shanti Posted June 13, 2011 Author Posted June 13, 2011 Isiak napisał(a):W piątek potencjalna Pani Kulka dostała od Pani doktor mój "plakat", czyli zdjęcia pieska, jego historię i telefoniczny namiar - chyba na shanti? Piesek bardzo się Pani podobał, obawia się tylko, czy nie jest zbyt wiekowy, bo chciałaby, żeby był z nimi jak najdłużej. Tyle wiem. Podobno była poważnie zainteresowana, i pozostaje tylko mieć nadzieję, że tak naprawdę na poważnie, i że zadzwoni. Nie znam tej Pani osobiście, żeby mieć jakieś możliwośći "wywierania nacisku" :razz: lekarce też trudno naciskać. Tę decyzje muszą Państwo podjąć sami. A mnie chyba skręci z niepewności, tak bardzo bym chciała, żeby się pieskowi poszczęściło. Oby zadzwonili! Kuleczek nie jest bardzo stary. Mordkę ma białą, ale to nie siwizna. Nóżka tez się zagoiła i już nie utyka tak bardzo. Quote
Aimez_moi Posted June 13, 2011 Posted June 13, 2011 Czekamy cierpliwie.....byc moze na dobre wiesci......:) Quote
Isiak Posted June 15, 2011 Posted June 15, 2011 Kurcze, skoro do tej pory babka sie nie odezwała, to chyba nici z tego :( Quote
azalia Posted June 15, 2011 Posted June 15, 2011 Nie wiem,czy ewentualna Pani Kulka obejrzała filmik z jego płaczem? Quote
felka Posted June 15, 2011 Posted June 15, 2011 a może by się tej Pani weterynarz przypomnieć.. ? albo bezpośredni kontakt do tych państwa. Przecież ona na pewno ma mnóstwo spraw i może z nimi nie rozmawiała? Quote
Isiak Posted June 15, 2011 Posted June 15, 2011 Pani weterynarz dwukrotnie dzwoniła już do Państwa. Nikt nie odebrał. A filmiku Pani nie obejrzała, bo nie jest "internetowa". Wetka będzie dzwonić do skutku, tzn. do uzyskania odpowiedzi tak lub nie, bo jeśli się na Kulka nie decyduje, to niech powie i nie robi nadziei tylu osobom. Quote
felka Posted June 18, 2011 Posted June 18, 2011 Isiak napisał(a):Pani weterynarz dwukrotnie dzwoniła już do Państwa. Nikt nie odebrał. A filmiku Pani nie obejrzała, bo nie jest "internetowa". Wetka będzie dzwonić do skutku, tzn. do uzyskania odpowiedzi tak lub nie, bo jeśli się na Kulka nie decyduje, to niech powie i nie robi nadziei tylu osobom. przede wszystkim Kulkowi! chociaż On biedaczek jeszcze nic nie wie;( żeby się wreszcie dowiedział na TAK ;(( ale martwię się, bo jak dobrze rozumiem to ona już wie o psiaczku skoro filmu nie obejrzała.. a jak wie i by chciała to.. tylko ja nie rozumiem takich ludzi, chcieli biedne, chcieli ze schroniska, chcieli małe to czego jeszcze chcą! wybierać to niech sobie ogórki na targ jadą. Tam można wybierać i przebierać. przepraszam.. ale tak mu serduszko pęka :( Quote
pikola Posted June 18, 2011 Posted June 18, 2011 felka napisał(a):przede wszystkim Kulkowi! chociaż On biedaczek jeszcze nic nie wie;( żeby się wreszcie dowiedział na TAK ;(( ale martwię się, bo jak dobrze rozumiem to ona już wie o psiaczku skoro filmu nie obejrzała.. a jak wie i by chciała to.. tylko ja nie rozumiem takich ludzi, chcieli biedne, chcieli ze schroniska, chcieli małe to czego jeszcze chcą! wybierać to niech sobie ogórki na targ jadą. Tam można wybierać i przebierać. przepraszam.. ale tak mu serduszko pęka :(To prawda:shake:Po obejrzeniu filmiku serce boli czlowieka..Jak mogli taka kruszyne porzucic.Krew sie gotuje:angryy: Quote
BasiaD Posted June 18, 2011 Posted June 18, 2011 Kulek psinko wracaj na początek prosić cioteczki o domek! Quote
pikola Posted June 18, 2011 Posted June 18, 2011 Na gore malenki,moze jakas dobra dusza sie zlituje.. Quote
Isiak Posted June 19, 2011 Posted June 19, 2011 No i klops... Kobita nie zadzwoniła, wetki unika... Buuuu :( Quote
BasiaD Posted June 19, 2011 Posted June 19, 2011 KUlek na 1..To niemożliwe żeby nikt nie usłyszał Twojego płaczu..Trzymam kciuki..Hop Quote
Diegula Posted June 20, 2011 Posted June 20, 2011 To i ja podniosę bo psiak w wielkiej potrzebie :( Quote
szafra Posted June 20, 2011 Posted June 20, 2011 Jak nasz malutki Kulek? Może jednak Pani przemyśli sobie wszystko i da znać ... Quote
azalia Posted June 20, 2011 Posted June 20, 2011 Biedny Kuleczek tak płacze,prosi o domek maleńki.Czy ktoś ten płacz wreszcie usłyszy? Quote
Recommended Posts