Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

UBOCZE napisał(a):
Dziękuję!!! Kuluś kwitnie! Dawno nie wrzucałem fotek, więc w tym tygodniu zrobię, wrzucę i parę słów napisz

No to koniecznie Wujciu - bo stęsknieni jesteśmy za Guciusiem naszym......

• Replies 618
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

A ja mam też wielką prośbę.

Zrobiłem dziś Kulkowi sesyjkę.:lol: Ale odkąd trzeba się rejestrować na imageshack (dzięki któemu mogłem dostosować fotki do portalu), mam kłopot z wprowadzaniem.:oops: Czy ktoś ni pomoże? Plizzz!!!

• 4 weeks later...
Posted

Kulek niestety w w wyniku spacerowych szaleństw z innym psiakiem nabawił się kontuzji nogi. Nie staje na nią, więc byliśmy u lekarza, który na razie zaaplikował mu środki przeciwbólowe. W czasie wizyty był bardzo grzeczny. Obserwujemy i we wtorek wybieramy się do lekarza po raz drugi - na dyżur tego, który najlepiej w całej lecznicy zna się na tych sprawach...

Posted

Oj, oj, oj dziękujemy Adasiu za info, mam nadzieję, że Kuleczek nie nabawił się groźnej kontuzji! To grzybcio kochany, tak mu dobrze, że zapomniał, która to już wiosna na ogonku zasiadła:)

Posted

Marysiu nie uwierzysz, to jest taka torpeda, że gdyby nie siwiejący pyszczek, to każdy widząc jego energię, dawałby mu najwyżej parę lat.:lol: Zaprzyjaźnił się z naszą Miśką, którą teraz na czas remontu, w ciągu dnia ekspediujemy do mamy. A ganiał jeszcze z inną sunią.:lol: Wierzę, że wszystko będzie dobrze.:lol:

Posted

Kuleczku/Gucieczku - buziaki od cioteczki i dużo zdróweczka, niech łapka nie boli:)
Pokaż wszystkim, jakim jesteś fajnym i sprytnym psiaczkiem - szalej z dziewczynami i zachwycaj wszystkich swoją młodością:)

Posted

Kuluś miał dziś robione prześwietlenie i stwierdzono zerwanie ścięgna w stawie kolanowym. Na razie jednak lekarz zadecydował, że będzie dostawał środki przeciwbólowe i przeciwzapalne, i dalej mamy obserwować...;)

Posted

Sarunia-Niunia napisał(a):
I ja życzę Kulusiowi zdróweczka!!! Martwię się tylko, bo pewnie bardzo Go boli bidusia....

Dziękujemy!!!:lol: Na pewno go jeszcze boli i na nóżkę nie staje.:-( Ale humoru nie traci i to jest pocieszające!!!:loveu::loveu::loveu:

Posted

UBOCZE napisał(a):
Dziękujemy!!!:lol: Na pewno go jeszcze boli i na nóżkę nie staje.:-( Ale humoru nie traci i to jest pocieszające!!!:loveu::loveu::loveu:

Kochany Szkrabek:loveu::loveu::loveu:!!!

Posted

Oj, oj , oj to Kuleczek kochany, jeszcze mu na stare lata się i takie coś przytrafiło. Najważniejsze, że jest w kochających rękach i już nie musi płakać rozpaczliwie, może zająć się brykaniem..:)

• 3 weeks later...
Posted

Lekarz jednak dla komfortu psiaka (który cały czas kuleje i nie staje na tę nóżkę) zalecił zabieg kolana. Zabieg będzie jutro o 19. Dziś już wygłaskałem naszego inwalidę. Radośnie się przywitał i jest w dobrym humorze. Trzymajcie jutro kciuki za Kulka!!!

Posted

[quote name='UBOCZE']Lekarz jednak dla komfortu psiaka (który cały czas kuleje i nie staje na tę nóżkę) zalecił zabieg kolana. Zabieg będzie jutro o 19. Dziś już wygłaskałem naszego inwalidę. Radośnie się przywitał i jest w dobrym humorze. Trzymajcie jutro kciuki za Kulka!!![/QUOTE]

Ojej, zmartwiłeś mnie Adasiu... biedny Kuleczek...
Oczywiście kciuki będą trzymane bardzo, bardzo mocno, ale i wiadomości będą jeszcze mocniej wyczekiwane....
Kuleczku! Ciotka Cię przytula i całuje prosto w śliczny nochalek Kochany:loveu::loveu::loveu:!!!