aanka Posted October 12, 2011 Posted October 12, 2011 jak to ,co się stało ..:-(:-(:-(:-(:placz::placz::placz: Quote
agaga21 Posted October 12, 2011 Posted October 12, 2011 dodzwoniłam się do pani magdy z tozu. dziś, dosłownie pare chwil temu ali został uśpiony. przyszły wyniki badań, miał też dziś rtg. okazało się, że to był rak kości z przerzutami na wątrobę i chyba nerki(?) pies bardzo cierpiał, choć był na lekach p. bólowych od kilku dni. wybacz pieseczku, nie udało się!!!!! a tak bardzo chciałam ci pomóc :placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz: Quote
fonia123 Posted October 12, 2011 Posted October 12, 2011 biegaj Aliku za TM szczęśliwy i wolny od bólu :( :( :( tak mi przykro, że nie zdążyliśmy Ci pomóc :( Quote
aanka Posted October 12, 2011 Posted October 12, 2011 agaga21 zrobilaś co mogłaś, a nawet więcej ..... Ale On cierpiał i miał bóle mocne już :shake::-(:-( ...jeżeli przerzuty były ..:-( b mi przykro ....................... Piesku żeganaj ...łzy lecą:-(................ Quote
Donia<3 Posted October 12, 2011 Posted October 12, 2011 Ali trzymaj się za TM :( Bd tęsknić byłes najlepszy psiakiem schroniskowym ;(( Wiedz to ;) Quote
witek_p Posted October 12, 2011 Posted October 12, 2011 [*] Ali, tak strasznie nam przykro biegaj za Tęczowym Mostem... Quote
agaga21 Posted October 12, 2011 Posted October 12, 2011 [quote name='aanka']agaga21 zrobilaś co mogłaś, a nawet więcej ..... Ale On cierpiał i miał bóle mocne już :shake::-(:-( ...jeżeli przerzuty były ..:-( b mi przykro ....................... Piesku żeganaj ...łzy lecą:-(................[/QUOTE] nie zrobiłam nic....trzeba było go brać miesiąc temu by w schronie nie musiał umierać :( dobrze, że chociaż wolontariuszki go kochały :( :( :( Quote
Ada-jeje Posted October 12, 2011 Posted October 12, 2011 Najwazniejsze ze juz nie cierpi :-(:placz: Quote
chita Posted October 12, 2011 Posted October 12, 2011 ....................................nie ma takiej zasranej emotki by odtworzyc to co czuje, dawno mnie zaden pies tak zlapal za serce i akurat jemu nie dalam rady pomoc............... Quote
aanka Posted October 12, 2011 Posted October 12, 2011 Agaga21 ,chita ,ja też się wiele razy obwianiam .....ale mamy za duzo istnień do ratowania , za dużo:-(:shake:......a po drodze przeszkody ............... Na pewno odszedł kochany i utulony ..nie samotny.........................wiem , jakie to ważne.. Quote
justysiek Posted October 12, 2011 Posted October 12, 2011 nie wiem co powiedzieć, straszne, ale najważniejsze że już nie cierpi, obyś był tam za TM szczęśliwy. a Twojego "pana", żeby spotkała za Ciebie zasłużona kara, kara boska. Quote
Donia<3 Posted October 12, 2011 Posted October 12, 2011 [quote name='agaga21']nie zrobiłam nic....trzeba było go brać miesiąc temu by w schronie nie musiał umierać :( dobrze, że chociaż wolontariuszki go kochały :( :( :([/QUOTE] kochałyśmy go wszystkie i To jest najważniejsze :(. Zapóźno poruszyłyśmy temat :( Quote
What May NN Posted October 12, 2011 Posted October 12, 2011 ALI biedaku :placz::placz::placz: zbyt długo czekałyśmy :-( psiaku - przynajmniej już nie cierpisz, bądź szczęśliwy, przepraszam.. Quote
ana666 Posted October 12, 2011 Posted October 12, 2011 Ali [*] :( tak mi przykro :( Biegaj Aliś szczęśliwy i bez bólu po łąkach tęczowego mostu:( Quote
fonia123 Posted October 12, 2011 Posted October 12, 2011 strasznie mi źle z tym :( byłam pewna, że się uda :( Quote
agaga21 Posted October 12, 2011 Posted October 12, 2011 w obornikach jest też inna suczka, duma. może jej udało by się pomóc. jest miejsce, można by na spokojnie zebrać brakujące deklaracje i dumę wyciągnąć ze schroniska? http://www.dogomania.pl/threads/185114-Asty-kt%C3%B3re-chc%C4%85-by%C4%87-kochane...Duma-Azyl-i-Ali-nadal-czekaj%C4%85-na-nowe-domy!/page21 Quote
Donia<3 Posted October 12, 2011 Posted October 12, 2011 [quote name='fonia123']strasznie mi źle z tym :( byłam pewna, że się uda :([/QUOTE] Mi również ;( Ja też miałam nadzieje . Quote
What May NN Posted October 12, 2011 Posted October 12, 2011 jestem za tym by uratować innego psiaka - ALI byłby zadowolony! trochę kasy i deklaracji już mamy, nie warto tego marnować! jesli tylko deklarowicze się nie wycofają.. Quote
Donia<3 Posted October 12, 2011 Posted October 12, 2011 Jasne , że tak ;) Ali jest pewnie już szczęśliwy i nie czuje bólu ;) Czas by inne psiiaki dostały nową szanse :) Ali jej nie dostał lecz wszyscy go kochaliśmy :) Czas na Dumę . Duma super psiak :D Quote
What May NN Posted October 12, 2011 Posted October 12, 2011 a jeszcze zapytam - który bullowaty z obornik radzi sobie najgorzej w schronie? Quote
Donia<3 Posted October 12, 2011 Posted October 12, 2011 [quote name='What May NN']a jeszcze zapytam - który bullowaty z obornik radzi sobie najgorzej w schronie?[/QUOTE] hmm jak narazie tylko Duma jest w schr i mieszaniec bull Aska .. Duma ostatnio kuleje . Aj , a tak to nie bardzo wiem o niej Wala2006 wiecej wie ;) Quote
Donia<3 Posted October 12, 2011 Posted October 12, 2011 [quote name='fonia123']a Azyl? jest jeszcze?[/QUOTE] Nie Azylka już nie ma ;) Quote
fonia123 Posted October 12, 2011 Posted October 12, 2011 kurcze, mnie to takich dziadków najbardziej szkoda zawsze, zwłaszcza, że idzie zima... ale w końcu Duma też zasługuje na swoją szansę - a wiadomo z hoteliku łatwiej będzie znaleźć jej domek :) ehh, nie cierpię takich rozterek... chciałoby się pomóc wszystkim - od kundli po wszelkie rasowe, a tu trzeba wiecznie wybierać :( Quote
Recommended Posts