Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 192
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

walczcie o postawienie diagnozy bo to najważniejsze aby wiedziec jak z nim dalej postepować
jesli to byl wylew to naprawde silny ale z tego psiak ma szanse sie podniesc, moj tez jest po wylewie, dostaje codziennie karsivan i oprocz lekko przekrzywionej głowy i lekko sparalizowanej jednej czesci pyszczka nic mu nie dolega
mielismy tez niedawno takiego psiaka w schronisku, niestety jego historia jest bardzo smutna - okazało się,że to rak kości i piesek biega już teraz za TM

trzymam jednak kciuki aby to nie bylo to!!!!!!

Posted

Jestem na zaproszenie kalvusi! :loveu:

Rozumiem, że Batmanek przebywa w Warszawie? ;)

Która lecznica go leczy?
Pytam, bo obleciałam już trochę lecznic z warsaw i poznałam lekarzy...
Czasami po prostu nie chce się wierzyć co wyprawiają z "naszymi" psami! :shake:

Posted

O biedak malutki. Poproszę "kundelki" o wsparcie.
Tu nie wiadomo, co będzie, ale jeśli to udar to może się cofnąć. Tylko trzeba mu zrobić badania krwi, bo walenie końskich dawek sterydów starszemu psu jest bardzo niebiezpieczne.

Posted

wtatara napisał(a):
dzieki za zaproszenie- poproszę o konto coś przeleję

Witamy i bardzo dziękuję, przesłałam pw, tylko roztrzepaniec nie zmieniłam tematu:)

Posted

martka1982 napisał(a):
walczcie o postawienie diagnozy bo to najważniejsze aby wiedziec jak z nim dalej postepować
jesli to byl wylew to naprawde silny ale z tego psiak ma szanse sie podniesc, moj tez jest po wylewie, dostaje codziennie karsivan i oprocz lekko przekrzywionej głowy i lekko sparalizowanej jednej czesci pyszczka nic mu nie dolega
mielismy tez niedawno takiego psiaka w schronisku, niestety jego historia jest bardzo smutna - okazało się,że to rak kości i piesek biega już teraz za TM

trzymam jednak kciuki aby to nie bylo to!!!!!!

Cioteczko, witamy:) to bardzo cenne co piszesz, oby było tak samo jak w przypadku Twojego psiaka! Batmanek cały czas jest diagnozowany, ale szala coraz bardziej przechyla się w stronę wylewu, być może jest to powiązane także z zespołem Hornera, ale nie mamy póki co pewności, pozostaje leczyć, no i mocno trzymać kciuki.

Posted

giselle4 napisał(a):
jestem kochana
przeczytam wieczorem
ale
niech wet robi wszystko
a kase trzeba zbierac i bazarkowac....
sliczny jestes

Cioteczko kochana dziękujemy, że jesteś:) Batmanek już usłyszał, że jest śliczny i zdecydowanie mu się to podoba!

Posted

isadora7 napisał(a):
jestem na zaproszenie. Kalva podaj mi telefon - jes szansa na załatwienie rehabilitanta za free

powtórzę, bo ważne.

Posted

DIF napisał(a):
Jestem na zaproszenie kalvusi! :loveu:

Rozumiem, że Batmanek przebywa w Warszawie? ;)

Która lecznica go leczy?
Pytam, bo obleciałam już trochę lecznic z warsaw i poznałam lekarzy...
Czasami po prostu nie chce się wierzyć co wyprawiają z "naszymi" psami! :shake:

Witaj Cioteczko:) ;) tak, Batman jest w Wawie, dziękuję za zainteresowanie, nie wiem czy mogę tu napisać która to lecznica, ale chyba tak? Bo i tak faktury będę wklejać, to lecznica, która ma dwa punkty - Puławska 509 i Wila-Vet, pierwsze podejrzenie to był kręgosłup i Batman najpierw trafił do dra Bissennika, okazało się, że kręgosłup wykluczony, ale natychmiast zrobili badania krwi i dopiero po tym dali cięższe leki, w obu miejscach lekarze bardzo się starają, leczenie przynosi efekty, a jakie masz zdanie o nich? Leczyłaś już kogoś u nich???

Posted

Isadora7 napisał(a):
Jestem na zaproszenie. kalva podaj mi telefon - jes szansa na załatwienie rehabilitanta za free

Witaj Cioteczko:) :) :) dziękujemy pięknie, wysłałam pw!

Posted

mmd napisał(a):
O biedak malutki. Poproszę "kundelki" o wsparcie.
Tu nie wiadomo, co będzie, ale jeśli to udar to może się cofnąć. Tylko trzeba mu zrobić badania krwi, bo walenie końskich dawek sterydów starszemu psu jest bardzo niebiezpieczne.

Witamy serdecznie:) badanie krwi miał przed podaniem sterydu i antybiotyków, wkleję, teraz szykujemy się na następne. Początkowo wyglądało to także na ostre zapalenie ucha środkowego, ale póki co uszy nie są bolesne, wszystko coraz bardziej wygląda na wylew