Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 287
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Narazie nikt nie pyta :(. Pytala pani z Bydgoszczy wtedy, gdy wydawalo się, że tu na niego czeka cudowny domek. Wtedy jej powiedziałam, że niestety, że już domek jest. Jestem teraz tylko wściekła na siebie, że nie zapisałam jej numeru telefonu.
W poniedziałek dam do GW. A może we wtorek uda mi się przelecieć z ogłoszeniami po sklepach zoo i lecznicach. Problem w tym, że ja pracuję w handlu, praktycznie wszystkie te godziny gdy coś jest otwarte. Ostatnio jeszcze więcej muszę pracować. Nawet do weta jak chcę pójść to nie za bardzo mam jak go złapać.
Kłaczek właściwie czuje się domownikiem i to nie jest dobrze, będzie mu coraz trudniej zmienić dom.
Za niedługo wkleję parę nowych zdjęć Kłaczka.

Posted

cudowny!!! Klaczku, z takim wygladem z pewnoscia szybciutko znajdziesz wlasciciela.. popracuj tylko odrobinke na wlascicieli.. z takim anielskim wygladem nie mozesz byc powarkujacym diabelkiem:evil_lol:

Posted

Kłaczuś NIE JEST powarkującym diabełkiem. On tylko dużo przeszedł i boi się trochę np. nagłego złapania od tyłu. Gdy już pozna, to nie ma mowy o powarkiwaniu. Na mnie nie warknął NIGDY. Tyle tylko, że jest dość charakterny. Przyszły opiekun Kłaczusia może mu albo pozwalać na wszystko i wtedy będzie miał pieska terrorystę, albo trochę weźmie go w ryzy, chociaż w aksamitnych rękawiczkach i będzie miał pieska skarb. Wciąż zadziwia mnie skoczność Kłaczka. On naprawdę mógłby się spawdzić w agillity. Tyle, że trzeba by trochę popracować. Z Kłaczkiem chyba nikt nigdy nie pracował, nie zna najbardziej podstawowych komend. U mnie uczy się od innych psów że np. żeby wyjść na spacer to trzeba przestać skakać i spokojnie poczekać na zapięcie smyczy. Albo że "nie" znaczy "nie". Pojętny jest :)

Posted

Dobrze, że Kłaczek lubi biegać i skakać, bo już by go łapki zabolały od tego ciągłego wspinania się na górę.
Kłaczek potrzebuje człowieka, który kocha nieduże, bystre, wesołe pieski odrobinę uparte i wymagające konsekwencji połączonej z ogromną miłością.