Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

malagos napisał(a):
Zgłoście wątek do zamknięcia, jest bez sensu - ani wiadomości, anie zainteresowania, rzeczywiście matrix - nawet w regulaminie jest , że osoba zakładająca wątek powinna go rzetelnie prowadzić.
do usuniecia..........

Malagos, założyłam wątek na prośbę Feli, z resztą masa wątków na Dogo zakładana jest na "wariackich papierach". Trochę później byłam w szpitalu, później na 2-miesięcznym zwolnieniu, i nie bardzo miałam siłę siedzieć przed kompem i pisać cokolwiek, nie tylko zresztą na tym wątku. Ale proszę bardzo, jeśli taka wola, mogę napisać do moda prośbę o skasowanie wątku, tym bardziej, że ze względu na mój wyjazd do sanatorium w październiku, nie będzie mnie w ogóle na Dogomanii.

• Replies 249
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ale sama chyba przyznasz, ze to nie jest wątek, gdzie sie chcetnie zaglada?......Dlaczego Fela go olała, Tobie zostawiajac jako założycielce prowadzenie go?....
Zamknąć i spokoj.

Posted

mala_czarna napisał(a):
Malagos, założyłam wątek na prośbę Feli, z resztą masa wątków na Dogo zakładana jest na "wariackich papierach". Trochę później byłam w szpitalu, później na 2-miesięcznym zwolnieniu, i nie bardzo miałam siłę siedzieć przed kompem i pisać cokolwiek, nie tylko zresztą na tym wątku. Ale proszę bardzo, jeśli taka wola, mogę napisać do moda prośbę o skasowanie wątku, tym bardziej, że ze względu na mój wyjazd do sanatorium w październiku, nie będzie mnie w ogóle na Dogomanii.

Uwazam,ze trzeba zmienic tytul bo przeciez Ajsti jest w DT. nie ma jeszcze DS.

"3 malenkie sunie, 2 w Ds, Ajsti szuka domu"

Posted

Tak czy inaczej wątek będzie "martwy". I nadal nie mamy wyjaśnienia dlaczego na zapytanie o Ajsti padła odpowiedź, że ma już dom.
Problematyczny natomiast pozostaje status DT dla suni, skoro osoby za nią odpowiedzialne milczą. Czy była spisana umowa o DT?...

• 5 weeks later...
Posted

[quote name='Nutusia']O matko przenajświętsza... to się porobiło :([/QUOTE]
Poniewaz codziennie sprawdzam ogloszenia, szukamy tej bezowej suni z Brodna to dzisiaj przez przypadek trafilam na to ogloszenie, co na to beka u niej byly sunie?Jak to sie stalo ,ze wlasnie one obie?

Posted

[quote name='koosiek']Ogłoszenie jest na Chotomów, co chyba znaczy, że sunie uciekły już z DS, nie od Beki...[/QUOTE]
A kiedy znalaly dom?Nic o tym nie wiedzialam, przeciez je oglaszam.............w takim razie przestaje oglaszac, szkoda suniek..........:(

Posted

[quote name='Ellig']A kiedy znalaly dom?Nic o tym nie wiedzialam, przeciez je oglaszam.............w takim razie przestaje oglaszac, szkoda suniek..........:([/QUOTE]
szkoda i Waszej pracy, zainteresowania........

Posted

28 wrzesnia
Kinga W. UWAGA WAŻNE: Kola i Fanta zaginęły. Zostały adoptowane ok. tygodnia temu i w ostatni poniedziałek uciekły przez niedomkniętą bramę. Szukamy ich w miejscu ich zamieszkanai czyli w Chotomowie i okolicach (podobno Kola była widziana w Jabłonnie).

Posted

Oby już zostały na kanapie i nigdzie się z niej nie ruszały:) Bo od jakiegoś czasu "urodzaj" na uciekinierów, tylko zakończenia nie są tak optymistyczne.

• 2 years later...
  • 9 years later...
Posted
Dnia 8.07.2011 o 15:44, Ellig napisał:

Mam dom dla Ajsti, Kasia i Magda S. z poznania, same przyjada po mala , maja psy i koty i konie, bedzie mala miala dom na stale juz jej nie "wypuszcza", mam nadzieje ,ze przyjmienie te propozycje na powaznie wlasnie dzwonia na tel. K.

Dnia 8.07.2011 o 15:45, Ellig napisał:

Przygarnely juz nie jednego zwierzaka . adoptowac bedzie Kasia S.

Magda S. ale cie ciesze kolejna bidulka uratowany:)))))))bedzie kochana na calego i niczego jej nie zabraknie:))))))))

Magda S. Ja juz nie moge sie doczekac kiedy ja zobaczy i wycaluj:)))))

E. ja dam jej tymczas a niewykluczone ze juz jej nie oddam nikomu własnie ubłagałam swojego faceta troche mnie to kosztowało:)))obietnic:))ale dam jej dom tak sie ciesze!!!!!!!!!!!!!!

Przychodzę za smutna wiadomością, dzisiaj odeszła za Tęczowy most Ajsti...<3
Tak Kasia i Magda o tym napisały:

"Icetea przeżyłaś z nami kawał czasu , myszko

kochana , dziś już czekają na Ciebie Twój Kibolek i reszta bandy

Mam nadzieje ,że spotkamy się wszyscy za tęczowym mostem"

374648964_7283122788370015_7345890630380844145_n.jpg

374686690_7283132718369022_1151406873895231761_n.jpg

374688514_7283136751701952_5535753425694330371_n.jpg

371913033_7283133498368944_3242448905484506481_n.jpg

371923522_7283136421701985_5962799188873710500_n.jpg

371949723_7283134975035463_8859936635277560101_n.jpg

• 1 month later...