agaga21 Posted August 16, 2011 Posted August 16, 2011 [quote name='agnieszka32']No i na niebieskim jest już odzew - 10 zł miesięcznie od Amazonki71 :)[/QUOTE] czy to całe deklaracje na keno? :( Quote
ania z poznania Posted August 30, 2011 Author Posted August 30, 2011 Kochani, zapraszam Was na VI, wakacyjną edycję bazarku fotograficznego: http://www.dogomania.pl/threads/2136...8#post17533958 Zwycięzca decyduje na jakiego psiaka w potrzebie przeznaczy nagrodę! Proszę też o reklamowanie bazarku, im więcej osób weźmie w nim udział tym większa nagroda :smile: Quote
snuszak Posted September 8, 2011 Posted September 8, 2011 podniosę Keno, bo to taki świetny chłopak :) Quote
snuszak Posted October 20, 2011 Posted October 20, 2011 Keno dalej siedzi, łapki wyglądają coraz gorzej, zima idzie :( Quote
emhokr Posted October 20, 2011 Posted October 20, 2011 jasna cholera ... :( co tu wymyślić.... ;/ Quote
SkarpetKa Posted October 20, 2011 Posted October 20, 2011 Keno coś trzeba z Tobą począć, bo jak te ranki odmrożeń dostaną to raczej nie będzie dobrze :( Quote
ania z poznania Posted October 21, 2011 Author Posted October 21, 2011 Teraz miał przerwę, ale musi dostać znowu. Już myślałam o Furciaczka hotelu, ale tyle nie uzbieramy....... Quote
aida Posted October 22, 2011 Posted October 22, 2011 ania z poznania napisał(a):Teraz miał przerwę, ale musi dostać znowu. Już myślałam o Furciaczka hotelu, ale tyle nie uzbieramy....... A skąd ta pewność:shake: Quote
snuszak Posted October 22, 2011 Posted October 22, 2011 no nie dajcie mi ryczeć, takie cudo! Aniu jest ten pakiet ogłoszeń? musimy zacząc go ogłaszać koniecznie Quote
snuszak Posted October 22, 2011 Posted October 22, 2011 wybierajcie co chcecie nie wiem co piękniejsze... do tego świetny charakter, cudo nie pies, tymczas chociaż jakiś błagam :placz: on tak w mróz dostanie po tych łapach... :-( do tego ta piękna masywna sylwetka Quote
agnieszka32 Posted October 22, 2011 Posted October 22, 2011 Cudowny, fakt, ale czy nie można mu zakładać normalnej obroży, zamiast tej wstrętnej kolczatki? Chyba ma już wystarczająco cierpień... Quote
agaga21 Posted October 22, 2011 Posted October 22, 2011 łał, w końcu dobre zdjęcia, na których widać jaki jest piękny! bardzo mi przypomina perro/juniora z gaju, choć ma inne umaszczenie. póki co z deklaracji było ....10zł od amazonki71 :( Quote
snuszak Posted October 22, 2011 Posted October 22, 2011 kolczatkę jak w kojcu siedział i nie wychodził na spacery miał zdjęta, na Ani prośbę ale jak tylko zaczęły się spacery to ponownie ją założyli, to nie nasze fanaberie, też jestem za tym by pies absolutnie nie chodził w kolczatce ale obroży tam mało, taniej za 10 zł kupić nie można bo to silny pies i strach pomyślec jak taką zerwie, reasumując nie będzie nowej mocnej obroży, to Keno będzie spacerował w kolczatce :( Quote
agnieszka32 Posted October 22, 2011 Posted October 22, 2011 snuszkak napisał(a):kolczatkę jak w kojcu siedział i nie wychodził na spacery miał zdjęta, na Ani prośbę ale jak tylko zaczęły się spacery to ponownie ją założyli, to nie nasze fanaberie, też jestem za tym by pies absolutnie nie chodził w kolczatce ale obroży tam mało, taniej za 10 zł kupić nie można bo to silny pies i strach pomyślec jak taką zerwie, reasumując nie będzie nowej mocnej obroży, to Keno będzie spacerował w kolczatce :( To ja mu kupię mocną dobrą obrożę, poproszę tylko o adres, gdzie mam wysłać ;) Quote
ania z poznania Posted October 22, 2011 Author Posted October 22, 2011 Kurcze, ja dałam obrożę dla niego, pewnie inny psiak dostał, a "jak amstaff to przecież musi być na kolczatce" :roll:. Musimy pogadać z panem Janem na ten temat. Quote
agnieszka32 Posted October 22, 2011 Posted October 22, 2011 ania z poznania napisał(a):Kurcze, ja dałam obrożę dla niego, pewnie inny psiak dostał, a "jak amstaff to przecież musi być na kolczatce" :roll:. Musimy pogadać z panem Janem na ten temat. No to faktycznie bardzo nieładnie :shake: Quote
ania z poznania Posted October 22, 2011 Author Posted October 22, 2011 aida napisał(a):A skąd ta pewność:shake: A ile deklarujesz? Agnieszko, tam jest rotacja smyczy, obroży.... Ale jak się pogada z panem Janem, że ma nie zdejmować to nie zdejmie :). Quote
agnieszka32 Posted October 22, 2011 Posted October 22, 2011 ania z poznania napisał(a):A ile deklarujesz? Agnieszko, tam jest rotacja smyczy, obroży.... Ale jak się pogada z panem Janem, że ma nie zdejmować to nie zdejmie :). Rozumiem, Aniu ;) Quote
aida Posted October 23, 2011 Posted October 23, 2011 Nie miałam zamiaru wprowadzić zamieszania. Zapytałam skąd wiesz bo wątek jest w zasadzie nie odwiedzany.A jeżeli chodzi o deklarację to na pewno z mojej strony takową otrzymasz jak będzie ona potrzebna. Przepraszam jeżeli w jakikolwiek sposób wprowadziłam niezdrową atmosferę. Quote
agnieszka32 Posted October 23, 2011 Posted October 23, 2011 [quote name='aida']Nie miałam zamiaru wprowadzić zamieszania. Zapytałam skąd wiesz bo wątek jest w zasadzie nie odwiedzany.A jeżeli chodzi o deklarację to na pewno z mojej strony takową otrzymasz jak będzie ona potrzebna. Przepraszam jeżeli w jakikolwiek sposób wprowadziłam niezdrową atmosferę. Aida, nie wprowadziłaś nerwowej atmosfery ;) Ale działamy w adopcjach już od wielu lat, mamy mnóstwo psów na utrzymaniu, wielu znalazłyśmy nowe domy, wiele powyciągałyśmy ze schronisk w całej Polsce i wiemy już, niestety, że nie jest łatwo zebrać deklaracje na hotel, zwłaszcza że na dogomanii i niebieskim forum większość osób deklaracji ma już mnóstwo. Jedynie bardzo drastyczne przypadki psów chorych, zmaltretowanych itd. mają szanse na zebranie odpowiedniej kwoty (a i tak nie całej). My umieszczamy psy głównie w hotelu w Szczecinku, fantastyczne miejsce, cudowni ludzie, opiewa wet, koszt to tylko 200 zł miesięcznie i to już wyżywieniem, i uwierz lub nie, ale te 200 zł rzadko udaje się uzbierać... Tu masz wątek naszych psów, w poście 4 jest ich podsumowanie. http://www.dogomania.pl/threads/140610-wAE-tek-BB-UWAGA-ab-agnieszka-chce-naprawiAE-szkody-PIERWSZA-RATA-DO-15-KWIETNIA-CZEKAMY Quote
snuszak Posted October 23, 2011 Posted October 23, 2011 czyli aby Keno nie chodził w kolczatce to primo: zakupienie nowej obroży, secundo: wywalenie kolczatki to do niej nie wrócą :) Quote
Recommended Posts