What May NN Posted March 7, 2012 Posted March 7, 2012 mocno trzymam kciuki! Keno bądź dzielny!! Quote
ania z poznania Posted March 15, 2012 Author Posted March 15, 2012 Jest dobrze :)! Keno dostał zielone światło na wyjazd do hotelu, w weekend jedzie do LILUtosi :)! Quote
ania z poznania Posted March 18, 2012 Author Posted March 18, 2012 Kenuś już u Lilu :). Zawiozła go Skarpetka, w drodze był bardzo grzeczny, ładnie jechał, wszystko w porządku, za to u Lilu..... hm.........:roll:, zabrał się za rozbieranie budy :mad:. Podejrzewamy, że miał za mało ruchu w klinice, jednak w przytulisku chodził codziennie na konkretne spacery, młodzież biegała z nim, rzucali kijki, a teraz Kenusia roznosi. NIGDY nie demolował boksu, widać zresztą na zdjęciach, jak miał kijki to też wytrzymywały kilka dni, mam nadzieję, że to chwilowe ADHD i mu przejdzie! Quote
LILUtosi Posted March 18, 2012 Posted March 18, 2012 Byliśmy na godzinnym spacerku, pobiegaliśmy trochę (dosłownie troszkę) ale był szybki chód ;-) Chłopak na spacerze super, nie zbyt ciągnie. Jak złapał ode mnie na początku spacerku kijka tak nie puszczał go przez cały czas i przyniósł do kojca. Mam nadzieje że w nocy nie zje dwóch bud i izolacji domu ;-) Quote
SkarpetKa Posted March 20, 2012 Posted March 20, 2012 Hej Kenuś!!! Jak się masz? :) Czy kupki masz ładne i mięciutkie? ;) Naprawdę świetny podróżnik z Ciebie. W samochodzie pies ideał! Keno ok 2kwietnia powinien mieć powtórzony posiew i antybiogram. Wet zalecał zrobienie i podanie jakiejś autoszczepionki. Musi na pewno jeszcze przez miesiąc dostawać ten środek na rozmiękczanie stolca. Nigdy, przenigdy nie może zjeść żadnej kości!!! Biegać będzie mógł, ale najpierw trzeba go na spacerze zawsze wykoopać! Przepuklinę trzeba mu masować po spacerku 3 razy dziennie. Musi mieć stałą dietę. Jagnięcina/ryż. Najlepiej karmę typu obesity dla psiaków otyłych - ze względu na dużą zawartość włókien przeczyszczających. Quote
Donvitow Posted March 22, 2012 Posted March 22, 2012 Podpytałem w lecznicy- początkowo i jak był słaby grzecznie siedział w kojcu. Jak nabrał animuszu ciężko było Go zamknąć do kojca. No i bardzo starał się z niego wyść.:) Quote
agaga21 Posted March 22, 2012 Posted March 22, 2012 SkarpetKa napisał(a): Musi mieć stałą dietę. Jagnięcina/ryż. Najlepiej karmę typu obesity dla psiaków otyłych - ze względu na dużą zawartość włókien przeczyszczających. a może dobre by było dodawanie mu błonnika do karmy? Quote
ania z poznania Posted March 22, 2012 Author Posted March 22, 2012 Podpytałem w lecznicy- początkowo i jak był słaby grzecznie siedział w kojcu. Jak nabrał animuszu ciężko było Go zamknąć do kojca. No i bardzo starał się z niego wyść.:smile: Tak, bo jakby nie było w przytulisku miał sporo spacerów, wolontariusze, opiekun, zawsze biegali z nim, kijki rzucali, a po operacji miał ruch ograniczony. Poza tym, tak sobie myślę, wiosna, cieczki, może mu w głowie zaszumiało....?? a może dobre by było dodawanie mu błonnika do karmy? Zadzwonię jutro do kliniki i zapytam. Quote
ania z poznania Posted March 23, 2012 Author Posted March 23, 2012 O, super! Misiek kochany..... Zostało coś z budy:razz:? Quote
LILUtosi Posted March 23, 2012 Posted March 23, 2012 Dach się lekko przerzedził. Jedną budę zmasakrował ale już się uspokoił trochę. Quote
LILUtosi Posted March 26, 2012 Posted March 26, 2012 Kenusiowi skończyl się środek na rozmiękczenie kupki. Quote
ania z poznania Posted March 26, 2012 Author Posted March 26, 2012 Ok, zaraz działamy w tej sprawie! Quote
LILUtosi Posted March 26, 2012 Posted March 26, 2012 Tu będzie katalog Keno: https://picasaweb.google.com/100690205327708208633/KENO Quote
ania z poznania Posted April 26, 2012 Author Posted April 26, 2012 Ciocie Kenusiowe kochane, dostałam rachunek za leczenie Keno, razem było 2014zł, gmina zapłaciła 600, zostaje 1414zł..... Pomożecie mi w jego zapłaceniu :)? Quote
Akrum Posted April 26, 2012 Posted April 26, 2012 o cholera... 1414 zł zostało do zapłaty?? w jakim terminie musisz to spłacić?? czy Keno w ogóle coś ma na koncie pieniążków nagromadzonych?? Quote
ania z poznania Posted April 26, 2012 Author Posted April 26, 2012 Nie ma :roll:. Wiesz, dr Ciborowski jest bardzo w porządku, jesteśmy umówieni, że do połowy maja. Na pewno teraz zapłacę chociaż polowę, Keno ma też wydarzenie na FB: http://www.facebook.com/events/313438898726747/?notif_t=plan_user_joined Quote
Akrum Posted April 26, 2012 Posted April 26, 2012 porozsyłam trochę na FB i tutaj oczywiście też :) Quote
ania z poznania Posted April 26, 2012 Author Posted April 26, 2012 Dziękuję Ci bardzo, kochana :)! Quote
Akrum Posted April 26, 2012 Posted April 26, 2012 snuszkak napisał(a):nie możemy Ani zostawić z taką sumą..... i nie zostawimy :) pomożemy, wspólnie damy radę :) Quote
Recommended Posts