Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 229
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

W tym momencie błagam was wszystkich o trzymanie kciuków. Własnie teraz Państwo jadą do przytuliska obejrzec Atosa, Agula już tam na nich czeka....Ale się denerwuję bo to niełatwa adopcja...

Posted

No i co Beciu taka cisza, myślałam że już dawno napisałaś że Atos pojechał do domu!!! Ale ja się i tak denerwuję!! Fajny domek, fajni ludzie, Atosik ładnie się zaprezentował, biegał, skakał, wyszedł z panem na spacerek i pojechał, widziałam, że się bidulek trochę stresował, no ale był grzeczny i miły. Pani boi się trochę o swoje tuje, ale przecież niekoniecznie Atos musi je ciągle podlewać, ja też mam psa i tez podlewa różne krzaki a ciągle pięknie rosną!!! Trzymajmy dalej kciuki, żeby wszystko było dobrze....:)

Posted

jakie śliczne zdjęcia Agula, piękne :loveu:.
Młodzi Państwo już dzwonili do mnie, że Starsi szczęsliwie dojechali do domu i że Atosek całą droge był grzeczny i trzymał główkę na Pani kolanach. A ta go głaskała, głaskała...
Na łikend będziemy mieć zdjęcia bo Młodzi jadą do Starszych. W tym roku Pani Starsza przeszła na emeryturę i Atos będzie miał człowieka cały czas przy sobie. :lol:

Posted

Super, super, ja myślę, że on odda się ciałem i duszą tej pani!!! Trzymamy kciuki Atosiku!! Bądź tam grzeczniutki!!! Już dziś Atosik ze swoimi ludźmi a nie sam na ogródku w przytulisku!!! Czy to nie jest cudowne??? :) :) :)

Posted

:multi::multi::multi:
Ale świetne foty, wierzę, że Atosek bez tej całej naszej zgrai zazdrośników ( a on główny zazdrośnik ;) ) wreszcie będzie mógł być sobą, ja w nim widzę takiego właśnie przylepa i miziaka, mam nadzieję, że Państwo są już w nim zakochani:p
Super Agatko, że tam jesteś na miejscu i pilotowałaś sprawę!!!!:loveu:

Posted

Hej,moje kochane czarodziejki! Pisze z telefonu i kulawo mi to idzie, ale musialam wam pogratulowac tej cudownej adopcji !!!!!!!!!!!!!!
No i wspaniale zdjecia szczesliwej Igusi ze szczesliwa Becia!!!!!!!!!
zyc nie umierac.........!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Posted

[quote name='figa33']Hej,moje kochane czarodziejki! Pisze z telefonu i kulawo mi to idzie, ale musialam wam pogratulowac tej cudownej adopcji !!!!!!!!!!!!!!
to ty figuniu Czarodziejką jesteś bo dzięki twojemu allegro ten domek jest :calus::Rose:

Posted

Agula99 napisał(a):
Ciekawa jestem jak tam się Atosik trzyma, Beciu nie masz jakichś wieści, czy kot nie zagryziony, a tuje nie zlane??? ;)

Agula powiem c,i że czuję się zaniepokojona bo dzwoniłam dzisiaj dwukrotnie do Młodej i nikt nie odbiera.

Posted

Becia66 napisał(a):
Agula powiem c,i że czuję się zaniepokojona bo dzwoniłam dzisiaj dwukrotnie do Młodej i nikt nie odbiera.

Atos wraca dzisiaj do przytuliska. Czułam przez skórę że coś nie tak, trzykrotnie nieodebrany telefon przez Młodą, w różnych porach dnia i bez oddzwonienia. Widocznie nie chciała powiedzieć co się święci, głupio jej było za rodziców i pewnie nie wiedziała co mi powiedzieć. Dzisiaj zadzwonił pan Starszy i mówi, że Atos im ucieka. Że mają ogrodzone ale bez podmurówki i już dwukrotnie opuścił ogród i latali za nim po ulicy i nie mogą go narażać na takie bezpieczeństwo bo przecież go nie uwiążą. W domu nie chce siedzieć, tylko piszczy żeby na zewnątrz. Mają go przywieżć o 18.
I tak o to skończyła się adopcja Atosa, jego i nasze szczęście.
Ciekawa jestem tylko ile w tym prawdy ale tego się już nie dowiemy.

Posted

Atos już w przytulisku. Pani Starsza płakała ale stwierdzili , że nie mogą go zatrzymać bo okazało się, że mają nieszczelne odrodzenie i Atos nawiał już w pierwszym dniu. W domu tez nie chce siedzieć.