Wala2006 Posted May 26, 2011 Posted May 26, 2011 [SIZE=3]OD KILKU DNI STAN ALIEGO STRASZNIE SIĘ POGORSZYŁ CHORE STAWY, PODNIESIONY CUKIER I SCHRONISKOWA BUDA. POMÓŻ NA URATOWAĆ TĄ PISĄ DUSZE. POTRZEBNE SĄ DEKLARACJE. NIE BĄDŹ OBOJĘTNY DORZUĆ CHOĆ ZŁOTÓWKĘ!!! Ali Został wyrzucony na ulicę przez ''swojego właściciela''. Do schroniska przywiozła go straż miejska 2 tyg. temu. Bał się wszystkiego co go otaczało. Jest to już starszy psiak amstaffa dość duży ale niestety bardzo chudy:-( ma około 8-10lat.Nie ma prawie zębów,w schronisku jest bardzo smutny mało co je... Każdy koło niego przechodził z niepewnością nie założono mu obroży tak wszyscy się go bali, lecz to tylko były pozory. Ali bardzo lubi towarzystwo ludzi i się na nich cieszy, jak jest z człowiekiem wygląda na szczęśliwszego. Ciągnie na smyczy, jak na razie nie wykazywał agresji do psów, nie wiadomo co z kotami i innymi zwierzakami. Kiedyś najprawdopodobniej coś mu się przydarzyło bo jego ogonek wygląda jak by był złamany.:-( Ali potrzebuje domku bo w schronie do końca zmarnieje, a na dodatek nie wiadomo jaki będzie do psów i czy będzie z nimi na wybiegu czy zamknięty w małej boksie. Więcej zdjęć: Posty #3 Psiak przebywa w Obornickim schronisku dla psów ''Azorek" niedaleko Poznania. Kontakt: e-mail: [email protected] tel:721-851-850 STAŁE: chita 50zl WhatMayNN 20zl bira 20zl amazonka71 20zl (z niebieskiego) Cicia1977 30zł RAZEM 140zl JEDNORAZOWE: agaga21 50zl what May NN 30zł beata od fanty 100zł fonia 20zł j_acekk 50zł RAZEM 250zł Quote
tamii Posted May 26, 2011 Posted May 26, 2011 Wala ja ci wyśle te zdjęcia co były robione na moim tel. Te co Rooz robiła poza boksem ma mój brat na tel a on nie pamięta gdzie go ma ;/ jak je zdobędę to ci wyśle jak nie to w sob trzeba będzie nowe zrobić Quote
tamii Posted May 28, 2011 Posted May 28, 2011 W boksie psiak jest smutny.. Troche sprawia wrażenie takiego niepewnego. Ale to pozory !! Pies jest kochany, raczej ignoruje ludzi interesuje go nowe otoczenie :). Jest silny , gdy cos zwróci jego uwage za wszęlką cene musi to powąchać :) Na zdjęciach tego nie widać .. ALe naprawde widać zmiane gdy pies jest wyciągnięty z boksu ;) Ali w boksie Po wyprowadzeniu Ali jest dość chudy.. Prawdopodobnie długo się błąkał albo właściciel nie dbał o niego.. Quote
tamii Posted May 30, 2011 Posted May 30, 2011 Wala może jakoś inaczej nazwać wątek ..? żeby zachęcić dogomaniaków bo jak narazie cisza u niego :( Quote
tamii Posted May 31, 2011 Posted May 31, 2011 Niechciany ast, czy spędzi reszte życia w azylu? kurcze nie mam pomysłów już dziś. Quote
tamii Posted June 5, 2011 Posted June 5, 2011 racja, najlepiej do tych którzy się "specjalizują" w sprawach astów.. Quote
agaga21 Posted June 20, 2011 Posted June 20, 2011 co u psiaka? nie widziałam go na ogólnym wątku waszych bullowatych chyba... Quote
Wala2006 Posted June 20, 2011 Author Posted June 20, 2011 agaga21 napisał(a):co u psiaka? nie widziałam go na ogólnym wątku waszych bullowatych chyba... U psiaka jak na razie dobrze, jakoś sobie radzi...Ale nadal chudzina.On był to jest ten co pracownice się go bali na początku Quote
tamii Posted June 22, 2011 Posted June 22, 2011 a nadal siedzi w boksie ? można go brać na spacery ? Quote
tamii Posted June 30, 2011 Posted June 30, 2011 Ali na wybiegu. Psiak był spokojny, grzeczny. Dreptał po wybiegu w tą i zpowrotem, ale smutny był strasznie :( Quote
Amarylis Posted July 1, 2011 Posted July 1, 2011 a zrobiłaś mu jakieś ogłoszenia ? gdzieś jest na dogo wątek z astami, nie ? może tam go wrzucicie... Quote
tamii Posted July 1, 2011 Posted July 1, 2011 jutro mam nadzieje będę w schronie i porobie mu z dziewczynami zdjęcia na ogłoszenia itd :) Quote
Szyna13222 Posted July 9, 2011 Posted July 9, 2011 0:22 Ali daje nura ;) [video=youtube;ughvczzBZzk]http://www.youtube.com/watch?v=ughvczzBZzk[/video] Quote
Szyna13222 Posted July 9, 2011 Posted July 9, 2011 tamii napisał(a):Aliś może być spuszczany ze smyczy ? :loveu: Tak, dziś go spuścilysmy nad rzeka i sie nas ladnie trzymal az do schroniska ;) Quote
tamii Posted July 10, 2011 Posted July 10, 2011 to dobrze :) w poniedziałek będę to mu się zrobi ładną sesje ;) Quote
Recommended Posts