątku. Niestety nie mogę im pomóc. Śliczne psiaki, jakby znalazły DT, ktoś o nie trochę zadbał, nakarmił, wykąpał i tego kudłatego uczesał to myślę że chłopaki mieliby szansę na znalezienie DS, wyglądają poza tym na spokojne. Fajnie jakby razem gdzieś trafili do DS, wyglądają jak kumple, słodkie są:)

Posted

nika28 napisał(a):
U sylwiaso jest hotelik, k. Łowicza, ale nie wiem, czy są wolne miejsca :(

tak to bardzo dobre miejsce!!!
Duzo zdjec ,ciagle relacje o psach czyli duza pomoc do ogloszen,nie trzeba ciagle sie dopominac i czekac w nieskonczonosc na jakies wiadomosci .

Posted

IVV napisał(a):
tak to bardzo dobre miejsce!!!
Duzo zdjec ,ciagle relacje o psach czyli duza pomoc do ogloszen,nie trzeba ciagle sie dopominac i czekac w nieskonczonosc na jakies wiadomosci .

Wysłałam zapytanie .