Tośka_m Posted February 3, 2007 Posted February 3, 2007 Tina.Sara napisał(a):Dziękujęęęęę :diabloti: Kiedy ja cie ostatnio u nas widziałam?:cool3: Yyyy... bo wiesz, ten tego - sesja i w ogóle :oops: Nadrobię :evil_lol: Quote
KaRa_ Posted February 3, 2007 Posted February 3, 2007 Sarcia do mamuski w ogole nie jest podoba:evil_lol: Tina jaka powaga,a Sara jaka rozesmiana:lol: Quote
Tina.Sara Posted February 3, 2007 Author Posted February 3, 2007 [quote name='Tośka_m']Yyyy... bo wiesz, ten tego - sesja i w ogóle :oops: Nadrobię :evil_lol: Spoko, nie gniewam sie:cool3: [quote name='KaRa_TC'] Sarcia do mamuski w ogole nie jest podoba:evil_lol: Tina jaka powaga,a Sara jaka rozesmiana:lol: Nie no..identyczne są:evil_lol: Quote
Guffi Posted February 3, 2007 Posted February 3, 2007 Tina.Sara napisał(a): Nie no..identyczne są:evil_lol: Tak, tylko kolory pozamieniać i trochę footro skrócić/wydłużyć;) Quote
Anecioreczek Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 Tina wygląda jakby sie na jakąś kolacje wybierała..no ten to jest..eee jak to sie nazywa? xD dla małych dzieci to sie zakłada:shake: Quote
Xiara Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 Anecioreczek napisał(a):Tina wygląda jakby sie na jakąś kolacje wybierała..no ten to jest..eee jak to sie nazywa? xD dla małych dzieci to sie zakłada:shake: Śliniaczek? :diabloti: Quote
Ewa&kumpel Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 Witam... z ranka. Targanko dla Tinki i Sary, lae takie konkretne... :cool3: Quote
Tina.Sara Posted February 4, 2007 Author Posted February 4, 2007 Guffi napisał(a):Tak, tylko kolory pozamieniać i trochę footro skrócić/wydłużyć;-) Hihi :evil_lol: Anecioreczek napisał(a):Tina wygląda jakby sie na jakąś kolacje wybierała..no ten to jest..eee jak to sie nazywa? xD dla małych dzieci to sie zakłada:shake: Śliniaczki ci chodzą po głowie?? Co ty ślepa? :eviltong: ONA MA SZALIK :cool3: Ewa&kumpel napisał(a):Witam... z ranka. Targanko dla Tinki i Sary, lae takie konkretne... :cool3: CZEŚĆ!!!!!!!!! wytargałam, aż Tina padła :evil_lol: Quote
Ewa&kumpel Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 CZEŚĆ!!!!!!!!! wytargałam, aż Tina padła :evil_lol:[/quote] No i o to właśnie chodziło. Ale mam nadzieję, że padła z wrażenia i przyjemności.... :evil_lol: Quote
Samturia Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 Dawno mnie tu nie było... wybaaaacz... :( Quote
Tina.Sara Posted February 4, 2007 Author Posted February 4, 2007 Ewa&kumpel napisał(a):No i o to właśnie chodziło. Ale mam nadzieję, że padła z wrażenia i przyjemności.... :evil_lol: No jasne :evil_lol: Samturia napisał(a):Dawno mnie tu nie było... wybaaaacz... :-( Wybaczem :cool3: Quote
Tina.Sara Posted February 4, 2007 Author Posted February 4, 2007 anka11 napisał(a):czesc :) co tam porabiasz i psinki?? Psiny - nie wiem, ciemno na dworku więc nie widać. Ja - kaszle, siedze na dogo, gadam na gadu, czytam HP - Komnate Tajemnic, siedze na krześle, gapie sie w monitor, stukam w klawisze, oglądam teledyski, słucham muzyki. To wszystko na raz. Wybierz sobie:evil_lol: Quote
anka11 Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 aaa :) ciekawe zajecia :D:D ja chyba tez sobie poslucham muzy bo mi sie nudzi :p Quote
Tina.Sara Posted February 4, 2007 Author Posted February 4, 2007 zauważyłam że każdemu sie nudzi :D Quote
Samturia Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 A ja sie nie mam prawa nudzić! jutro kartkóweczka z chemii :) :cool3: Quote
anka11 Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 o to powodzenia Marto ;) a kiedy nowe fotki Saruni i Tinusi?? :razz: Quote
Xiara Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 Tina.Sara napisał(a):zauważyłam że każdemu sie nudzi :D Mi się nie nudzi, bo muszę napisać sprawozdanie na polski, zadania z chemii, a poza tym mam jutro sprawdzian z biologii :D (Ale i tak siedzę na dogo:diabloti:) Quote
_ChiQuiTa_ Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 Cześć kupko :diabloti: Weście juz mi nie przypominajcie o Gibonach.... Co tam u Was ciekawego? Quote
Dalmatynkaa Posted February 5, 2007 Posted February 5, 2007 Co Ty robisz, że one Ci tak ładnie pozują ? :loveu: Quote
Anecioreczek Posted February 5, 2007 Posted February 5, 2007 nooo... ja też prawa niemam sie nudzić..:shake: tyle kucia..:/ Quote
_ChiQuiTa_ Posted February 5, 2007 Posted February 5, 2007 Anecioreczek... tak ja też sie nie moge nudzić.... a teraz jeszcze kuzyn 5 letni mnie napastuje i jak tu sie skupić na chemi... :/ Karolcia where are you ??:D :) Gargamelku noo... Quote
Tina.Sara Posted February 5, 2007 Author Posted February 5, 2007 ChiQuiTa napisał(a):Cześć kupko :diabloti: Weście juz mi nie przypominajcie o Gibonach.... Co tam u Was ciekawego? :mad::mad::mad: u nas..nic........ Dalmatynkaa napisał(a):Co Ty robisz, że one Ci tak ładnie pozują ? :loveu: Trzymam piłki :diabloti: ChiQuiTa napisał(a):Karolcia where are you ??:-D :smile: Gargamelku noo... I am here Papo Smerfie :diabloti: Quote
Recommended Posts