Jump to content
Dogomania

Ekipa z zielonego dżipa, czyli Avril, Iwan, Tekila i Kali :D

Recommended Posts

Posted

Saththa, dziękujemy :)

Doksa to szajbus, serio. Zawsze po wyjściu z wody musi się wytarzać w błocie, co zresztą widać na kilku zdjęciach :)

Posted

WATACHA napisał(a):
Witamy.Bardzo lubię rotki.Zresztą wszystkie molosy.A Iwan wygląda wyjątkowo sympatycznie jak na tę rasę ;).Yorecki tyż fajne :).

Witamy, dziękujemy i zapraszamy w regularne odwiedziny :)

Posted

[quote name='omry']WATACHA, trzyletni jest już szczęściarzem. To bardzo chorowite i krótkowieczne żyjątka.

To rzeczywiście króciutko.Moja siostra kiedyś miała myszkę i z tego co pamiętam też jakoś długo nie przetrwała.

Posted

WATACHA napisał(a):
To rzeczywiście króciutko.Moja siostra kiedyś miała myszkę i z tego co pamiętam też jakoś długo nie przetrwała.

Moje urodziły się siódmego lipca, jeśli dobrze pamiętam, więc rok mają.
Przy pierwszej szczurzycy nawet nie myślałam o chorobach, jednak teraz jestem już na taką możliwość psychicznie nastawiona, choć oczywiście pogodzić się z tym czy nawet być przygotowanym nie można.

Posted

[quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia]moje też uwielbiały nutridrink :)
przytuliłabym sobie szczura :loveu::loveu:
[/FONT]

Trochę daleko masz :D
Ale jakbyś była gdzieś tu przejazdem, to się nie krępuj :)

Posted

Taki napój wysokoenergetyczny w formie jakby mleka smakowego.
Pomaga postawić na nogi w czasie osłabienia na przykład, ale mogłabyś pić takich 5-7 butelczek dziennie i nic więcej nie musisz jeść, bo Ci wszystkiego dostarcza. :)
Jest jeszcze wysokobiałkowy.

Posted

Saththa napisał(a):
Nie pytam czy smaczny bo widac :lol:

Mi właśnie nie smakuje. To jest cholernie słodkie i lepi się jak klej :)
Ale chłopcy lubią.

Posted

omry napisał(a):
Mi właśnie nie smakuje. To jest cholernie słodkie i lepi się jak klej :)
Ale chłopcy lubią.

tro mi by pewnie smakowało :lol:

pamiętam kiedys przy zatruciu pokarmowym w aptece aby sie nie dowodzić kupiłam jakies cos... Matkoooo jakie to nie dobre było :shake: ledwo jedną porcję zmęczyłam a w ciagu 3 h kazali 6 :lol: okropieństwo ;/ Tazzman przy zatruciu wypił jedną... a potem już nie chciał :lol:

Posted

Saththa napisał(a):
tro mi by pewnie smakowało :lol:

pamiętam kiedys przy zatruciu pokarmowym w aptece aby sie nie dowodzić kupiłam jakies cos... Matkoooo jakie to nie dobre było :shake: ledwo jedną porcję zmęczyłam a w ciagu 3 h kazali 6 :lol: okropieństwo ;/ Tazzman przy zatruciu wypił jedną... a potem już nie chciał :lol:

No to też jest z apteki :)
Ja tam uwielbiam słodkości, mleczko w tubce mogę pochłonąć w pięć minut ( co zresztą widać :lol: ), ale to jakoś do mnie nie przemawia.

Posted

[quote name='Saththa']tro mi by pewnie smakowało :lol:

Jedliście z jednej michy ;)?