beka Posted June 9, 2011 Posted June 9, 2011 chyba na to wyglada. zastanawiałam sie jeszcze nad welshem ale łapiny raczej krótkie (co prawda zdjecia czasem kłamia). Trzeba je do jamniczych cioć wysłac. Quote
gryf80 Posted June 9, 2011 Posted June 9, 2011 no to też mi się tak wydaje.myślę,że możnabyłoby je tak ogłaszać,jako mixy szorstkich parówek,ale niech dziewczyny od nitek same zdecydują,no nie? Quote
Andzike Posted June 10, 2011 Author Posted June 10, 2011 Coś się nieśmiało zaczyna dziać w sprawie sceniackuf. Nie chce zapeszać, ale jeśli coś z tego wyjdzie to na będę potrzebować grosików na benzynę i podkłady... Quote
Andzike Posted June 10, 2011 Author Posted June 10, 2011 Nie zapeszamy, ale wszystko jest na dobrej drodze... ;) Kto dorzuci grosik, żeby maluchy miały za co opuścić schronisko i przyjechać do nowego życia??? Quote
Juldan Posted June 10, 2011 Posted June 10, 2011 Andzike napisał(a):Nie zapeszamy, ale wszystko jest na dobrej drodze... ;) Kto dorzuci grosik, żeby maluchy miały za co opuścić schronisko i przyjechać do nowego życia??? A w którą stronę trzeba by jechać? Bo wiesz że My czasem lubimy pojeździć- jeśli tylko nasza praca nam na to pozwala:lol: Quote
Andzike Posted June 10, 2011 Author Posted June 10, 2011 Juldan napisał(a):A w którą stronę trzeba by jechać? Bo wiesz że My czasem lubimy pojeździć- jeśli tylko nasza praca nam na to pozwala:lol: Poszło pw :) Czy ktoś się podejmuje poprowadzenia bazarku ciuchowego? Mnie to przerasta... ;) Quote
Romka Posted June 10, 2011 Posted June 10, 2011 Juldan napisał(a):A w którą stronę trzeba by jechać? Bo wiesz że My czasem lubimy pojeździć- jeśli tylko nasza praca nam na to pozwala:lol: Mam podobne pytanie...może coś wymyślimy wspólnymi siłami...też chcę PW...;) Quote
Andzike Posted June 10, 2011 Author Posted June 10, 2011 Pamparampapam :D :D :D Zgadnijcie kto jutro jedzie do Głowna po słitaśne sceniacki i zabiera je na DT do Warszawy??? :D Na szczęscie nie do siebie (resztka rozsądku zwycięzyła) ;) Quote
Nano Posted June 10, 2011 Posted June 10, 2011 :D:D:D:D:D słuchajcie ma ktoś może konto na miau.pl ?? wiem tylko tyle: do oddania jest 3 letnia kotka perska koloru popielatego (Poznań), w czwartek moge załatwić kontakt do właścicieli. Trzeba się pośpieszyć bo chcą kotkę uśpić!!! Quote
nika28 Posted June 10, 2011 Posted June 10, 2011 Czy jest ktoś z Łodzi, kto mógłby [SIZE="3"]DZISIAJ sprawdzić domek dla Gucia ? Łódź, ul. Paderewskiego. Ja nie dam rady, późno dzisiaj wracam do domu... :( Quote
toyota Posted June 10, 2011 Posted June 10, 2011 Pisz w tej sprawie do Marycha35, jak będzie trzeba to dam Ci na PW nr telefonu do niej. Quote
nika28 Posted June 10, 2011 Posted June 10, 2011 toyota napisał(a):Pisz w tej sprawie do Marycha35, jak będzie trzeba to dam Ci na PW nr telefonu do niej. Dla Mrysi będzie chyba za daleko :( Ale zaraz do niej zadzwonię... Quote
Romka Posted June 10, 2011 Posted June 10, 2011 Andzike napisał(a):Pamparampapam :D :D :D Zgadnijcie kto jutro jedzie do Głowna po słitaśne sceniacki i zabiera je na DT do Warszawy??? :D Na szczęscie nie do siebie (resztka rozsądku zwycięzyła) ;) Ty myślisz,że mnie z niejaką Magdą przechytrzysz...he,he,he...no i co Ty na to?:cool3::lol: Quote
Andzike Posted June 10, 2011 Author Posted June 10, 2011 [quote name='nika28']Czy jest ktoś z Łodzi, kto mógłby [SIZE="3"]DZISIAJ sprawdzić domek dla Gucia ? Łódź, ul. Paderewskiego. Ja nie dam rady, późno dzisiaj wracam do domu... :( Kto jeszcze jest z Łodzi? Państwo są zdecydowani na Gucia, brzmią ok - bez sensu byłoby wozić malucha w te i we wte... Jeśli nie dziś, to ew. jutro przed południem - Państwo się dostosują ;) Quote
jostel5 Posted June 10, 2011 Posted June 10, 2011 Ale się dzieje...! Maleńtasy są prześliczne,wzruszające,bezradne,serce kroi się w plasterki....!Maja zostanie w dt w Warszawie? Quote
Andzike Posted June 10, 2011 Author Posted June 10, 2011 Słuchajcie - mamy BDT dla szczeniaków. Możliwe, że nawet dla trzech. Jeśli jakimś cudem uda się załatwić tą wizytę dla Gucia, to na jego miejsce możemy zabrać innego szczeniaka. Zabierzemy - jeśli będziemy mieli za co po te szczeniaki pojechać, bo póki co nie mamy. BDT nie bierze kasy za głaskanie, przytulanie, karmę i spanie w łózku (TAK, TAK, SĄ TAKIE!!!), ale obiecaliśmy podkłady, bo wiadomo, że szczeniaki będą ich potrzebować zanim ogarną załatwianie się na dworze ;) Potrzebujemy kasy na benzynę i podkłady!!! Quote
jostel5 Posted June 10, 2011 Posted June 10, 2011 No przecież ,że parę groszy przeleję...! Na Twoje konto? Quote
Andzike Posted June 10, 2011 Author Posted June 10, 2011 Romka napisał(a):Ty myślisz,że mnie z niejaką Magdą przechytrzysz...he,he,he...no i co Ty na to?:cool3::lol: Mafia Łowicka ma wszędzie swoich szpiegów ;) Dobrze wydedukowałaś, kto będzie moja towarzyszką podrózy ;) jostel5 napisał(a):Ale się dzieje...! Maleńtasy są prześliczne,wzruszające,bezradne,serce kroi się w plasterki....!Maja zostanie w dt w Warszawie? Ja jestem całkowicie, obłędnie, po kres zakochana. :loveu: Maja będzie w Warszawie, wszystko już na nią czeka :) jostel5 napisał(a):No przecież ,że parę groszy przeleję...! Na Twoje konto? Fenkju, ajlovju :* Jostelku, kochana jesteś - przy tych wszystkich Twoich wydatkach psich...:oops: Na moje konto- jadę po nie, po prostu muszę je poznać !!! Kcem te sceniacki !!! :eviltong: Quote
Kasiaw201 Posted June 10, 2011 Posted June 10, 2011 Aniu, widzę, że Gucio ma już domek, szkoda, bo my bylismy prawie zdecydowani, oprócz mnie zakochał się mój mąż............. ale na podkłady się dołożymy............wszystkiego dobrego Guciu Quote
Andzike Posted June 10, 2011 Author Posted June 10, 2011 Kasiaw201 napisał(a):Aniu, widzę, że Gucio ma już domek, szkoda, bo my bylismy prawie zdecydowani, oprócz mnie zakochał się mój mąż............. ale na podkłady się dołożymy............wszystkiego dobrego Guciu Kasiu, moment!!!! Nic, nie jest przesądzone!!! Jesli jesteście z mężem zakochani to oddam Wam Gucia z pocałowaniem ręki i wygłaskaniem Fuxa (jak się da...). Takiego domu jak Wasz można życzyć każdemu psiakowi ;) Tylko co Fux by powiedział na małego towarzysza? Quote
Kasiaw201 Posted June 10, 2011 Posted June 10, 2011 No właśnie, tylko to mnie powstrzymywało przed natychmiastową deklaracją, nie wiem jaka mogłaby być jego reakcja, boje się wybuchu zazdrości, co o tym myślisz Ty i inne cioteczki z forum? Aniu , Ty najlepiej wiesz, że obro psa, którego zdecydujemy się adoptować leży nam na sercu Quote
Recommended Posts