Jump to content
Dogomania

Ekipa z zielonego dżipa, czyli Avril, Iwan, Tekila i Kali :D

Recommended Posts

Posted

evel napisał(a):
BBeta, a on nie jest ocieplany, prawda? Tylko przeciwdeszczowy?

Mój jest tylko przeciwdeszczowy, był dla Kai na zimę, zapobiegał robieniu się śniegowych kul na łapach ;)

Posted

Ja tez mam ten z Royal Style. Nieprzemakalny, podbijany polarem. Jest fajny, tylko trzeba naprawde dobrze zmierzyc psa przed zamowieniem. Ja zrobilam to zle i potem trzeba bylo go przerabiac. Nie mowiac juz o tym, ze Finka i tak kroku w nim nie zrobi, wiec lezy i sie kurzy. Moze sie dla Cortiny przyda ;)

Posted

O ja też Amoorowi muszę jakiś poręczny kubraczek kupić bo ja uwielbiam śnieg i nie mogę nie wyjść na dwór jak on jest, a on zazwyczaj ma golony brzuszek i mu zimno. W tamtym roku był chory i nie chcemy teraz ryzykować. A jak na razie widziałam tylko "słodziutkie różowe" :diabloti:

Posted

Napisałam do tego Royal Style, ale mi nie odpisują jak na razie :)

Mam dla Was kilka ładnych zdjęć :)
Na większości kura, bo tylko ona ładnie pozuje :evil_lol:

Posted

Piękniejsza, nie? :) Też tak myślę.

U nas wszystko okej, w niedzielę chyba będziemy ściągać szwy.
Oba psy żyją :evil_lol:

Jutro Tekilę będę ciąć :evil_lol: Dalej będzie kudłata, bo zimno, ale jej wyrównać te kłaki chcę trochę :)

Posted

Odpisali mi z Royal Style. Okazało się, że pies musi mieć ten luz, bo ortalion nie jest rozciągliwy i pies nie mógłby się poruszać..
A te worki mi jakoś nie pasują.. W ogóle nic mi nie pasuje, a ostatnio, jak spadł śnieg, to pies zachowywał się, jakby był żywą galaretą.
Nie wiem, co teraz.. :evil_lol:

Posted

Aleks89 napisał(a):
Po sterylce ci tak obrośnie ,że kombinezon nie będzie potrzebny:eviltong:Jeszcze będzie wyklinać jej kłaki:lol:

Moja była bardziej "kudłata" przed niż po ;) 2 ata mineły od zabiegu a ona nadal ma mało sierści na brzuchu :)

Posted

Kupię kubrak, nie mam wyjścia. Fajne są te 3rd pole, które Gops poleciła, ale nie przychodzi mi na razie email aktywujący konto w sklepie :evil_lol:

Posted

zaba14 napisał(a):
Moja była bardziej "kudłata" przed niż po ;) 2 ata mineły od zabiegu a ona nadal ma mało sierści na brzuchu :)

może dlatego, że masz psa krótkowłosego a ich ta zasada nie dotyczy? :diabloti:

Posted

Unbelievable napisał(a):
może dlatego, że masz psa krótkowłosego a ich ta zasada nie dotyczy? :diabloti:

Bardzo możliwe, z tym że szkoda że sierść w ogóle nie odrosła jej do takiego stopnia jak przed zabiegiem..

Posted

Witajcie :-) Poprzeglądałam Waszą galerię... i miło Was zobaczyć wreszcie dokładniej (znamy się z Wizażu - klempaa pozdrawia :-D)
Będziemy na pewno zaglądać :-)