asiak_kasia Posted July 18, 2013 Posted July 18, 2013 [quote name='motyleqq']to w takim razie o kim konkretnie piszesz? bo skoro te osoby(bądź osoba) chwalą się na forum swoimi psami, to znaczy, że wiesz kto został ugryziony, albo kogo pies darł mordę?[/QUOTE] Wiem. Ale po co miała bym tu z imienia i nazwiska te osoby przedstawiać? Jaki to by miało cel? Serio mało mnie Twoje pieski obchodzą, Twoja sprawa jak je wychowujesz i czy drą ryje czy tez nie...a czy drą nie wiem. bo ich NIE widzialam ;) I Anusiu droga, wyobraź sobie, że miedzy innymi do tego słuzy forum, żeby DYSKUTOWAĆ, wiesz? :cool3: Quote
a_niusia Posted July 18, 2013 Posted July 18, 2013 hahahahahahah tak, kasiu droga. i pisac o swoich pieskach:))) Quote
asiak_kasia Posted July 18, 2013 Posted July 18, 2013 [quote name='a_niusia']poza tym kasiu ja juz TYLE razy czytalam twoja pelne podniecenia peany na czesc wlasnego kundla (i to bynajmniej nie w twojej galeryjce), ktory dokonal rzeczy niemozliwej i dobrze zachowywal sie po opuszczeniu lasnego podworka i przez to jest idealny, ze serio sadze, ze moze znow czas gdzies tego psa zabrac zamias jarac sie przez nastepne pol roku, ze pies byl w parku, gdzie byly ludzie i psy i sie poprawnie zachowywal. no WOW. [B]sukces zycia[/B], jest co wspominac:evil_lol: opowiesz wnukom:)))[/QUOTE] owszem, dla mnie to sukces życia, bo wzięłam szajbniętego psa, który się teraz potrafi zachowywać jak na psa przystało. Quote
motyleqq Posted July 18, 2013 Posted July 18, 2013 [quote name='a_niusia']poza tym kasiu ja juz TYLE razy czytalam twoja pelne podniecenia peany na czesc wlasnego kundla (i to bynajmniej nie w twojej galeryjce), ktory dokonal rzeczy niemozliwej i dobrze zachowywal sie po opuszczeniu lasnego podworka i przez to jest idealny, ze serio sadze, ze moze znow czas gdzies tego psa zabrac zamias jarac sie przez nastepne pol roku, ze pies byl w parku, gdzie byly ludzie i psy i sie poprawnie zachowywal. no WOW. sukces zycia, jest co wspominac:evil_lol: opowiesz wnukom:)))[/QUOTE] good point! ale to ja i Ty i KTOŚ się jara swoimi pieskami [quote name='asiak_kasia']Wiem. Ale po co miała bym tu z imienia i nazwiska te osoby przedstawiać? Jaki to by miało cel? Serio mało mnie Twoje pieski obchodzą, Twoja sprawa jak je wychowujesz i czy drą ryje czy tez nie...a czy drą nie wiem. bo ich NIE widzialam ;) I Anusiu droga, wyobraź sobie, że miedzy innymi do tego słuzy forum, żeby DYSKUTOWAĆ, wiesz? :cool3:[/QUOTE] nie no spoko, nie musisz pisać. tylko wtedy to wygląda e... na WYOBRAŹNIĘ? :cool3: Quote
a_niusia Posted July 18, 2013 Posted July 18, 2013 [quote name='asiak_kasia']owszem, dla mnie to sukces życia, bo wzięłam szajbniętego psa, który się teraz potrafi zachowywać jak na psa przystało.[/QUOTE] no wszyscy to wiedza:))) nawet madonna i benedykt 16. ale w takim razie warto by bylo odchrzanic sie od mojego pojemnika na ser, wakacji i tego, ze pisze o swoich psach na forum O PSACH:)))))))))))))) Quote
asiak_kasia Posted July 18, 2013 Posted July 18, 2013 [quote name='motyleqq'] nie no spoko, nie musisz pisać. tylko wtedy to wygląda e... na WYOBRAŹNIĘ? :cool3:[/QUOTE] Moją i przynajmniej 20 osób które akurat były wtedy na górce ;) Quote
a_niusia Posted July 18, 2013 Posted July 18, 2013 [quote name='asiak_kasia']Moją i przynajmniej 20 osób które akurat były wtedy na górce ;)[/QUOTE] te osoby tez moglas sobie wyobrazic:))))))))) Quote
asiak_kasia Posted July 18, 2013 Posted July 18, 2013 [quote name='a_niusia']te osoby tez moglas sobie wyobrazic:)))))))))[/QUOTE] nieee, tak dobra jak Ty w tej materii nie będę nigdy ;) Quote
motyleqq Posted July 18, 2013 Posted July 18, 2013 [quote name='asiak_kasia']Moją i przynajmniej 20 osób które akurat były wtedy na górce ;)[/QUOTE] no wiesz, idealność psów aniusi już kilka osób na forum potwierdzało ;) poza tym ja nie mówię, że wymyślasz, że jakiś pies kogoś ugryzł, tylko że ta osoba jest na forum i się zachwyca swoim psem pod każdym względem i że jak mówisz o szczekającym psie to wcale nie jest to o mnie. Quote
a_niusia Posted July 18, 2013 Posted July 18, 2013 [quote name='asiak_kasia']nieee, tak dobra jak Ty w tej materii nie będę nigdy ;)[/QUOTE] ej, a co twoim zdaniem jest nierealne z tego, co pisze na forum? Quote
asiak_kasia Posted July 18, 2013 Posted July 18, 2013 [quote name='motyleqq']no wiesz, idealność psów aniusi już kilka osób na forum potwierdzało ;-) poza tym ja nie mówię, że wymyślasz, że jakiś pies kogoś ugryzł, tylko że ta osoba jest na forum i się zachwyca swoim psem pod każdym względem i że jak mówisz o szczekającym psie to wcale nie jest to o mnie.[/QUOTE] A skad ja mogę wiedziec czy Twój pies szczeka czy nie? Tzn zakładam, że ogólnie szczeka, ale czy drze ryj non stop przez kilkadziesiat minut-nie wiem. Wrózką nie jestem. Natomiast napisałas to co napisałas: [quote name='motyleqq'] jak ktoś pisze o sobie średnio dobrze, albo nawet źle(tudzież o swoich psach), to wszystko jest ok i się wszystko zgadza, [B]ale jak ktoś napisze coś pozytywnego, to ściemnia :cool3: jakie to polskie[/B][/QUOTE] i do tego się odniosłam, bo miałam okazję się przekonać, że często te peany mają niewiele wspólnego z prawdą. I to nawet u ludzi, którzy z psami "pracują" ot i wszystko. Już klarowniej nie umiem tego ująć. Serio to nie był przytyk do Ciebie personalnie, bo jakby nawet Twoje psy darły ryje, a nie napisałaś nic takiego na forum, to skąd ja mogłabym przypuszczać, że jest inaczej? :roll: Quote
a_niusia Posted July 18, 2013 Posted July 18, 2013 ale wiesz...jesli chodzi o "peany" to juz niejednokrotnie jak zarzucalas mi "bogata wyobraznie"na forum wypowiadaly sie osoby, ktore znaja moje psy i potwierdzaly, ze owszem: SA ZAJEBISTE:))))))))) Quote
motyleqq Posted July 18, 2013 Posted July 18, 2013 nie wiem Kasiu skąd, ja się dowiedziałam, że mój pies nie zna podstaw i w ogóle jest strasznie niewychowany, więc może ktoś się z Tobą tą wiedzą podzielił. ale wczoraj się też dowiedziałam, że to normalne i prawidłowe, jak pies szczeka całymi dniami na podwórku... i tym razem nie od swojego sąsiada ;) więc może osoby o których piszesz też tak myślą i nie widzą nic złego w tym, że ich pies szczeka kilkadziesiąt minut? :cool3: Quote
Amber Posted July 18, 2013 Posted July 18, 2013 [quote name='a_niusia']ej, a co twoim zdaniem jest nierealne z tego, co pisze na forum?[/QUOTE] Możliwe, że wszystko, przecież i tak nikt z nas tego sprawdzić nie ma jak. Oprócz idealnych suk, które kiedyś ktoś tam widział. Ale idealne suki gordona to naprawdę mega trudna sprawa. Gordony... najłatwiejsze, z SETERÓW... Ooo, groza bije na kilometr :evil_lol: Im bardziej coś jest idealne, tym mniej wiarygodne. Nikt tu nie ma 5 lat. Ja mam nawet 39. I mieszkam z rodzicami :placz: :evil_lol: (to tak a propos śledzenia, o swoim wieku pisałam tylko na wątku zlotowym i pewnie gdzieś w swojej galerii. W żadnym topicu, który mógłby cie interesować... więc przyganiał kocioł garnkowi) Pisanie, że ktoś jest gorszy bo nie ma studiów czy matury skreśla cię jeżeli chodzi o cokolwiek w moich oczach. Tak samo pytania o pracę, studia czy wakacje. G cię to powinno obchodzić jak ktoś żyje. Tak samo jak G nas obchodzi twoje "idealne" życie, ale niestety przed tym nie ma ucieczki... Szkoda, że ta idealność jest wyssana z palucha... Grubego palucha :p Powtarzam, człowiek świadczy o człowieku, nie studia, praca czy kasa. Często natomiast jedno zupełnie nie łączy się z drugim. Natomiast góra kompleksów już tak. Quote
a_niusia Posted July 18, 2013 Posted July 18, 2013 hahahahaha nooo jasne, jasne:)) szczekaj dalej:))) Quote
asiak_kasia Posted July 18, 2013 Posted July 18, 2013 [quote name='motyleqq']nie wiem Kasiu skąd, ja się dowiedziałam, że mój pies nie zna podstaw i w ogóle jest strasznie niewychowany, więc może ktoś się z Tobą tą wiedzą podzielił. ale wczoraj się też dowiedziałam, że to normalne i prawidłowe, jak pies szczeka całymi dniami na podwórku... i tym razem nie od swojego sąsiada ;) więc może osoby o których piszesz też tak myślą i nie widzą nic złego w tym, że ich pies szczeka kilkadziesiąt minut? :cool3:[/QUOTE] No ja nic na to nie poradzę, ze ktoś tak twierdzi. Widocznie ma powody, żeby Twoje psy za niewychowane uważać. Tak się składa, że jestem osobną jednostką i umiem myśleć samodzielnie. Tak samo jak decydować o tym co zrobię i napiszę. Mało tego nikt się ze mną nie dzieli takimi tajnymi informacjami :placz: Nawet mając fejsbuczka czuje się wyoutowana :shake: Quote
Amber Posted July 18, 2013 Posted July 18, 2013 Nie szczekam. Piszę o osobie pełnej kompleksów, która odreagowuje poniżając innych (brak matury, studiów, wyśmiewanie się ze słabej pracy itp.) na forum internetowym o pieskach. Quote
motyleqq Posted July 18, 2013 Posted July 18, 2013 [quote name='asiak_kasia']No ja nic na to nie poradzę, ze ktoś tak twierdzi. Widocznie ma powody, żeby Twoje psy za niewychowane uważać. Tak się składa, że jestem osobną jednostką i umiem myśleć samodzielnie. Tak samo jak decydować o tym co zrobię i napiszę. Mało tego nikt się ze mną nie dzieli takimi tajnymi informacjami :placz: Nawet mając fejsbuczka czuje się wyoutowana :shake:[/QUOTE] no ma powody. swoje DOMYSŁY :diabloti: ale dla mnie ktoś, kto myślenie o psach na podwórku ma takie jak mój sąsiad, który swojego trzyma na łańcuchu, jest trochę średnio wiarygodny w swoich domniemywaniach. i jakie tajne informacje, skoro wszystko jest pisane na forum? Quote
asiak_kasia Posted July 18, 2013 Posted July 18, 2013 [quote name='motyleqq']no ma powody. swoje DOMYSŁY :diabloti: ale dla mnie ktoś, kto myślenie o psach na podwórku ma takie jak mój sąsiad, który swojego trzyma na łańcuchu, jest trochę średnio wiarygodny w swoich domniemywaniach. [B]i jakie tajne informacje, skoro wszystko jest pisane na forum?[/B][/QUOTE] no cóz, nie ma odpowiedzialności grupowej, także sory, zakładam, że wiem do kogo tu piejesz, ale pragnę zauwazyć, że pomimo mojej ogromnej sympatii to tejże osoby, nie mam klapek na oczach. No i odpowiadam sama za siebie, a nie za kogos, nawet jeżeli go lubię ;) no to ja jestem w takim razie niedoinformowana, bo nie wiem o co chodzi :lol: Quote
a_niusia Posted July 18, 2013 Posted July 18, 2013 [quote name='Amber']Nie szczekam. Piszę o osobie pełnej kompleksów, która odreagowuje poniżając innych (brak matury, studiów, wyśmiewanie się ze słabej pracy itp.) na forum internetowym o pieskach.[/QUOTE] pokaz chociaz jeden post, w ktorym wysmiewam sie z cudzej pracy czy braku matury. wysmiewanie sie z oblanej matury to bylo w galerii gops. wtedy mozna bylo sie wysmiewac. i nikoko nie skreslilas jako czlowieka:)))))))))) Quote
motyleqq Posted July 18, 2013 Posted July 18, 2013 [quote name='asiak_kasia']no cóz, nie ma odpowiedzialności grupowej, także sory, zakładam, że wiem do kogo tu piejesz, ale pragnę zauwazyć, że pomimo mojej ogromnej sympatii to tejże osoby, nie mam klapek na oczach. No i odpowiadam sama za siebie, a nie za kogos, nawet jeżeli go lubię ;) no to ja jestem w takim razie niedoinformowana, bo nie wiem o co chodzi :lol:[/QUOTE] nie mówię, że masz za to odpowiadać, powiedziałam o tym, bo napisałaś, że nie wiesz czemu miałabyś wiedzieć jak zachowują się moje psy. i nadal tego nie rozumiem, bo już tyyyleee było dyskusji na ten temat, w których zresztą brałaś udział, że chyba jednak doszły Cię już słuchy o moich fatalnych psach ;) Quote
asiak_kasia Posted July 18, 2013 Posted July 18, 2013 [quote name='motyleqq']nie mówię, że masz za to odpowiadać, powiedziałam o tym,[B] bo napisałaś, że nie wiesz czemu miałabyś wiedzieć jak zachowują się moje psy.[/B] i nadal tego nie rozumiem, bo już tyyyleee było dyskusji na ten temat, w których zresztą brałaś udział, że chyba jednak doszły Cię już słuchy o moich fatalnych psach ;)[/QUOTE] Czego nie rozumiesz? Tego, że umiem samodzielnie myśleć i mieć SWOJE zdanie na dany temat? Czasami się zgadzać czasami nie? No i nawet jeżeli ktoś, coś, gdzieś, kiedyś powiedział to ja NADAL nie wiem jak się zachowują Twoje psy, bo UWAGA...nie widziałam ich ;) Także ten tego, jakby to ując Aga serio wyluzuj :roll: Quote
dog193 Posted July 18, 2013 Posted July 18, 2013 [quote name='Unbelievable']prawda jest taka, że chce mi się śmiać z was wszystkich :grins: aniusia lubi o sobie pisać, to lubi, a wy tylko robicie większy szum, w rezultacie czego aniusia pisze więcej o sobie i wcale jej to nie przeszkadza, a wy się pieklicie cholera wie o co :grins: nie wiem czy się stara robię, ale mi się chyba już znudziły takie zabawy[/QUOTE] Dogadamy się :diabloti: Quote
asiak_kasia Posted July 18, 2013 Posted July 18, 2013 [quote name='dog193']Dogadamy się :diabloti:[/QUOTE] cicho tam, jedziecie obydwie na zlot- jesteście tak samo złe, albo i gorsze nawet. O! :evil_lol: Quote
dog193 Posted July 18, 2013 Posted July 18, 2013 Ale ja nie należę do TWA :( Martyńcia chyba też nie :D Quote
Recommended Posts