Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='shannon13']Hej :) Z tej strony Aga G z fb :) Moja deklaracja jest stała :) Postaram sie wplacac co miesiac jakas kwote na psiaka :))[/QUOTE]
Witaj shannon13 :loveu:
Bardzo dziękuję w imieniu własnym i Ivora ;) a skoro już zalogowałaś się na dogo to poproszę o dopisek w tytule przelewu "Ivor - shannon13" wtedy już będę wiedziała od kogo pochodzi wpłata :lol:

Posted

ogłaszany przez serwis HA, ale jeszcze tekst niezaktualizowany, jakby ktoś miał pomysł na modyfikację tekstu, to bardzo poproszę i nie wiem, czy robimy nowe ogłoszenia z dotychczasowymi zdjęciami, czy poczekamy na lepsze? jak będzie uczesany i pogoda na nie pozwoli?

[quote name='"nata3118"']wpisany :->
www.petworld.pl/
www.darmobranie.pl/
www.hiperogloszenia.pl/
www.oglosze.pl/
www.olx.pl/
www.owi.pl/
www.przygarnijzwierzaka.pl/
www.psy.pl/
www.ojej.pl
www.neeon.pl
www.cret.pl/

z hoteliku:
Ivor aklimatyzuje się, śpi już całą noc i nie jęczy :D

Zdecydowanie typ dominujący, a jednocześnie jak coś chce, to strasznie przymilny ;)

Posted

Czyli Ivor pozostaje w hoteliku ? Dobrze się sprawuje ?

W takim razie trzeba zapłacić za pobyt - sylwija poproszę kwotę i nr konta hoteliku:)

Posted

Ivor jest bardzo grzeczny :-) w weekend, jak pogoda pozwoli, zabierzemy go na spacer i zrobimy pare zdjec
bylabym wdzieczna, jakby ktos tekst do ogloszen zaproponowal, bo ja totalne beztalencie jestem..

Konta jeszcze nie dostalam.
Na razie koszt to: 150 zaliczki przekazane razem z Ivorem + transport(czyli paliwo) 70

Posted

[quote name='sylwija']Ivor jest bardzo grzeczny :-) w weekend, jak pogoda pozwoli, zabierzemy go na spacer i zrobimy pare zdjec
bylabym wdzieczna, jakby ktos tekst do ogloszen zaproponowal, bo ja totalne beztalencie jestem..

Konta jeszcze nie dostalam.
Na razie koszt to: 150 zaliczki przekazane razem z Ivorem + transport(czyli paliwo) 70[/QUOTE]

Ok :) twoje konto mam ;)

Cieszę się z postępów Ivora :multi:

Posted

Watek Fila, ma chłopak szansę na DT. Ale musimy mu pomóc
[URL="http://www.dogomania.pl/threads/210726-Fil.-Do-szcz%C4%99%C5%9Bcia-mu-tylko-budy-i-karmy-brak.-Dla-Fila-to-nieosi%C4%85galny-szczyt-marze%C5%84?p=17205492#post17205492"]http://www.dogomania.pl/threads/2107...2#post17205492[/URL]

Posted

W ramach podnoszenia watku ,prosze podpiszcie i rozsyłajcie dalej,facet musi zostac ukarany...

[URL]http://www.dogomania.pl/threads/205213-Proszę-o-wsparcie-ważnej-petycji-podpisami!-Sprawca-zagłodzenia-psa-musi-ponieść-karę?p=16611611#post16611611[/URL]

Posted

Serdeczne podziękowania składamy Zofii M. z FB za tak hojną wpłatę dla Ivora :Rose::Rose::Rose: aktualne rozliczenia do wglądu w poście nr 2 ;)

Posted

Livka napisał(a):
Właśnie poleciało 220 zł na konto sylwiji czyli 150 zł zaliczki za hotel i 70 zł za paliwo :)

Sylwija daj znać jak dojdzie przelew :)

Doszedl, dziekuje.

Strasznie latwo tak latke agresywnego przyczepic, nie wien skad to sie bierze :(
teraz kolejny mlody psiak -malamut, jest tak okreslany, nie moge przestac myslec, szczegolnie, ze grozi mu eutanazja.

Do Ivora najpewniej podjade, moze lepsze zdjecia sie uda zrobic i spokojnie mozna oglaszac nsdzego chlopaka slicznego

Posted

wiesz co? Bo psiaki w schronisku są przerażone i różnie reagują.
I mi strasznie takich niby agresywnych żal, bo eutanazja, bo brak szans, a to często cudowne psy.

Posted

ten malamut jest młody, mieli trudności z wyłapaniem go, nie pozwolił sobie założyć kołnierza po kastracji.. nie lubi ja się coś przy nim robi, ocenili go jako agresywnego i jeśli kogoś ugryzie, to go uśpią. A on jest młody (1-1,5 ), mógł się bać.. na spacerze grzeczny bardzo i np. w ogóle nie reagował na inne psy. Przypuszczam, że po prostu wymaga pracy, ułożenia..
Podobnie jak Ivor trochę to wszystko, cieszę, że nasz psiak przynajmniej bezpieczny, a o tamtym już Fundacja Malamutów wie, więc mam nadzieję, że tez szanse dostanie

Posted

w imieniu Ivora bardzo dziękuję wszystkim za wsparcie. To naprawdę wspaniały pies, tyle, ze po prostu szczeniak.. jest wesoły, energiczny, silny, ma temperament, w głowie mu tylko zabawa i bieganie
W hoteliku ma dobry nastrój, widać, że się dobrze czuje
jest typem dominującym, ale na pewno nie agresywny - potwierdza to każdy, kto ma z nim do czynienia.