kasiusia Posted June 8, 2011 Posted June 8, 2011 PRZEPRASZAM ZA OFFA PIĘKNY MŁODY AMSTAFF POTRZEBUJE POMOCY W ZNALEZIENIU NOWEGO KOCHAJĄCEGO DOMU!!!! http://www.dogomania.pl/threads/2091...hającego-domu-!!! Quote
aldira Posted June 11, 2011 Posted June 11, 2011 jest jakieś zainteresowanie amstafem? pytał ktoś?.... Quote
ania z poznania Posted June 11, 2011 Author Posted June 11, 2011 Jak na razie cisza.... Zapraszam na stronę przytuliska w Mosinie, będzie oczywiście uaktualniana: http://www.facebook.com/pages/Przytulisko-w-Mosinie/234067893275321 Przytulisko w Mosinie Quote
aldira Posted June 30, 2011 Posted June 30, 2011 cisza? tak piekny i nikt nie chce go zabrac? jaka szkoda Quote
SkarpetKa Posted July 2, 2011 Posted July 2, 2011 Chłopka dziś dostał pierwszą dawkę leku. Zjadł wraz z mokra karmą. Przez miesiąc musi dostawać dwa razy dziennie po 1 tabletce. Czekamy na efekty :) Quote
agaga21 Posted July 2, 2011 Posted July 2, 2011 [quote name='SkarpetKa']Chłopka dziś dostał pierwszą dawkę leku. Zjadł wraz z mokra karmą. Przez miesiąc musi dostawać dwa razy dziennie po 1 tabletce. Czekamy na efekty :)[/QUOTE] jest realne dopilnowanie wszystkich dawek? Quote
SkarpetKa Posted July 2, 2011 Posted July 2, 2011 [quote name='agaga21']jest realne dopilnowanie wszystkich dawek?[/QUOTE] Podawać je będzie przytuliskowa młodzież - wolontariuszka Klaudia jest bardzo zaangażowana i zawsze chętna do pomocy, wiec sądzę, że jest na to duża szansa. Uczulałyśmy ją, że musi być regularnie!! Quote
ania z poznania Posted July 2, 2011 Author Posted July 2, 2011 Dziewczynki są świetne, przychodzą codziennie, 2 razy do psów! Quote
SkarpetKa Posted July 2, 2011 Posted July 2, 2011 [quote name='ania z poznania']Dziewczynki są świetne, przychodzą codziennie, 2 razy do psów![/QUOTE] Aniu pamiętaj też o chłopcach :) Są w mniejszości, ale też przychodzą ;) Quote
agaga21 Posted July 2, 2011 Posted July 2, 2011 to się bardzo cieszę :) oby szybko psiak wyzdrowiał. Quote
SkarpetKa Posted July 2, 2011 Posted July 2, 2011 [quote name='ania z poznania']Fakt :splat:! Są :)![/QUOTE] Seksistka! :eviltong: Quote
ania z poznania Posted July 2, 2011 Author Posted July 2, 2011 :roflt:Ale tak delikatnie tylko :evil_lol:! Quote
Nevi Posted July 2, 2011 Posted July 2, 2011 Zapraszam na wielobranżowy bazarek dla szczeniaków z Mosiny! Książki, kosmetyki, buty dla dziewczynek i inne :) Sprawdźcie sami. http://www.dogomania.pl/threads/210498-Wielobran%C5%BCowy-kosmetyki-ksi%C4%85%C5%BCki-bi%C5%BCu-na-szczeni%C4%99ta-z-Mosiny-do-07.07.11-godz.-21?p=17178825#post17178825 Quote
snuszak Posted July 3, 2011 Posted July 3, 2011 a ja nie moge się napatrzeć jak on się na te dzieci cieszy! to będzie super pies Quote
ania z poznania Posted July 3, 2011 Author Posted July 3, 2011 Będzie. Ja już myślę, jak go stamtąd do Danusi albo Marka wyciągnąć, teraz jak jest chory to odstrasza, ale pan Jan mówił, że interesowały się nim niekoniecznie fajne osoby........ Pan Jan go im nie da, ale jak będzie tylko Straż to dadzą, a on jeszcze niewykastrowany. Nie chcę, żeby wpadł w nieodpowiednie łapy!!!!!! Quote
snuszak Posted July 4, 2011 Posted July 4, 2011 szczególnie, że wcześniej jeszcze psiak trochę ze strachu powarkiwał, teraz cieszy się na każdego, strach o niego strach! Quote
aldira Posted July 5, 2011 Posted July 5, 2011 to moze trzeba zrobic tak .. wprowadzic tutaj na watek wolantariuszy ktorzy zajmuja sie pieskiem niech na bierzaco pisze co i jak z nim... mysle ze trzeba go jak najszybciej wykastrowac aby go nikt do walk nie zabral i trzeba sprawdzac ludzi ktorzy go zabiora do domu .. ale zanim to nastapi zrobcie mu kastracje koniecznie... to bedzie takie stop dla tych co chca na rozmnazanie lub do walk.... ogloscie ze zbieracie na kastracje podajcie numer konta i moze ktos wplaci te pare groszy na niego ale musi byc dopilnowane zeby naprawde go wykastrowano , sadze ze ten pan ktory sie nim opiekuje nie da go byle komu a zwlaszcza dresom to zli ludzie amstafy biora tylko do szczucia na ludzi. napszcie cos o nim ..... Quote
ania z poznania Posted July 5, 2011 Author Posted July 5, 2011 Aldiro, nie mamy możliwości wykastrowania go na miejscu. Nie możemy wstawić psiaka do boksu po zabiegu. Owszem, pan Jan nie wyda go byle komu, dwóch strażników jest też takich, ale kilku jest takich, że wydadzą psa pierwszemu chętnemu, nie mają nimi zainteresowania. Quote
aldira Posted July 5, 2011 Posted July 5, 2011 wiem jak cos jest niczyje to mozna z tym zrobic co sie chce.... ale mam nadzieje ze nie wydadza go byle komu.... po kastracji nie mozne byc w innym miejscu niz boks? schronisko nie ma jakiegos pomieszczenia aby tam byl zanim rany sie zagoja? a co z weterynarzem? nie moze go przestrzymac zanim wyzdrowieje u siebie ? w lecznicy? Quote
ania z poznania Posted July 5, 2011 Author Posted July 5, 2011 Aldiro, to jest PRZYTULISKO, nie schronisko, kilka boksów i tyle. Weterynarz nie ma możliwości.... Quote
ania z poznania Posted July 6, 2011 Author Posted July 6, 2011 Jasne, można, np. do Śremu. Koszt zabiegu z przetrzymaniem to ok. 500-600zł. Quote
aldira Posted July 6, 2011 Posted July 6, 2011 kurcze az tak drogo? przytulisko nie może zapłacić ? a potem dostać rekompensatę z urzędu które dofinansowuje przytulisko? Quote
aida Posted July 6, 2011 Posted July 6, 2011 Aldira Jestem tu bardzo krótko ale widzę że wędrujesz po wszystkich Astkach i dajesz dobre rady. Może najpierw poczytaj przepisy a potem się wymądrzaj. Najlepszą pomocą to byłoby dofinansowanie psiaków i pomoc tym wszystkim którzy tego potrzebują a nie pisanie "głupot" Po mojemu to dobrymi radami piekło wybrukowano Quote
Recommended Posts