barbara.h Posted March 2, 2007 Posted March 2, 2007 Spóźnione zyczonka dla Tiny :new-bday::laola::BIG: A sara słodziuto tutaj wyszła, mizianko dla laluni :multi: Quote
_ChiQuiTa_ Posted March 2, 2007 Posted March 2, 2007 [quote name='Tina.Sara']spóźniłaś się o 1 dzień:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ale miałam dobre checi :-( Quote
Tina.Sara Posted March 2, 2007 Author Posted March 2, 2007 [quote name='_ChiQuiTa_']ale miałam dobre checi :-( wiem :buzi: żartowałam :) lepiej późno niż wcale :) [quote name='barbara.h']Spóźnione zyczonka dla Tiny :new-bday::laola::BIG: A sara słodziuto tutaj wyszła, mizianko dla laluni :multi: dzięki :razz: no...to foto to ja kocham normalnie, nareszcie mi sie udalo zrobić tak żeby łape uchwycić w powietrzu jak ją podaje :p Quote
KaRa_ Posted March 2, 2007 Posted March 2, 2007 Jaka zmeczona chyba od zabawy z pileczka co?:eviltong: Quote
_ChiQuiTa_ Posted March 2, 2007 Posted March 2, 2007 Dobry wieczór :buzi: ale poszalałaś z tymi fotami :bigcool: Quote
:: FiGa :: Posted March 2, 2007 Posted March 2, 2007 I my przyłączamy się do zyczonek :multi: [spoźnionych :oops:] 100 lat!! :pepsi: Quote
Dobcia Posted March 2, 2007 Posted March 2, 2007 [quote name='Tina.Sara'] Jaka zadowolona solenizantka:loveu: Co tam, że spóżnione... :loveu:WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO TINECZKO:loveu: Na ostatniej fotce taka zrezygnowana leży... najadła sie pewno za dużo tortu:cool3: Quote
Anecioreczek Posted March 3, 2007 Posted March 3, 2007 Również spóxnione ale szczere zyczenia dla Tinusii!!!:loveu: Quote
Tina.Sara Posted March 4, 2007 Author Posted March 4, 2007 Cześć :multi: Normalnie odzyskałam wczoraj od Anki moją ukochaną gre :cool3: Władca Pierścieni: Bitwa o Śródziemie II :cool3: Nie wiem czemu ale złą armią się łatwiej gra. To pewnie dlatego że mają te Skrzydlate Bestie i Nazgule. I inne jakieś stworki :cool3: Dobre mają tylko elfy. No i jeszcze jeźdźców. Orły też są! Co lubie :cool3: Dobra, a teraz co do dziewczynek - TINY PILKA MA JUŻ DUŻĄ DZIURE. Sara się swoją tylko czasami bawi, woli swoją starą zieloną którą wykopała spod betonu bo ktoś mądry ją zakopał. Ja dzisiaj nie zajrze chyba do waszych wszystkich galerii, ale mi wybaczycie, co? Buźki :buzi: [quote name='KaRa_TC'] Jaka zmeczona chyba od zabawy z pileczka co?:eviltong: Nie... bo ja se z Sarą fotki cykałam a ona tak patrzyła :cool3: [quote name='_ChiQuiTa_']Dobry wieczór :buzi: ale poszalałaś z tymi fotami :bigcool: Noo... jakoś tak wyszło :cool3: [quote name=':: FiGa ::']I my przyłączamy się do zyczonek :multi: [spoźnionych :oops:] 100 lat!! :pepsi: [quote name='Dobcia']Jaka zadowolona solenizantka:loveu: Co tam, że spóżnione... :loveu:WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO TINECZKO:loveu: Na ostatniej fotce taka zrezygnowana leży... najadła sie pewno za dużo tortu:cool3: [quote name='Anecioreczek']Również spóxnione ale szczere zyczenia dla Tinusii!!!:loveu: Tina bardzo dziękuje :cool3: [quote name='Paulina_mickey']heeeej co tu tak cicho? Gdzie ci CICHO? JAK MI TU MUZYKA W GŁOŚNIKACH DUDNI! :cool3: Quote
tusia. Posted March 4, 2007 Posted March 4, 2007 Spoznione ale najszczersze Sto latek dla Tinki wymiziaj ode mnie i Zuzki! Zapraszamy na nowe fotki http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=3807431#post3807431 Quote
_ChiQuiTa_ Posted March 4, 2007 Posted March 4, 2007 Czeeeść kochaaaany gargamelu :buzi: jak leci.... ?? no gra fajna ale ja wiem czemu nie gram w gry... :( Quote
Tina.Sara Posted March 4, 2007 Author Posted March 4, 2007 Matinka - witamy i dziękujemy :multi: Edyta - jakos leci... nie grasz wcale?? dziwne :P Quote
Tina.Sara Posted March 4, 2007 Author Posted March 4, 2007 Samturia napisał(a):o jesoo ale mnie tu dawno nie było :( nie szkoooodzi :cool3::buzi: Quote
_ChiQuiTa_ Posted March 4, 2007 Posted March 4, 2007 [quote name='Tina.Sara'] Edyta - jakos leci... nie grasz wcale?? dziwne :P no jakos tak wyszło ze nie gram, chyba ze w pasjansa ale sporadycznie. Kiedyś grałam w simsy ale od kad pożyczyłam koleżance.... (3 lata temu) nie moge och odzyskac i nie gram wcale :( Quote
Tina.Sara Posted March 4, 2007 Author Posted March 4, 2007 [quote name='_ChiQuiTa_']no jakos tak wyszło ze nie gram, chyba ze w pasjansa ale sporadycznie. Kiedyś grałam w simsy ale od kad pożyczyłam koleżance.... (3 lata temu) nie moge och odzyskac i nie gram wcale :( Oooj :shake: Ludzie, imprezka u Oli i Kory :cool3: Quote
Tina.Sara Posted March 4, 2007 Author Posted March 4, 2007 _ChiQuiTa_ napisał(a):Ola come back :bigcool: no wreszcie:):loveu: Quote
Tina.Sara Posted March 4, 2007 Author Posted March 4, 2007 _ChiQuiTa_ napisał(a):już myslałam ze nigdy nie wróci........ bez przesady, kiedyś by musiała :razz: :razz: :razz: Quote
Paulina_mickey Posted March 4, 2007 Posted March 4, 2007 _ChiQuiTa_ napisał(a):no jakos tak wyszło ze nie gram, chyba ze w pasjansa ale sporadycznie. Kiedyś grałam w simsy ale od kad pożyczyłam koleżance.... (3 lata temu) nie moge och odzyskac i nie gram wcale :( ja tez nie gram w żadne gry:evil_lol: jak bym siedziała jeszcze nad grami to już kompletnie nie odeszła bym od kompa:evil_lol: wystarczy że DGM wciąga:diabloti: Quote
Anecioreczek Posted March 4, 2007 Posted March 4, 2007 Ole i Kora wróciła..ale czy keidys sie pojawi na Dogo jeszcze Justyna i Gizmo?:shake: Quote
Tina.Sara Posted March 4, 2007 Author Posted March 4, 2007 Anecioreczek - O! to jest dobre pytanie :( Paulina - AHA :D Edyta - wróciłaby i tak :cool3: Quote
Recommended Posts