Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Isiak napisał(a):
W piątek potencjalna Pani Kulka dostała od Pani doktor mój "plakat", czyli zdjęcia pieska, jego historię i telefoniczny namiar - chyba na shanti?
Piesek bardzo się Pani podobał, obawia się tylko, czy nie jest zbyt wiekowy, bo chciałaby, żeby był z nimi jak najdłużej. Tyle wiem. Podobno była poważnie zainteresowana, i pozostaje tylko mieć nadzieję, że tak naprawdę na poważnie, i że zadzwoni. Nie znam tej Pani osobiście, żeby mieć jakieś możliwośći "wywierania nacisku" :razz: lekarce też trudno naciskać. Tę decyzje muszą Państwo podjąć sami. A mnie chyba skręci z niepewności, tak bardzo bym chciała, żeby się pieskowi poszczęściło.

Oby zadzwonili! Kuleczek nie jest bardzo stary. Mordkę ma białą, ale to nie siwizna. Nóżka tez się zagoiła i już nie utyka tak bardzo.

• Replies 618
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

a może by się tej Pani weterynarz przypomnieć.. ? albo bezpośredni kontakt do tych państwa. Przecież ona na pewno ma mnóstwo spraw i może z nimi nie rozmawiała?

Posted

Pani weterynarz dwukrotnie dzwoniła już do Państwa. Nikt nie odebrał. A filmiku Pani nie obejrzała, bo nie jest "internetowa". Wetka będzie dzwonić do skutku, tzn. do uzyskania odpowiedzi tak lub nie, bo jeśli się na Kulka nie decyduje, to niech powie i nie robi nadziei tylu osobom.

Posted

Isiak napisał(a):
Pani weterynarz dwukrotnie dzwoniła już do Państwa. Nikt nie odebrał. A filmiku Pani nie obejrzała, bo nie jest "internetowa". Wetka będzie dzwonić do skutku, tzn. do uzyskania odpowiedzi tak lub nie, bo jeśli się na Kulka nie decyduje, to niech powie i nie robi nadziei tylu osobom.

przede wszystkim Kulkowi! chociaż On biedaczek jeszcze nic nie wie;( żeby się wreszcie dowiedział na TAK ;(( ale martwię się, bo jak dobrze rozumiem to ona już wie o psiaczku skoro filmu nie obejrzała.. a jak wie i by chciała to.. tylko ja nie rozumiem takich ludzi, chcieli biedne, chcieli ze schroniska, chcieli małe to czego jeszcze chcą! wybierać to niech sobie ogórki na targ jadą. Tam można wybierać i przebierać. przepraszam.. ale tak mu serduszko pęka :(

Posted

felka napisał(a):
przede wszystkim Kulkowi! chociaż On biedaczek jeszcze nic nie wie;( żeby się wreszcie dowiedział na TAK ;(( ale martwię się, bo jak dobrze rozumiem to ona już wie o psiaczku skoro filmu nie obejrzała.. a jak wie i by chciała to.. tylko ja nie rozumiem takich ludzi, chcieli biedne, chcieli ze schroniska, chcieli małe to czego jeszcze chcą! wybierać to niech sobie ogórki na targ jadą. Tam można wybierać i przebierać. przepraszam.. ale tak mu serduszko pęka :(
To prawda:shake:Po obejrzeniu filmiku serce boli czlowieka..Jak mogli taka kruszyne porzucic.Krew sie gotuje:angryy: