Saththa Posted May 30, 2011 Posted May 30, 2011 Witam się ;) Ja bardzo szanuje tą rase ;) O Was już długo na "chamstwie" czytam i jak zobaczyłam, że ejst galeria to przybiegłam szybko;) Mając 7 lat miałam sąsiada który miał suczke rotta :loveu: Moja babcia miała bardzo dużo zawałów jak widziała jak jej reką grzebie w paszczy w poszukiwaniu kamienia :evil_lol: Tina już dawno za TM ale moje uwielbienie nie zmalało;) I ja poproszę wiecej zdjęć:D Quote
omry Posted May 31, 2011 Author Posted May 31, 2011 Witamy :) Więcej zdjęć na pewno będzie. Może jutro? Ja natomiast uwielbiam sznaucery olbrzymy. Są tak zjawiskowe, że jak je widzę, to nie mogę oderwać wzroku. Pewnie kiedyś kiedyś jakiś ze mną zamieszka, bo nie sądzę, żebym się powstrzymała :D Quote
Saththa Posted May 31, 2011 Posted May 31, 2011 omry napisał(a):Witamy :) Więcej zdjęć na pewno będzie. Może jutro? Ja natomiast uwielbiam sznaucery olbrzymy. Są tak zjawiskowe, że jak je widzę, to nie mogę oderwać wzroku. Pewnie kiedyś kiedyś jakiś ze mną zamieszka, bo nie sądzę, żebym się powstrzymała :D To ja zapraszam na ten wybieg dla psów w szczecinie :evil_lol: Quote
omry Posted May 31, 2011 Author Posted May 31, 2011 Dopiero w przyszłym roku będzie to możliwe, niestety. Quote
Saththa Posted May 31, 2011 Posted May 31, 2011 omry napisał(a):Dopiero w przyszłym roku będzie to możliwe, niestety. ja sie nigdzie nie wybieram :evil_lol: Quote
omry Posted May 31, 2011 Author Posted May 31, 2011 Sathta, to się cieszę :) Chodzi o to, że na razie nie mamy czym do Szczecina przyjechać. W styczniu czy w lutym już będziemy mogli, więc obiecuję, że do Was napiszę. Quote
Saththa Posted May 31, 2011 Posted May 31, 2011 omry napisał(a):Sathta, to się cieszę :) Chodzi o to, że na razie nie mamy czym do Szczecina przyjechać. W styczniu czy w lutym już będziemy mogli, więc obiecuję, że do Was napiszę. A tak doczytalam na "chamstwie". Wy ze stargardu jak widze. Jechalam ostatnio do stargardu po psa i właścicieli bo się właśnie nie mieli jak dostać do szczecina a potrzebowali do weta koniecznie ;/z dogiem de bordo ( nie wiem jak sie to pisze) W stargardzie już nikt nie mógł im pomoc :( USG potrzebowali a ponoc w stargardzie tyko jeden wet ma usg i do tego jest .... ekhem... niezaufany z tego co mowili. I Ty nam nie obiecuj tyko napisz :lol: Quote
omry Posted June 1, 2011 Author Posted June 1, 2011 Ja nie ufam żadnemu wetowi u nas. To jest po prostu tragedia. Jak coś to zawsze do Nowogardu się zgłaszam do wujka mojego chłopaka. Na pewno napiszę. Iwan dużo dużo starszy od Tazza, ale bez wątpienia będą się bawić. Iwan kocha wszystkie psy i wszystko by zrobił, żeby się tylko z nimi bawić, ale jakoś nie mamy do tego szczęścia. Psy albo się na niego rzucają z zębami, a jak już jakiś chce się bawić, to mu właściciele nie pozwalają. Quote
Saththa Posted June 1, 2011 Posted June 1, 2011 Ja Tazzowi nie ukrócam, czy chce się bawić z dogiem czy z yorkiem;) Quote
omry Posted June 3, 2011 Author Posted June 3, 2011 (edited) Dzisiaj byliśmy na spacerku nad rzeką. Iwan kiedyś bardzo bał się wody. Teraz też nie pływa, ale wchodzi do niej bez najmniejszego zawahania. Dziś także Iwan poznał Kumpla, który stał się jego kumplem. No dobra, może tylko znajomym, ponieważ przez cały czas to Iwan biegał za nim, a on na niego warczał. Na koniec Kumpel pokąsał Iwana w kark. Właściciel jednak powiedział, że jak spotkamy się jeszcze ze trzy razy, to będzie okej, bo Kumpel zawsze tak reaguje na obce psy. Trochę zdjęć: Pozdrawiamy :) Edited April 17, 2012 by omry Quote
Saththa Posted June 3, 2011 Posted June 3, 2011 http://iv.pl/images/72683713427564692682.jpg alez macie ładną obroże :loveu: http://iv.pl/images/37685143148018072075.jpg Ahhhnie zmarzły nogi w wodzie? No i masz za dużo zdjęć jak na jeden post. Można 5 a masz chyba z 9 ;) Quote
jonQuilla Posted June 4, 2011 Posted June 4, 2011 [FONT=Georgia]Kumpel ma fajne imię :evil_lol: moja koleżanka miała szczura, którego nazwała Koleś ;) ale Iwanek ma wielkie ryło :loveu::loveu: http://iv.pl/images/37685143148018072075.jpg[/FONT] Quote
omry Posted June 4, 2011 Author Posted June 4, 2011 Stahtha, woda była cieplutka :) A o tym limicie zdjęć całkiem zapomniałam. Będę się pilnować na następnym razem. jonQuilla, też mi się bardzo spodobało te imię. Teraz wyobraź sobie głowę Nikity, rodowodowej suni, która miała głowę dwa razy taką, jak Iwan :D Quote
omry Posted June 5, 2011 Author Posted June 5, 2011 (edited) No to coś jeszcze :) Edited April 17, 2012 by omry Quote
omry Posted June 5, 2011 Author Posted June 5, 2011 (edited) Iwaś wciąż i wciąż poszukuje partnera do zabaw.. Jak na razie nic z tego :shake: Edited April 17, 2012 by omry Quote
Amber Posted June 5, 2011 Posted June 5, 2011 Rób odstęp pomiędzy fotkami, będzie się je lepiej oglądało ;) Szkoda, że mieszkasz tak daleko, myślę, że Iwan by się polubił z Jarim :) Quote
Saththa Posted June 5, 2011 Posted June 5, 2011 http://iv.pl/images/85476464034457145271.jpg ale super;) http://iv.pl/images/14587876264136779050.jpg gdzie to taka czysta woda? prosze mi powiedzieć;) A no i mam nadzieje, ze znajdzie partnera do zabaw;) Quote
omry Posted June 6, 2011 Author Posted June 6, 2011 Amber, oglądałam właśnie wczoraj zdjęcia z Waszego wypadu. Zazdroszczę.. Saththa, to rzeka prosto z oczyszczalni kilkaset metrów ode mnie :) Quote
omry Posted June 6, 2011 Author Posted June 6, 2011 Z Dolarem źle.. Jest silnie osłabiony, bardzo schudł, a z oczek i z noska leci mu porfiryna.. Nie ma ochoty nawet na dropsy. Pije NutriDrink, na szczęście, witaminki ma w poidełku no i antybiotyk dziś dostał. Jutro jedziemy znów do weta po nowa dawkę i będziemy obserwować.. Bardzo podobnie zachowywała się rok temu Fazi i nie wyszła z tego.. Boję się cholernie. Quote
jonQuilla Posted June 6, 2011 Posted June 6, 2011 [FONT=Georgia]trzymam kciuki za Dolarka żeby się wylizał z tego[/FONT] Quote
omry Posted June 6, 2011 Author Posted June 6, 2011 Siedział w transporterze, ale wsadziłam go do klatki, żeby nie był sam. Wiadomo, że z braćmi będzie czuł się lepiej, niż sam. Postawiłam mu tylko picie i jedzonko na dole koło domku i siedzi sobie.. Strasznie się boję.. Nie chcę żadnej powtórki z rozrywki. Dolar jest najbardziej proludzki z braci. Bingo i Timon nie szukają ze mną aż takiego kontaktu. Gdy wychodzą z klatki, to najpierw biegną na zwiady po pokoju, dopiero później przychodzą do mnie. Dolarek odwrotnie - najpierw musi przyjść się wymiziać i dopiero, gdy zrobi to porządnie idzie na zwiady. Kochane biedactwo teraz nie ma na nic sił.. Quote
jonQuilla Posted June 6, 2011 Posted June 6, 2011 [FONT=Georgia]a wiadomo czym może być to spowodowane? pamiętam jaka osowiała była moja jedna szczurzyca jak po wycinaniu guza siedziała transporterze żeby szwów druga jej nie wyżarła.... widać było że za sobą tęsknią [/FONT] Quote
omry Posted June 6, 2011 Author Posted June 6, 2011 No właśnie nie wiadomo nic. Wet powiedział, że trzeba próbować antybiotykami, jeśli to nie pomoże to steryd i dokładna obserwacja. Chciałam od razu steryd, aczkolwiek on stwierdził, że jeśli to będzie np. świerzb czy coś innego (nie pamiętam już) to sprawimy, że będzie tylko gorzej. Trzeba czekać.. Quote
Saththa Posted June 7, 2011 Posted June 7, 2011 Oj oj to Ci się porobiło... 3mam kciuki za niego coby się "wylizał" :kciuki: Quote
Recommended Posts