Andzike Posted June 8, 2011 Posted June 8, 2011 Zajrzalam na wątek zbiorczy jednego z przytulisk i ... znów się zakochałam... :( Dwa maluchy - Gucio i Maja czekają w Głownie na swojego człowieka. Mają ok. 3,5 mies. Jakiś facet je przyniósł, podobno weszły do niego na podwórko... Raczej to nie jest prawda, bo są zadbane, i bardzo towarzyskie. Maluchy trzeba szybko zabrać - w schronisku nie sprawdzają domów do jakich psiaki trafiają, dzieciaki są cudne, więc lada moment ktoś się nimi zainteresuje i trafią na łańcuch. Dzięki Nice28 mamy trochę czasu na znalezienie im domów (poinformowała w schronisku, że intensywnie nad tym pracujemy), ale śpieszyć się trzeba... Ja ich wziać nie mogę - Neska zalega na tymczasie, inne DT też przepełnione (płatne DT same powinny dopłacać za możliwość opiekowania się takimi cudami:diabloti:), szukamy każdej możliwości wyciągniecia rodzeństwa z przytuliska, chociażby do domu tymczasowego. Maluchy zostały dziś zaszczepione. * tytuł nawiązuje do komentarzy jakie pojawiają się na stronie przytuliska odnośnie sceniackuf - nie akurat tych - ale własnie do tak pojmujących psy ludzi trafią Maja i Gucio jeśli im nie pomożemy :( W porozumieniu z Niką - adopcją maluchów zajmę się ja (chociaż mają już ogłoszenia na 60 portalach z kontaktem na nikę). 519730279 [email protected] Quote
nika28 Posted June 8, 2011 Posted June 8, 2011 Dzięki Andzike za wątek :loveu: No to teraz szukamy najlepszych domków... może jakiś na forum się znajdzie ? :oops: Quote
Andzike Posted June 8, 2011 Author Posted June 8, 2011 nika28 napisał(a): No to teraz szukamy najlepszych domków... może jakiś na forum się znajdzie ? :oops: Byłoby super ;) Z forum czy nie z forum - domy mają być najlepsze! Nika, czy w tych ogłoszeniach gdzie da radę mogłabyś zmienić nr telefonu na mój? Quote
Florentynka Posted June 8, 2011 Posted June 8, 2011 No cóż...czasem ma się dość tego wszystkiego i przeklina się chwilę, w której odkryło się dogo, prawda, Andzike? No ale oczywiście melduję się u szczeniaczków - bo dobrą stroną odkrycia przeklętego dogo jest to, że można się tym wszystkim z kimś dzielić. W te i wewte. Quote
Romka Posted June 8, 2011 Posted June 8, 2011 I ja się melduję...byłam też na wątku tego przytuliska...i widziałam maluchy...Andzike,już wspólnie z tego przytuliska pomogłyśmy jednemu psiakowi...Debrze...teraz trzeba pomóc maluchom...jeśli nie mają ogłoszeń mam wykupione ogłoszenia na bazarku Koosiek...ale to może trochę potrwać...wolno idą te ogłoszenia...daj znać czy chcesz ogłoszenia...:lol: Quote
nika28 Posted June 8, 2011 Posted June 8, 2011 Andzike napisał(a): Nika, czy w tych ogłoszeniach gdzie da radę mogłabyś zmienić nr telefonu na mój? Tak, jasne ;) Już zmieniam. Quote
Andzike Posted June 8, 2011 Author Posted June 8, 2011 Dziewczyny, dzięki, ze jesteście - od razu raźniej! Florentynka - masz calkowitą rację - czasem sobie myślę, że "przed dogo" było tak jakoś wygodniej, spokojniej, czyściej:diabloti:, łatwiej... Ale potem przypominam sobie te psie mordy, którym udalo się pomóc, ciesze się z wirtualnych i realnych przyjaźni, ktore dzięki dogo nawiązalam... i nie chcialabym byc nigdzie indziej ;) Romka - nika28 zrobila dzieciakom pakiet 60ogłoszeń, jakiś tam odzew jest, ale podobno nic ciekawego :( nika28 napisał(a):Tak, jasne ;) Już zmieniam. Dzięki, miło będzie jak mój "psi" telefon w końcu zacznie dzwonić ;) Quote
Andzike Posted June 8, 2011 Author Posted June 8, 2011 Tak na szybko ;) Nie miałam weny w wymyślaniu tekst (bardzo delikatnie mówiąc...:cool3:) Liczę, że uroda szczeniaków wypromuje się sama ;) http://warszawa.gumtree.pl/c-ViewAd?AdId=289012393&Guid=1307111b-0290-a20b-2736-b7defffec237 Quote
nika28 Posted June 8, 2011 Posted June 8, 2011 A może ktoś napisze ładny, wzruszający tekst ? Zrobię im jeszcze raz ogłoszenia, tylko że z kontaktem na Andzike... Ja też wczoraj napisałam im tekst na szybko, i domki nie za fajne piszą... :( Quote
mamanabank Posted June 9, 2011 Posted June 9, 2011 Najpiękniejsze sceniacki pod słońcem, ciekawe skąd się tam wzięły... Nie dość, że Nelkowe z urody, to jeszcze mają głupawy wyraz pyska Hyźkowy ;-) Gdzie by tu je zabrać, żeby były bezpieczne? Andzike, super, że założyłaś wątek. Quote
Andzike Posted June 9, 2011 Author Posted June 9, 2011 [quote name='mamanabank']Najpiękniejsze sceniacki pod słońcem, ciekawe skąd się tam wzięły... Nie dość, że Nelkowe z urody, to jeszcze mają głupawy wyraz pyska Hyźkowy ;-) Gdzie by tu je zabrać, żeby były bezpieczne? Andzike, super, że założyłaś wątek. Dokładnie!!! Tak by wyglądały nasze wspólne dzieci :D Non stop o nich myślę... :( i boję się, że jak coś załatwimy to będzie za późno :( Quote
Juldan Posted June 9, 2011 Posted June 9, 2011 :loveu:padłam na kolana:loveu: są przecudowne:loveu: Gdyby nie to, że Zuza nam na stanie zalega to pieszo bym poszła po szczury do Głowna, coby tam dłużej siedzieć nie musiały:-( Póki co podeślę je do "niedoszłych" Państwa Zuzy... może one zignorują kotecka... Mamanabank- powiem Hyźkowi co Ty na jego temat wygadujesz:evil_lol: z mordki to On jest mądrala:evil_lol: Quote
Kasiaw201 Posted June 9, 2011 Posted June 9, 2011 Ania, Ty mnie nie rób takich numerów......... im dłużej patrzę na Gucia tym bardziej się łamie............. on jest cuuuuuuuudowny Quote
Romka Posted June 9, 2011 Posted June 9, 2011 Kasiaw201 napisał(a):Ania, Ty mnie nie rób takich numerów......... im dłużej patrzę na Gucia tym bardziej się łamie............. on jest cuuuuuuuudowny Zaczyna być interesująco i obiecująco...;) Quote
Igam Posted June 9, 2011 Posted June 9, 2011 Śliczne maluszki :) zresztą wszystkie maluszki są śliczne ;) Quote
Recommended Posts