mala_czarna Posted August 30, 2011 Author Posted August 30, 2011 malagos napisał(a):Zgłoście wątek do zamknięcia, jest bez sensu - ani wiadomości, anie zainteresowania, rzeczywiście matrix - nawet w regulaminie jest , że osoba zakładająca wątek powinna go rzetelnie prowadzić. do usuniecia.......... Malagos, założyłam wątek na prośbę Feli, z resztą masa wątków na Dogo zakładana jest na "wariackich papierach". Trochę później byłam w szpitalu, później na 2-miesięcznym zwolnieniu, i nie bardzo miałam siłę siedzieć przed kompem i pisać cokolwiek, nie tylko zresztą na tym wątku. Ale proszę bardzo, jeśli taka wola, mogę napisać do moda prośbę o skasowanie wątku, tym bardziej, że ze względu na mój wyjazd do sanatorium w październiku, nie będzie mnie w ogóle na Dogomanii. Quote
malagos Posted August 30, 2011 Posted August 30, 2011 ale sama chyba przyznasz, ze to nie jest wątek, gdzie sie chcetnie zaglada?......Dlaczego Fela go olała, Tobie zostawiajac jako założycielce prowadzenie go?.... Zamknąć i spokoj. Quote
Ellig Posted August 30, 2011 Posted August 30, 2011 mala_czarna napisał(a):Malagos, założyłam wątek na prośbę Feli, z resztą masa wątków na Dogo zakładana jest na "wariackich papierach". Trochę później byłam w szpitalu, później na 2-miesięcznym zwolnieniu, i nie bardzo miałam siłę siedzieć przed kompem i pisać cokolwiek, nie tylko zresztą na tym wątku. Ale proszę bardzo, jeśli taka wola, mogę napisać do moda prośbę o skasowanie wątku, tym bardziej, że ze względu na mój wyjazd do sanatorium w październiku, nie będzie mnie w ogóle na Dogomanii. Uwazam,ze trzeba zmienic tytul bo przeciez Ajsti jest w DT. nie ma jeszcze DS. "3 malenkie sunie, 2 w Ds, Ajsti szuka domu" Quote
Nutusia Posted August 30, 2011 Posted August 30, 2011 Tak czy inaczej wątek będzie "martwy". I nadal nie mamy wyjaśnienia dlaczego na zapytanie o Ajsti padła odpowiedź, że ma już dom. Problematyczny natomiast pozostaje status DT dla suni, skoro osoby za nią odpowiedzialne milczą. Czy była spisana umowa o DT?... Quote
Ellig Posted August 30, 2011 Posted August 30, 2011 Nic nie bylo , ksiazeczka zdrowia suni tez nie zostala przeslana i nikt nie byl na wizycie w DT u Ajsti! Quote
Nutusia Posted August 30, 2011 Posted August 30, 2011 Super! Baaaardzo wyrozumiały ten DT w takim razie, normalnie Baloniarz! A co się stało z tymi dwoma dużymi suniami - Kolą i Fantą - też nie wiadomo?... Quote
Kamila Proc Posted September 29, 2011 Posted September 29, 2011 no to ja tez, choc nic z tego nie wyniknie Quote
Ellig Posted October 3, 2011 Posted October 3, 2011 http://zaginionepsy.pl/obiekt,12119,Zaginiony,Chotomow,Kola_i_Fanta.html Quote
Nutusia Posted October 3, 2011 Posted October 3, 2011 O matko przenajświętsza... to się porobiło :( Quote
Ellig Posted October 3, 2011 Posted October 3, 2011 [quote name='Nutusia']O matko przenajświętsza... to się porobiło :([/QUOTE] Poniewaz codziennie sprawdzam ogloszenia, szukamy tej bezowej suni z Brodna to dzisiaj przez przypadek trafilam na to ogloszenie, co na to beka u niej byly sunie?Jak to sie stalo ,ze wlasnie one obie? Quote
koosiek Posted October 3, 2011 Posted October 3, 2011 Ogłoszenie jest na Chotomów, co chyba znaczy, że sunie uciekły już z DS, nie od Beki... Quote
Ellig Posted October 3, 2011 Posted October 3, 2011 [quote name='koosiek']Ogłoszenie jest na Chotomów, co chyba znaczy, że sunie uciekły już z DS, nie od Beki...[/QUOTE] A kiedy znalaly dom?Nic o tym nie wiedzialam, przeciez je oglaszam.............w takim razie przestaje oglaszac, szkoda suniek..........:( Quote
malagos Posted October 3, 2011 Posted October 3, 2011 [quote name='Ellig']A kiedy znalaly dom?Nic o tym nie wiedzialam, przeciez je oglaszam.............w takim razie przestaje oglaszac, szkoda suniek..........:([/QUOTE] szkoda i Waszej pracy, zainteresowania........ Quote
Ellig Posted October 3, 2011 Posted October 3, 2011 28 wrzesnia Kinga W. UWAGA WAŻNE: Kola i Fanta zaginęły. Zostały adoptowane ok. tygodnia temu i w ostatni poniedziałek uciekły przez niedomkniętą bramę. Szukamy ich w miejscu ich zamieszkanai czyli w Chotomowie i okolicach (podobno Kola była widziana w Jabłonnie). Quote
Ellig Posted October 4, 2011 Posted October 4, 2011 Trzeba zmienic tytul watku, bo jak juz wiemy , wszystkie sunie po za Ajsti maja DS. Quote
mala_czarna Posted October 4, 2011 Author Posted October 4, 2011 Tytuł jest przecież w porządku? Dwie sunie w ds, Ajsti szuka domu. Quote
ludwa Posted October 4, 2011 Posted October 4, 2011 Oby już zostały na kanapie i nigdzie się z niej nie ruszały:) Bo od jakiegoś czasu "urodzaj" na uciekinierów, tylko zakończenia nie są tak optymistyczne. Quote
Ellig Posted September 1, 2023 Posted September 1, 2023 Dnia 8.07.2011 o 15:44, Ellig napisał: Mam dom dla Ajsti, Kasia i Magda S. z poznania, same przyjada po mala , maja psy i koty i konie, bedzie mala miala dom na stale juz jej nie "wypuszcza", mam nadzieje ,ze przyjmienie te propozycje na powaznie wlasnie dzwonia na tel. K. Dnia 8.07.2011 o 15:45, Ellig napisał: Przygarnely juz nie jednego zwierzaka . adoptowac bedzie Kasia S. Magda S. ale cie ciesze kolejna bidulka uratowany:)))))))bedzie kochana na calego i niczego jej nie zabraknie:)))))))) Magda S. Ja juz nie moge sie doczekac kiedy ja zobaczy i wycaluj:))))) E. ja dam jej tymczas a niewykluczone ze juz jej nie oddam nikomu własnie ubłagałam swojego faceta troche mnie to kosztowało:)))obietnic:))ale dam jej dom tak sie ciesze!!!!!!!!!!!!!! Przychodzę za smutna wiadomością, dzisiaj odeszła za Tęczowy most Ajsti...<3 Tak Kasia i Magda o tym napisały: "Icetea przeżyłaś z nami kawał czasu , myszko kochana , dziś już czekają na Ciebie Twój Kibolek i reszta bandy Mam nadzieje ,że spotkamy się wszyscy za tęczowym mostem" Quote
Recommended Posts