Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Anja2201 napisał(a):
bardzo proszę o pomoc , właśnie przywiozłam 10 psa do domu , w Czwartek wyjeżdżam , TZ kategorycznie odmawia opieki nad kolejnym psem , maluch waży 4 kg i jest szczerbaty , błagam o pomoc !!!!
http://www.dogomania.pl/threads/213327-Szczerbaty-Elwis-kg-psiego-nieszcz%C4%99%C5%9Bcia-ma-DT-do-czwartku-co-dalej?p=17491432#post17491432

Lin juz nieaktualny - piesek został przekazany właścicielom + instrukcja w/s zębów:)

A oba Słodziaki to Puszki-Okruszki;)

Pzdr.

Posted

Witam u slicznych psiaków! Moze jakis grosik rzuce? Poprosze o nr konta!
I jeszcze jedno - czy mogę razem za jednym razem ( ło matko ale kołomyja mi wyszła!) Chodzi mi o to czy jednym przelewem moge wpłacić jednocześnie na Lizaka, Dropsa i Magika?

Posted

Karina R napisał(a):
Witam u slicznych psiaków! Moze jakis grosik rzuce? Poprosze o nr konta!
I jeszcze jedno - czy mogę razem za jednym razem ( ło matko ale kołomyja mi wyszła!) Chodzi mi o to czy jednym przelewem moge wpłacić jednocześnie na Lizaka, Dropsa i Magika?

Jezeli konto to samo, to chyba tak. Tylko koniecznie napisz w uwagach, na jakie psy wysyłasz.
Tak mi się wydaje.

pzdr.

Posted

Cioteczko wstawiaj fotki bo mam nastepne !!!! A nie mam jak tego wstawić tzn kiedy... :( więc Ci znowu poprzesyłam na e-maila.
Tym razem fotki ze spacerków i opisze jak chłopaki sobie radzą na smyczy... :)

Posted

ZAGLADAM ,co u chłopaków słodziaków. Przykro mi ,ze tylko dla nich serduszko kupiłam ,ale już brakło kasy ,a nowej jeszcze nie mam.tz.meżowskiej.:)