lika1771 Posted July 1, 2011 Posted July 1, 2011 Zapraszam na superasny bazarek mozna kupic fajne rzeczy i umiescic psa w potrzebie http://www.dogomania.pl/threads/210350-MOŻESZ-ZDOBYĆ-PIENIĄDZE-DLA-SWOJEGO-PODOPIECZNEGO-karmy-książki-rośliny-11.07-21.00?p=17170265#post17170265 Quote
Livka Posted July 1, 2011 Posted July 1, 2011 tak, tak to ona :) tylko proszę nazwisko skasuj ;) nie wiesz czy to deklaracja stała czy jednorazowa ? Quote
shannon13 Posted July 1, 2011 Posted July 1, 2011 Hej :) Z tej strony Aga G z fb :) Moja deklaracja jest stała :) Postaram sie wplacac co miesiac jakas kwote na psiaka :)) Quote
Livka Posted July 1, 2011 Posted July 1, 2011 [quote name='shannon13']Hej :) Z tej strony Aga G z fb :) Moja deklaracja jest stała :) Postaram sie wplacac co miesiac jakas kwote na psiaka :))[/QUOTE] Witaj shannon13 :loveu: Bardzo dziękuję w imieniu własnym i Ivora ;) a skoro już zalogowałaś się na dogo to poproszę o dopisek w tytule przelewu "Ivor - shannon13" wtedy już będę wiedziała od kogo pochodzi wpłata :lol: Quote
sylwija Posted July 2, 2011 Author Posted July 2, 2011 ogłaszany przez serwis HA, ale jeszcze tekst niezaktualizowany, jakby ktoś miał pomysł na modyfikację tekstu, to bardzo poproszę i nie wiem, czy robimy nowe ogłoszenia z dotychczasowymi zdjęciami, czy poczekamy na lepsze? jak będzie uczesany i pogoda na nie pozwoli? [quote name='"nata3118"']wpisany :-> www.petworld.pl/ www.darmobranie.pl/ www.hiperogloszenia.pl/ www.oglosze.pl/ www.olx.pl/ www.owi.pl/ www.przygarnijzwierzaka.pl/ www.psy.pl/ www.ojej.pl www.neeon.pl www.cret.pl/ z hoteliku: Ivor aklimatyzuje się, śpi już całą noc i nie jęczy :D Zdecydowanie typ dominujący, a jednocześnie jak coś chce, to strasznie przymilny ;) Quote
sylwija Posted July 3, 2011 Author Posted July 3, 2011 Ivor bezpieczny w hoteliku, a inny husky Shaq właśnie traci DT :( http://www.dogomania.pl/threads/210509-Shaq-haszczak-pilnie-szuka-DT-DS Quote
Livka Posted July 5, 2011 Posted July 5, 2011 Czyli Ivor pozostaje w hoteliku ? Dobrze się sprawuje ? W takim razie trzeba zapłacić za pobyt - sylwija poproszę kwotę i nr konta hoteliku:) Quote
sylwija Posted July 5, 2011 Author Posted July 5, 2011 Ivor jest bardzo grzeczny :-) w weekend, jak pogoda pozwoli, zabierzemy go na spacer i zrobimy pare zdjec bylabym wdzieczna, jakby ktos tekst do ogloszen zaproponowal, bo ja totalne beztalencie jestem.. Konta jeszcze nie dostalam. Na razie koszt to: 150 zaliczki przekazane razem z Ivorem + transport(czyli paliwo) 70 Quote
Livka Posted July 5, 2011 Posted July 5, 2011 [quote name='sylwija']Ivor jest bardzo grzeczny :-) w weekend, jak pogoda pozwoli, zabierzemy go na spacer i zrobimy pare zdjec bylabym wdzieczna, jakby ktos tekst do ogloszen zaproponowal, bo ja totalne beztalencie jestem.. Konta jeszcze nie dostalam. Na razie koszt to: 150 zaliczki przekazane razem z Ivorem + transport(czyli paliwo) 70[/QUOTE] Ok :) twoje konto mam ;) Cieszę się z postępów Ivora :multi: Quote
ocelot Posted July 6, 2011 Posted July 6, 2011 Watek Fila, ma chłopak szansę na DT. Ale musimy mu pomóc [URL="http://www.dogomania.pl/threads/210726-Fil.-Do-szcz%C4%99%C5%9Bcia-mu-tylko-budy-i-karmy-brak.-Dla-Fila-to-nieosi%C4%85galny-szczyt-marze%C5%84?p=17205492#post17205492"]http://www.dogomania.pl/threads/2107...2#post17205492[/URL] Quote
kaja69 Posted July 6, 2011 Posted July 6, 2011 W ramach podnoszenia watku ,prosze podpiszcie i rozsyłajcie dalej,facet musi zostac ukarany... [URL]http://www.dogomania.pl/threads/205213-Proszę-o-wsparcie-ważnej-petycji-podpisami!-Sprawca-zagłodzenia-psa-musi-ponieść-karę?p=16611611#post16611611[/URL] Quote
Livka Posted July 7, 2011 Posted July 7, 2011 Właśnie poleciało 220 zł na konto sylwiji czyli 150 zł zaliczki za hotel i 70 zł za paliwo :) Sylwija daj znać jak dojdzie przelew :) Quote
Cleo2008 Posted July 7, 2011 Posted July 7, 2011 [B]mam pytanie od Agi S z FB o konto, podajcie mi prosze na PW[/B] Quote
Livka Posted July 8, 2011 Posted July 8, 2011 [quote name='Cleo2008'][B]mam pytanie od Agi S z FB o konto, podajcie mi prosze na PW[/B][/QUOTE] Wysłane :) Quote
Livka Posted July 8, 2011 Posted July 8, 2011 Serdeczne podziękowania składamy Zofii M. z FB za tak hojną wpłatę dla Ivora :Rose::Rose::Rose: aktualne rozliczenia do wglądu w poście nr 2 ;) Quote
sylwija Posted July 8, 2011 Author Posted July 8, 2011 Livka napisał(a):Właśnie poleciało 220 zł na konto sylwiji czyli 150 zł zaliczki za hotel i 70 zł za paliwo :) Sylwija daj znać jak dojdzie przelew :) Doszedl, dziekuje. Strasznie latwo tak latke agresywnego przyczepic, nie wien skad to sie bierze :( teraz kolejny mlody psiak -malamut, jest tak okreslany, nie moge przestac myslec, szczegolnie, ze grozi mu eutanazja. Do Ivora najpewniej podjade, moze lepsze zdjecia sie uda zrobic i spokojnie mozna oglaszac nsdzego chlopaka slicznego Quote
ocelot Posted July 8, 2011 Posted July 8, 2011 wiesz co? Bo psiaki w schronisku są przerażone i różnie reagują. I mi strasznie takich niby agresywnych żal, bo eutanazja, bo brak szans, a to często cudowne psy. Quote
sylwija Posted July 8, 2011 Author Posted July 8, 2011 ten malamut jest młody, mieli trudności z wyłapaniem go, nie pozwolił sobie założyć kołnierza po kastracji.. nie lubi ja się coś przy nim robi, ocenili go jako agresywnego i jeśli kogoś ugryzie, to go uśpią. A on jest młody (1-1,5 ), mógł się bać.. na spacerze grzeczny bardzo i np. w ogóle nie reagował na inne psy. Przypuszczam, że po prostu wymaga pracy, ułożenia.. Podobnie jak Ivor trochę to wszystko, cieszę, że nasz psiak przynajmniej bezpieczny, a o tamtym już Fundacja Malamutów wie, więc mam nadzieję, że tez szanse dostanie Quote
ocelot Posted July 9, 2011 Posted July 9, 2011 Tak to w schroniskach bywa, łatka i kropka, a pies całkiem inny kurcze. Ech... psi los Quote
Plicha Posted July 9, 2011 Posted July 9, 2011 Mam nadzieję że go wyciągną przecież to normalne że pies ze strachu próbuje się bronić :( Quote
kaja69 Posted July 9, 2011 Posted July 9, 2011 Swoja skromna wpłate przelałam...zrobiłam juz stałe zlecenie do końca roku... Quote
sylwija Posted July 10, 2011 Author Posted July 10, 2011 w imieniu Ivora bardzo dziękuję wszystkim za wsparcie. To naprawdę wspaniały pies, tyle, ze po prostu szczeniak.. jest wesoły, energiczny, silny, ma temperament, w głowie mu tylko zabawa i bieganie W hoteliku ma dobry nastrój, widać, że się dobrze czuje jest typem dominującym, ale na pewno nie agresywny - potwierdza to każdy, kto ma z nim do czynienia. Quote
Recommended Posts