Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 362
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ludkowie kochani znacie kogoś z Łasku, kto mógłby zrobić wizytę przed adopcyjną??? Mamy 7 szczeniaków z mamą i jest zainteresowana jakaś Pani. Zero innych osób....

Posted

piechcia15 napisał(a):
takk?? a to widocznie innym okiem na nią patrzę :evil_lol::diabloti:

nie narzekaj - po pierwsze jest i to aktualizowana, po drugie na tle wielu innych prezentuje się bardzo sympatycznie;)

• 5 weeks later...
  • 2 weeks later...
Posted

Hej dziewczęta!
Jestesmy po długiej przerwie
Mam dla was dobre wieści . Puchatek jest zdrowy jak rydz. Nabiera masy - powoli ale nabiera.Dostaje specjalną karmę Hills sensitive skin plus omegan . Narazie nie ma nawrotów choroby . No i takie jakieś dziwne szelti w nim drzemie:)

na leżąco

Na stojąco

Na brykająco

w zyciu codziennym Puchatek nawet nie wpada na rzeczy nowo postawione na podwórku . Puchatek nie znosi siedzieć w domu wiec zamieszkał z Grubym na podwórku . Pewnie zimą skusi się na pobyt w domu chociaż bardzo w to wątpię . Jest bardzo szczęśliwy że może śmierdzieć bez żadnych ograniczeń . Ba nawet jest dumny kiedy jest brudny jak przysłowiowa świnka i na dodatek nie musi się kąpać :)

Posted

Ależ on słodki :-) Tak się cieszę żę u niego wszystko dobrze :-) Ślę dla niego mizianka i buziaki :-)
Przyszła mi pewna myśl do głowy że te niewidzące psiaki mają w sobie coś co przyciąga, wzbudza czułość, miłość i radość,Jakoś nie myślę "jaki biedny ślepy psiak" tylko patrząc myślę jaką ma słodką mordkę jaki jest kochany itp.....
To chyba dlatego że one żyją pełnią życia i nie użalają się nad sobą jak ludzie. Funkcjonują inaczej niż ludzie. Bierzmy z nich przykład :-) Super Puchatku :-)