Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• 2 weeks later...
  • Replies 244
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 2 weeks later...
  • 1 month later...
Posted

ania z poznania napisał(a):
Teraz miał przerwę, ale musi dostać znowu. Już myślałam o Furciaczka hotelu, ale tyle nie uzbieramy.......

A skąd ta pewność:shake:

Posted

wybierajcie co chcecie nie wiem co piękniejsze...

do tego świetny charakter, cudo nie pies, tymczas chociaż jakiś błagam :placz:
on tak w mróz dostanie po tych łapach... :-(

do tego ta piękna masywna sylwetka

Posted

łał, w końcu dobre zdjęcia, na których widać jaki jest piękny! bardzo mi przypomina perro/juniora z gaju, choć ma inne umaszczenie.
póki co z deklaracji było ....10zł od amazonki71 :(

Posted

kolczatkę jak w kojcu siedział i nie wychodził na spacery miał zdjęta, na Ani prośbę ale jak tylko zaczęły się spacery to ponownie ją założyli, to nie nasze fanaberie, też jestem za tym by pies absolutnie nie chodził w kolczatce ale obroży tam mało, taniej za 10 zł kupić nie można bo to silny pies i strach pomyślec jak taką zerwie, reasumując nie będzie nowej mocnej obroży, to Keno będzie spacerował w kolczatce :(

Posted

snuszkak napisał(a):
kolczatkę jak w kojcu siedział i nie wychodził na spacery miał zdjęta, na Ani prośbę ale jak tylko zaczęły się spacery to ponownie ją założyli, to nie nasze fanaberie, też jestem za tym by pies absolutnie nie chodził w kolczatce ale obroży tam mało, taniej za 10 zł kupić nie można bo to silny pies i strach pomyślec jak taką zerwie, reasumując nie będzie nowej mocnej obroży, to Keno będzie spacerował w kolczatce :(

To ja mu kupię mocną dobrą obrożę, poproszę tylko o adres, gdzie mam wysłać ;)

Posted

ania z poznania napisał(a):
Kurcze, ja dałam obrożę dla niego, pewnie inny psiak dostał, a "jak amstaff to przecież musi być na kolczatce" :roll:. Musimy pogadać z panem Janem na ten temat.

No to faktycznie bardzo nieładnie :shake:

Posted

Nie miałam zamiaru wprowadzić zamieszania. Zapytałam skąd wiesz bo wątek jest w zasadzie nie odwiedzany.A jeżeli chodzi o deklarację to na pewno z mojej strony takową otrzymasz jak będzie ona potrzebna.
Przepraszam jeżeli w jakikolwiek sposób wprowadziłam niezdrową atmosferę.

Posted

[quote name='aida']Nie miałam zamiaru wprowadzić zamieszania. Zapytałam skąd wiesz bo wątek jest w zasadzie nie odwiedzany.A jeżeli chodzi o deklarację to na pewno z mojej strony takową otrzymasz jak będzie ona potrzebna.
Przepraszam jeżeli w jakikolwiek sposób wprowadziłam niezdrową atmosferę.

Aida, nie wprowadziłaś nerwowej atmosfery ;) Ale działamy w adopcjach już od wielu lat, mamy mnóstwo psów na utrzymaniu, wielu znalazłyśmy nowe domy, wiele powyciągałyśmy ze schronisk w całej Polsce i wiemy już, niestety, że nie jest łatwo zebrać deklaracje na hotel, zwłaszcza że na dogomanii i niebieskim forum większość osób deklaracji ma już mnóstwo. Jedynie bardzo drastyczne przypadki psów chorych, zmaltretowanych itd. mają szanse na zebranie odpowiedniej kwoty (a i tak nie całej). My umieszczamy psy głównie w hotelu w Szczecinku, fantastyczne miejsce, cudowni ludzie, opiewa wet, koszt to tylko 200 zł miesięcznie i to już wyżywieniem, i uwierz lub nie, ale te 200 zł rzadko udaje się uzbierać...

Tu masz wątek naszych psów, w poście 4 jest ich podsumowanie.
http://www.dogomania.pl/threads/140610-wAE-tek-BB-UWAGA-ab-agnieszka-chce-naprawiAE-szkody-PIERWSZA-RATA-DO-15-KWIETNIA-CZEKAMY