Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 272
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

dodzwoniłam się do pani magdy z tozu. dziś, dosłownie pare chwil temu ali został uśpiony.
przyszły wyniki badań, miał też dziś rtg. okazało się, że to był rak kości z przerzutami na wątrobę i chyba nerki(?) pies bardzo cierpiał, choć był na lekach p. bólowych od kilku dni.

wybacz pieseczku, nie udało się!!!!! a tak bardzo chciałam ci pomóc :placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz:

Posted

agaga21 zrobilaś co mogłaś, a nawet więcej .....
Ale On cierpiał i miał bóle mocne już :shake::-(:-( ...jeżeli przerzuty były ..:-(
b mi przykro .......................
Piesku żeganaj ...łzy lecą:-(................

Posted

[quote name='aanka']agaga21 zrobilaś co mogłaś, a nawet więcej .....
Ale On cierpiał i miał bóle mocne już :shake::-(:-( ...jeżeli przerzuty były ..:-(
b mi przykro .......................
Piesku żeganaj ...łzy lecą:-(................[/QUOTE]
nie zrobiłam nic....trzeba było go brać miesiąc temu by w schronie nie musiał umierać :(
dobrze, że chociaż wolontariuszki go kochały :( :( :(

Posted

....................................nie ma takiej zasranej emotki by odtworzyc to co czuje, dawno mnie zaden pies tak zlapal za serce i akurat jemu nie dalam rady pomoc...............

Posted

Agaga21 ,chita ,ja też się wiele razy obwianiam .....ale mamy za duzo istnień do ratowania , za dużo:-(:shake:......a po drodze przeszkody ...............
Na pewno odszedł kochany i utulony ..nie samotny.........................wiem , jakie to ważne..

Posted

[quote name='agaga21']nie zrobiłam nic....trzeba było go brać miesiąc temu by w schronie nie musiał umierać :(
dobrze, że chociaż wolontariuszki go kochały :( :( :([/QUOTE]
kochałyśmy go wszystkie i To jest najważniejsze :(. Zapóźno poruszyłyśmy temat :(

Posted

Jasne , że tak ;) Ali jest pewnie już szczęśliwy i nie czuje bólu ;) Czas by inne psiiaki dostały nową szanse :) Ali jej nie dostał lecz wszyscy go kochaliśmy :) Czas na Dumę . Duma super psiak :D

Posted

[quote name='What May NN']a jeszcze zapytam - który bullowaty z obornik radzi sobie najgorzej w schronie?[/QUOTE]
hmm jak narazie tylko Duma jest w schr i mieszaniec bull Aska .. Duma ostatnio kuleje . Aj , a tak to nie bardzo wiem o niej Wala2006 wiecej wie ;)

Posted

kurcze, mnie to takich dziadków najbardziej szkoda zawsze, zwłaszcza, że idzie zima... ale w końcu Duma też zasługuje na swoją szansę - a wiadomo z hoteliku łatwiej będzie znaleźć jej domek :)
ehh, nie cierpię takich rozterek... chciałoby się pomóc wszystkim - od kundli po wszelkie rasowe, a tu trzeba wiecznie wybierać :(