Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Extra kalendarz. Justyna ma do tego talent. :D
Na tym sztucznym śniegu nie da się jeździć. On jest sypki, a pod spodem jest ten nieszczęsny lód. Miałam to samo. Zamiast korzystać z jazdy to cały czas myślałam o równowadze...

• Replies 2.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Aleksandra95']aa to dobrze.:)
:)
[quote name='deer_1987']Bardzo fajnie sie kalendarz zapowiada!
I jest super ;)
[quote name='kaskaSz']no a tak namacalnie musi być super!
Jest, wisi już na ścianie :)
[quote name='rashelek']Cudny ten kalendarz :loveu: No i świąteczna Lenka śliczna! :D
Dziękujemy :loveu:
[quote name='cockermaister']ok to czekam;) może w piątek lub weekend ?
A ja znowu zabiegana... I mam problem, bo Lenka zaczęła mi marznąc na dworze. Chciałabym uniknąć ubranek, dlatego chcę odczekać aż jej trochę włos odrośnie i wtedy spróbować z jakimś dłuższym spacerem i zobaczyć czy to wina tego, że jest zmarzlakiem czy tego, że miała za krótkie futro.
[quote name='Kasi i Lena']http://img822.imageshack.us/img822/9167/grudzienduze.jpg
Uroczy mikołaj a raczej mikołajka :loveu::loveu::loveu:
Urocza, ale nie specjalnie była zadowolona z tej sesji :P
[quote name='Evelynkaa']Ja w tym roku chyba sobie już w ogóle nie pojeżdżę bo ortopeda stwierdził że mogę jechać na własne ryzyko, ale jeśli chodzi o Krynicę to hmm, nie wiem na jakim etapie jesteś z jeżdżeniem ale Jaworzyna to krótki zjazd dla już dobrze jeżdżących, nie mówiąc już o reszcie wyciągów...
Z tą Krynicą to wyszło tak, że moja ciocia ma kolegę, który ma tam mieszkanie i możemy jechać tam za darmo. A ja jeszcze w sumie nie wiem czy pojadę, bo niestety sesja mnie trzyma w domu. Jeżdżę od 8 roku życia, więc skoro mówisz, że tras tam nie ma, to chyba tym bardziej sobie odpuszczę.
Tak przy okazji - wiem, że spóźnione, ale nie mogłam wejść wcześniej na dogo - ucałuj swego mężczyznę ode mnie i Leny! Oczywiście całusy z okazji minionych urodzin :) :loveu:
[quote name='Silky123']Extra kalendarz. Justyna ma do tego talent. :D
Na tym sztucznym śniegu nie da się jeździć. On jest sypki, a pod spodem jest ten nieszczęsny lód. Miałam to samo. Zamiast korzystać z jazdy to cały czas myślałam o równowadze...
Ma talent, ma ;) Dokładnie, tylko się człowiek wkurza ;/
[quote name='Błyskotka']Fajne te zimowe fotki :). Ja to w sumie lubię zimę tylko na fotkach.
Bardzo mi się podobają kalendarze a takie rogi to chciałam kupić Coco :).
Ja tam lubię zimę, tylko taką prawdziwą :) Ja rogi kupiłam z myślą o zdjęciach do kalendarza :P
[quote name='awede']super foty ;D zapraszam do mojej suni :D http://www.dogomania.pl/threads/214540-Moja-ma%C5%82a-%C5%9Bnie%C5%BCynka-Roxy?p=18405063#post18405063
Zaraz do Was zajrzę :) Rox pewnie sporo urosła od mojej ostatniej wizyty w Waszej galerii.
[quote name='ania90']witamy sie u Was:)
Witamyy ;)
[quote name='Asiaczek']Zdjęcie jak do reklamy:)
http://img100.imageshack.us/img100/4199/img0635k.jpg

Pzdr.
Może je gdzieś zgłoszę :P

Ostatnio zaniedbałam forum, ale mam sporo na głowie i trochę problemów... Począwszy od sesji, poprzez plany ruszenia z własną firmą, skończywszy na tym, że niedługo się przeprowadzam i wracam w okolice Łodzi (bo teraz jestem w rozjazdach między Łodzią, a Częstochową). Tak z grubsza, bo oprócz tego jeszcze miliard innch zajmujących czas i głowę spraw ;/
U Lenki w sumie nic nowego oprócz tego, że 16.01 skończyła roczek :) Bardzo lubi zabawy w śniegu, tylko mamy problem, bo zaczęła mi marznąć. Trzęsie się nieraz jak york na mrozie ;/ Chciałabym uniknąć ubranek, bo może to wina tego, że była trymowana w grudniu i ma za mało "futra". Póki szaleje jest ok, ale jak z nią poszłam na spacer i nie miała jak biegać, to się trzęsła... Także póki co unikam spacerów, jak wychodzimy na siku, to daje jej się wybiegać po ogrodzie i wracamy do domu.
Poza tym jak byłyśmy u fryzjera, to mnie fryzjerka ochrzaniła, że Lena jest za gruba, ale na szczęście wszystko jest na dobrej drodze, już ją trochę odchudziłam, jeszcze kilka tygodni i będzie z niej laska :P

Posted

Bo uważam, że jeżeli nie są niezbędne, to po co je zakładać? Wcześniej Lena nie marzła, teraz po trymowaniu zaczęła i podejrzewam, że to jest powodem, a nie chcę jej przyzwyczajać do ubrań, bo wtedy już będę musiała przy nich zostać.

Posted

A&L napisał(a):
Bo uważam, że jeżeli nie są niezbędne, to po co je zakładać? Wcześniej Lena nie marzła, teraz po trymowaniu zaczęła i podejrzewam, że to jest powodem, a nie chcę jej przyzwyczajać do ubrań, bo wtedy już będę musiała przy nich zostać.

Niekoniecznie bys musiala zostac, mam ubranka dla Sherry bo ona ma krotki wlos ale nie zakladam na kazdy spacer gdzie jest minus :) Jesli marznie to wlasnie by sie jej przydalo ubranko :)

Posted

Może i macie rację. Moja babcia chce jej zrobić na drutach sweterek, więc może skorzystam :P Mama mojego chłopaka mnie troche nastraszyła, bo powiedziała, że jak zacznę ją ubierać, to będzie przyzwyczajona i zacznie marznąć jak nie będzie miała ubrania.

Posted

[quote name='A&L']:)
Ostatnio zaniedbałam forum, ale mam sporo na głowie i trochę problemów... Począwszy od sesji, poprzez plany ruszenia z własną firmą, skończywszy na tym, że niedługo się przeprowadzam i wracam w okolice Łodzi (bo teraz jestem w rozjazdach między Łodzią, a Częstochową). Tak z grubsza, bo oprócz tego jeszcze miliard innch zajmujących czas i głowę spraw ;/
U Lenki w sumie nic nowego oprócz tego, że 16.01 skończyła roczek :) Bardzo lubi zabawy w śniegu, tylko mamy problem, bo zaczęła mi marznąć. Trzęsie się nieraz jak york na mrozie ;/ Chciałabym uniknąć ubranek, bo może to wina tego, że była trymowana w grudniu i ma za mało "futra". Póki szaleje jest ok, ale jak z nią poszłam na spacer i nie miała jak biegać, to się trzęsła... Także póki co unikam spacerów, jak wychodzimy na siku, to daje jej się wybiegać po ogrodzie i wracamy do domu.
Poza tym jak byłyśmy u fryzjera, to mnie fryzjerka ochrzaniła, że Lena jest za gruba, ale na szczęście wszystko jest na dobrej drodze, już ją trochę odchudziłam, jeszcze kilka tygodni i będzie z niej laska :P
Przeciez to normalne; jak pies może się wybiegac, to i jest mu ciepło. ale jak idzie tylko na smyczy i to wolnym tempem - to marznie....

Pzdr.

Posted

[quote name='A&L']Może i macie rację. Moja babcia chce jej zrobić na drutach sweterek, więc może skorzystam :P Mama mojego chłopaka mnie troche nastraszyła, bo powiedziała, że jak zacznę ją ubierać, to będzie przyzwyczajona i zacznie marznąć jak nie będzie miała ubrania.

bo to prawda ;) zahartowany pies nie marznie. ale skoro Lenie już jest zimno, to może jednak lepiej zakładaj, zwłaszcza na spacery bez większej aktywności :)

Posted

[quote name='Asiaczek']Przeciez to normalne; jak pies może się wybiegac, to i jest mu ciepło. ale jak idzie tylko na smyczy i to wolnym tempem - to marznie....

Pzdr.
Wiem, że to normalne ;) Ale ona się cała trzęsie, a nie wiem jakby było gdyby miała trochę dłuższą fryzurkę, bo wiadomo, że po trymowaniu mniej włosa ją grzeje i być może dlatego tak się trzęsie.
[quote name='Kasi i Lena']Moje mają sweterek zrobiony na drutach przez znajomą deer.
Jest fajniejszy i cieplejszy niż taki ze sklepu. Jak babcia umie i chce to korzystaj:)
Twoje sweterki są super, widziałam zdjęcia jak dostałaś od deer. W sumie zrobić może, a czy będziemy z niego korzystać to już druga sprawa.
[quote name='motyleqq']bo to prawda ;) zahartowany pies nie marznie. ale skoro Lenie już jest zimno, to może jednak lepiej zakładaj, zwłaszcza na spacery bez większej aktywności :)
Wolałabym uniknąc, ale wiadomo, że jak będzie dalej marznąć i się trząść, to będę ją ubierać. Najważniejsze żeby jej było dobrze :)

Posted

Cienka napisał(a):
Hejka wieczornie :)

Heeeeej :)

deer_1987 napisał(a):
Pies Cie na drugi raz sam nie poprosi o sweterek jak raz mu zalozysz :diabloti:

Hahah niby tak :P Wiesz, to trochę tak jak z człowiekiem - chodzisz w jesiennej kurtce, później przerzucasz się na zimową i jak założysz znowu tą jesienną, to Ci będzie zimno, mimo że kilka dni wcześniej przy podobnej temperaturze było ok (nie wiem czy jasno się wyraziłąm :P). Wolałabym nie musieć jej ubierać przy każdym wyjściu na spacer, ale zobaczymy jak będzie ;)

Posted

Niby tak, ale boje się, że jak jej parę razy założę, to się przyzwyczai i zacznie marznąć jak przestanę jej zakładać.

Posted

A&L napisał(a):
Niby tak, ale boje się, że jak jej parę razy założę, to się przyzwyczai i zacznie marznąć jak przestanę jej zakładać.

Ja zakladalam obu jak bylo zimno i nie zauwazylam zeby wymagaly na innych spacerach zebym im zaklada bo zimno :diabloti:

Posted

Babcia się uparła, że zrobi ten sweter, więc pewnie i tak nie mam wyjścia :P Tylko ja mam jechać do sklepu po włóczkę, bo ona nie wie jaki kolor, ale ja spróbuję to trochę odwlec w czasie :P

Posted

A&L napisał(a):
Babcia się uparła, że zrobi ten sweter, więc pewnie i tak nie mam wyjścia :P Tylko ja mam jechać do sklepu po włóczkę, bo ona nie wie jaki kolor, ale ja spróbuję to trochę odwlec w czasie :P

lepiej zapewnic jej cieplo jak na dworzu mroz niz potem leczyc z przeziebienia..