Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 272
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Wala2006']Z tego co Doni pisała to psiak je.
Boże jak mi go szkoda trzymaj się malutki!!
Zaraz dopisze deklarację i spróbuje kogoś zwołać
porozsyłam wątek!![/QUOTE]
Psiak je ;) Ale nie sam :/ Znaczy może je ale musieliśmy mu dziś dawać z ręki bo sam nie dawał rady

Posted

[quote name='Wala2006']Dopisałam na pierwszą tylko agaga21 daj znać co z tymi 100zł czy dopisać czy nie.[/QUOTE]
tak, dopisz.

chita, może powysyłaj już pw ze swoim numerem konta do osób, które chcą pomóc?

Posted

cholera obawiam sie ze pies ma o wiele wazniejszy nie zdiagnozowany problem... czy ten wet w murowanej goslinie to dobry lekarz?

zaraz sie wezme za wysylanie konta bo nie mamy na co czekac:-(

Posted

btw jakie on w takim stanie ma miec robione badania? narkoza chyba nie jest bezpieczna a jesli nawet to przeciez nie moze po niej dochodzic do siebie w zimnym kojcu.... czy te badania ktore mial robione do tej pory mozna skonsultowac gdzie indziej?

Posted

wet w murowanej nie jest najlepszy (łagodnie mowiac),
uważam że bez sensu jest robić rtg, powinien mieć zrobione bad krwi, ew. usg..
kiedy mógłby jechać do fur? i jak z transportem?
chita czy jeśli dostanę nr konta to mogę go podać chetnym którzy chcą wpłacać czy ew. wpłaty mam zbierać na swoje i później przelewać Tobie?

Posted

z Fur gadalam i poniewaz wyglada to jak wyglada a ona wetki ma dobre pies moze jechac w kazdej chwili, potrzeba transportu no i deklaracji! konto mozesz rozsylac jak najbardziej, zdaje sie ze juz wyslalam do Ciebie;)

Posted

[quote name='What May NN']kmk na pewno nie da rady ze względów zdrowotnych!
szukamy więc transportu..[/QUOTE]
cholera, nie wiedziałam że coś się dzieje :( liczyłam na jego pomoc...

Posted

[quote name='Wala2006']Może ktoś wydarzenie na FB zrobi???ja niestety nie umiem...
Super że psiak może jechać w każdej chwili:)[/QUOTE]
brakuje ponad 250zł deklaracji by mógł jechać...

Posted

dziewczyny, pisałam, że daję też 20 jednorazowej, chyba Wam się przeoczyło ;) niewiele niestety, ale będę o nim pamiętać w miarę możliwości :lol:

a i jak chcecie, to mogę spróbowac zrobić wydarzenie na FB, robiłam już dla Elzy ;)

Posted

[quote name='fonia123']dziewczyny, pisałam, że daję też 20 jednorazowej, chyba Wam się przeoczyło ;) niewiele niestety, ale będę o nim pamiętać w miarę możliwości :lol:

a i jak chcecie, to mogę spróbowac zrobić wydarzenie na FB, robiłam już dla Elzy ;)[/QUOTE]

Przepraszam już dopisuje :)
Za wydarzenie będziemy wdzięczni :)

Posted

fonia dzieki:loveu: zaraz posle konto i bede wdzieczna za wydarzenie:loveu:

wlasciwie super ze pies moze jechac w kazdej chwili ale co bedzie dalej....? jesli dojda nam koszty leczenia to beda o wiele wieksze sumy, do dupy to wszytsko:-(