Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 272
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Wczoraj padłam jak martwa wieczorkiem a dzisiaj dopiero dotarłam do domu ale widzę że już o wszystkim wiecie. Strasznie mi przykro że tak się wszystko skończyło. Z takim wielkim sercem zareagowałyście na cierpienie Alisia i się nie udało...

"Wielkie dzieki za pomoc, mam nadzieje ze nam sie uda i ze psiak jednak jeszcze nacieszy sie zyciem" - pozwolę sobie wkleić tekst z PW i zapłakać:placz:

Posted

no właśnie pani magda mówiła mi, że podejrzewa, że dumie też stawy siadają bo kiepsko ostatnio chodzi.

ja moje jednorazowe 50zł przekazuję na dumę jeśli miałaby trafić do hoteliku.

Posted

a niestety w schronie mamy tylko jedno pomieszczenie ocieplane i tam przebywają psy chore więc nikt tam Dumy nie umieści. Myślę że gdyby zapadła decyzja odnośnie Dumy to my byśmy ją dowiozły do miejsca o którym była mowa w przypadku Aliego. musiałabym skonsultować z Madzik34

Posted

[quote name='cicia1977']
"Wielkie dzieki za pomoc, mam nadzieje ze nam sie uda i ze psiak jednak jeszcze nacieszy sie zyciem" [/QUOTE]

tak bardzo wierzylam ze tak bedzie....

na moim koncie jest juz sporo wplat na Alika...

WhatMayNN 50zl
Aleksandra B. 30zl
beti477 100zl
jacekk 50zl
Sebastian A 70zl
Monia_Lol 30zl

po pierwsze BARDZO serdecznie wszytskim dziekuje za reakcje, praktycznie w dwa dni udalo nam sie zebrac bardzo duzo deklaracji, wielkie dzieki...

darczyńcow prosze o wiadomosc na watku czy na pw czy chcieli by pieniazki przekazac na Dume czy odeslac,

Ali....tak cholernie mi przykro...
[*]

Posted

[quote name='fioneczka']Kasiu, Azyrek już w swoim domku ... jemu się udało choć umierał z głodu

Ali
[*][/QUOTE]

a widzisz, nie zobaczyłam, że Azyl to Azyr... ja głupia...

chita, poproszę o nr konta

Posted

dzieki dziewczyny, staram sie to powoli ogarnac ale cos mi to wolno dzis idzie:-(

tak dla porzadku:

STAŁE:

chita 50zl przekazana na Dume
WhatMayNN 20zl przekazana na Dume
bira 20zl
amazonka71 20zl (z niebieskiego)
Cicia1977 30zł
fonia 20zl przekazana na Dume
mama foni 30zl przekazana na Dume

RAZEM 190zl

JEDNORAZOWE:
agaga21 50zl na Dume
what May NN 30zł

beata od fanty 100zł przekazana na Dume
j_acekk 50zł przkazana na Dume
aanka 20zl przekazana na Dume
katepat 50zl przekazana na Dume
allegro 50zl
RAZEM 350zł
do tego z tcyh ktore sa na koncie a wczesniej nei zostaly ujete

Sebastian A. 70 zl -przekazane na Dume

chyba sie zgadza?

btw wplaty

Aleksandra B. 30zl, WhatMay to chyba ktos od Ciebie?

Posted

[quote name='fonia123']oczywiście mama foni również przekazuje swoją deklarację na Dumę[/QUOTE]

mamie foni chcialam zatem bardzo podziekowac;) juz edytuje

Posted

jakby ktoś życzył:

dobrze by było założyć Dumie wątek

pieniądze ode mnie i od mamy + 80zł z allegro przelane :)

wydarzenie Dumy na FB:
http://www.facebook.com/event.php?eid=228823623844727&pending&context=create

allegro cegiełkowe:
http://allegro.pl/show_item.php?item=1874406655

dziewczyny, przepraszam, że się tak porządziłam, ale brakuje jeszcze sporo deklaracji, także wydaje mi się, że każdy sposób dobry :lol:

Posted

[quote name='fonia123']/show_item.php?item=1874406655"]http://allegro.pl/show_item.php?item=1874406655
[/URL]
dziewczyny, przepraszam, że się tak porządziłam, ale brakuje jeszcze sporo deklaracji, także wydaje mi się, że każdy sposób dobry :lol:[/QUOTE]

:loveu: jak dla mnie, zawsze mozesz sie tak rzadzic...
Duma jest chyba tylko na ogolnym obornickich astow, pozniej zaloze jej watek zeby na biezaco uzupelniac finanse.

Posted

Czy ja dobrze zrozumiałam że Duma miałaby jechać do Furciaczkowej? Próbowałam się dzisiaj z nią skontaktować w sprawie transportu i chciałam porozmawiać również o Dali(amstafce wyciągnietej z naszego schronu) ale niestety nie odbierała.