PaulinaT Posted October 28, 2008 Posted October 28, 2008 [quote name='kinga']kochana. czyżby z autopsji? :mad: ba! a jak! tylko, ze my się strasznie długo znałyśmy, że tak powiem, telefoniczno-wirtualnie dopiero u swan się okazało, ze Ty to Ty ;-) samoglow ja się upraszam o więcej zdjęć! Quote
samoglow Posted October 28, 2008 Posted October 28, 2008 No tak, zaczyna sie....... Tylko moment, a przybedzie tu Mariola ze swoim pytaniem> a zdjecia beda? :loveu::loveu::loveu: Quote
samoglow Posted June 9, 2009 Posted June 9, 2009 [FONT=Verdana]Czesc, to ja - ani Hipis, ani Kłaczek - a wszystko dlatego, ze nie dawalem sie porzadnie czesac i oni odgrazali sie, ze pojde do fryzjera. Strachy na Lachy - myslalem i chowalem sie pod fotel.[/FONT] [FONT=Verdana]A oni dotrzymali slowa i teraz wygladam tak, ze mowia na mnie: owieczka, golasek lub Nudysta ( dla przyjaciol Nudi :p). Byle do zimy! Chociaz nie mam koltunow i lzej mi sie chodzi, to jednak wole byc PON-em niz owca ;)[/FONT] [FONT=Times New Roman] [/FONT] [FONT=Times New Roman][/FONT] [FONT=Times New Roman][/FONT] [FONT=Times New Roman][FONT=Times New Roman][/FONT][/FONT] Quote
kinga Posted June 9, 2009 Posted June 9, 2009 samoglow - masz pudelka :crazyeye::crazyeye::crazyeye: ... i to jeszcze takiego po fryzjerze :-o Quote
samoglow Posted June 9, 2009 Posted June 9, 2009 :loveu:Owca, nagus, nudysta, golas i pudel...o rany! stalam sie prawdziwa dogomaniaczka z calym stadem :loveu: Quote
PaulinaT Posted June 9, 2009 Posted June 9, 2009 Ale zmiana! Niby ten sam pies - a jednak inny. :evil_lol: Quote
rita60 Posted June 22, 2009 Posted June 22, 2009 Byłam,przeczytałam i całuje was mocno:calus: Na pierwszej focie Hipis wyglada jak west:pczyli doszedł ci nastepny pies:evil_lol: Quote
samoglow Posted June 22, 2009 Posted June 22, 2009 stadko rosnie :-o , a ja mam nadal tylko 36 m i balkon :-( Quote
samoglow Posted April 27, 2010 Posted April 27, 2010 No i minal prawie rok jak bylem u fryzjera. Znow jestem porzadnym kudlaczem i znow slysze, ze "trzeba go ostrzyc na lato" :shake: Zaraz tu pokaze moje zdjecia z ostatniej niedzieli. Bylem na festynie "Pies w wielkim miescie". Spotkalem tam Baltika, psa, ktory plynal na krze, a potem pokonywalem tor przeszkod! :lol: Quote
rita60 Posted April 27, 2010 Posted April 27, 2010 Ale cie ta pancia wymeczyła:mad:;)buziaki dla was:loveu: Quote
Recommended Posts