Jump to content
Dogomania

Ekipa z zielonego dżipa, czyli Avril, Iwan, Tekila i Kali :D

Recommended Posts

Posted

Narazie chodzi w tym plastikowym, nawet spoko jest. Wczoraj wieczorem wzięłam tylko jego ze sobą do kiosku, założyłam mu kagan, łańcuch i był lans na ośce. Czasem próbuje go ściągać, ale jak mocno zacisnę to się trzyma.

W niedzielę idziemy na wystawę wszyscy razem z Adą, muszę coś kupić :evil_lol: Chociaż i tak już przesadziłam teraz, kupiłam każdemu po szelkach, 3 obroże dla Avril, jedną dla Iwana, nowe adresówki, pasy do samochodu, maszynke. Przeginka.
W niedzielę będą zdjęcia :razz:

Posted

Wspaniała ekipa !
Czy możesz mi powiedzieć jakiej firmy masz pasy i jak sie sprawdzają?
Też muszę jakieś kupić a nie wiem które.Ponąć tez niektóre pasy nie pasują do fordów a ja mam takie auto.

Posted

zuzaw napisał(a):
Wspaniała ekipa !
Czy możesz mi powiedzieć jakiej firmy masz pasy i jak sie sprawdzają?
Też muszę jakieś kupić a nie wiem które.Ponąć tez niektóre pasy nie pasują do fordów a ja mam takie auto.

Ja zamówiłam z Furkidz. Jeszcze ich nie mam, ale już powinny być dzisiaj teoretycznie. Wiem, że DS też robi :razz:

Posted

Podbórz :)
Paula chciała przyszpanować, że ma nowe obrożę, dziwię się, że nie ubrała kurze dwóch na raz.

Saththa napisał(a):
Ale łądnie macie :) Gdzie to?:)

To zdjecia z dwóch "razy" Avril ma różne obroże :lol:

a jak tam te adresówki z furkitz? nie popekały jeszcze?tfu tfu!!

Posted

Lucky. napisał(a):
Podbórz :)
Paula chciała przyszpanować, że ma nowe obrożę, dziwię się, że nie ubrała kurze dwóch na raz.

:evil_lol:

następnym razem :)

Posted

Noo są słodkie, ale już upie rdolone całe :loveu:

Sandra, z adresówek trochę poodpryskiwał lakier na bokach, ale póki co lekko. Zakładam je jednak tylko na takie spacery 'gdzieś', a na osiedle do rzucania piłki to ubieram psom stare z plexi, bo się boję, że szybko je stracę :lol:

• 2 weeks later...
Posted

Tekila ma cieczkę i mu wczoraj odjebało.

To się stało w samochodzie, jak mieliśmy już jechac na spacer. Dobrze, że jeszcze nie prowadziłam.
Tekila siedziała z przodu, a Iwan z tyłu i przełaził mi na przód do niej. Odepchnęłam go chyba dwa razy, za trzecim złapał moją rękę w locie. Nie chciał puścic, zaciskał się coraz mocniej. Wiem, że jakby chciał, to pogruchotałby mi całą dłoń, ale nie zrobił tego też nieświadomie. Gdyby tak było to by złapał i zaraz puścił, a nie się zaciskał.
On dopiero od wczoraj łazi aż tak nabuzowany. Wcześniej był męczący, ale docierało do niego, kiedy się wydarłam. Teraz nic.
Dalej mi się sączy coś z tej rany. Stało się to wczoraj około 21, ale pani w aptecie powiedziała, że to normalne. Dostałam jakąś maśc z antybiotykiem.
Najgorsze jest to, że dalej próbuje warczec, jak go od niej odciągam. Zobaczymy jak będzie się zachowywał już bez małej.
Na początku byłam załamana i w tak ciężkim szoku, że tylko siedziałam i się trzęsłam. Nie mogłam w to w ogóle uwierzyc.

Tekila jedzie dzisiaj do Stargardu. Wczoraj już miała jechac, ale nie wyszło. No i o jeden dzień za długo.