Jump to content
Dogomania

Speranza bez łapy - strach, cierpienie i nadzieja.MA WRESZCIE DOM!

Recommended Posts

• Replies 1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ja też moge pomóc w złapaniu...Ciężko u mnie z czasem, ale gdybym wcześniej wiedziała kiedy i o której to nie ma problemu :) problem byłby tylko taki, że nie znam sie na Zabrzu :)
gdyby tylko Esperanza wiedziała, że będzie jej lepiej w schronisku...

Jestem pewna, że inne osoby też będą chętne.Myśle, że przy ok 7 osobach nie da rady zwiać :)

Posted

mam prośbę, jesli ktoś gdzieś umieścił Speranzę to proszę narazie o zdięcie jej z ogloszeń... Ostatnio jest nią zainteresowanie, a trochę głupio jest mi przed wszystkim się tłumaczyć, że jej nie ma i dlaczego :roll:

Speranzuniu daj się złpać, zrozum, że to dla Twojego dobra....

Posted

[quote name='Mysia_Zabrze']mam prośbę, jesli ktoś gdzieś umieścił Speranzę to proszę narazie o zdięcie jej z ogloszeń... Ostatnio jest nią zainteresowanie, a trochę głupio jest mi przed wszystkim się tłumaczyć, że jej nie ma i dlaczego :roll:

Speranzuniu daj się złpać, zrozum, że to dla Twojego dobra....[/quote]
Ja ją dawałam na inne fora. Ale wszędzie napisałam, że uciekła. Więc nie ma potrzeby ściągania jej z moich ogłoszeń;)

Posted

niestety dwie osoby, ktore do mnie dzwoniły szukały raczej nie takiego psiaka jak ona, jedna Pani chciała ją do bloku i myślała, że jest mniejsza, a Pan chciałby raczej bezproblemowego psiaka....

Posted

[FONT=Arial Black][SIZE=7][COLOR=Red][B]*****[/B]Speranza*****[/COLOR][/SIZE][/FONT]

:-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-(
[IMG]http://img253.imageshack.us/img253/6167/dscf0046ck2.jpg[/IMG]
[B][I][SIZE=5][COLOR=Red]Daj się złapać, dla swojego dobra,sunieczko kochana !!!!!!![/COLOR][/SIZE][/I][/B]
[IMG]http://tickers.tickerfactory.com/ezt/d/2;10704;101/st/19960725/n/SUKCES/dt/-6/k/c159/age.png[/IMG]