A&L Posted January 11, 2012 Author Posted January 11, 2012 Wstawię kilka fotek z Zakopanego i kilka Lenkowych, ale starych bo świątecznych. Mam teraz trochę na głowie, a oprócz tego coś mi się net psuje, ale mam nadzieję, że do końca miesiąca zwolnię tempo. A przede mną jeszcze sesja :( Zakopane :) To widok z okna naszego pokoju Szymoszkowa Quote
Guest papillonek Posted January 11, 2012 Posted January 11, 2012 Hahah swietne szczególnie te ostatnie :loveu: Pojechałabym sobie do Zakopanego.... Quote
cockermaister Posted January 11, 2012 Posted January 11, 2012 Piękne widoki :razz: Lenka śliczna :loveu::loveu: a jak zdrówko Leniuszki ?? to jak już będziesz miała więcej czasu to daj znać może byśmy się na pola na spacer umówiły ;) Quote
Misia&Ruby Posted January 11, 2012 Posted January 11, 2012 Fotki z Zakopanego- ekstra :) Chciałabym tam pojechać zimą... Bo na razie byłam tylko raz późną wiosną. http://img267.imageshack.us/img267/8029/grudzienmale.jpg Jaki piękny reniferek :loveu: Quote
Aleksa. Posted January 11, 2012 Posted January 11, 2012 super widoki,a jaka Lenka świąteczna.:loveu: Quote
A&L Posted January 11, 2012 Author Posted January 11, 2012 [quote name='deer_1987']piekne widoki :loveu: Piękne, szczególnie jak rano wychodzisz na balkon i masz taki widok :loveu: [quote name='papillonek']Hahah swietne szczególnie te ostatnie :loveu: Pojechałabym sobie do Zakopanego.... Musiałam zrobić sesję do kalendarza od Justy, zaraz wstawię i się Wam pochwalę jaki mamy fajny kalendarz :loveu: A co do Zakopanego to polecam :) [quote name='cockermaister']Piękne widoki :razz: Lenka śliczna :loveu::loveu: a jak zdrówko Leniuszki ?? to jak już będziesz miała więcej czasu to daj znać może byśmy się na pola na spacer umówiły ;) Zdrowie (odpukać) dobrze, cały czas dostaje steryd, ale ataków nie mamy :) Dam znać, może w przyszłym tygodniu uda mi się znaleźć chwilę ;) [quote name='Misia&Ruby']Fotki z Zakopanego- ekstra :) Chciałabym tam pojechać zimą... Bo na razie byłam tylko raz późną wiosną. http://img267.imageshack.us/img267/8029/grudzienmale.jpg Jaki piękny reniferek :loveu: Jak dla mnie góry urok mają tylko zimą :) Lato tylko nad morzem. [quote name='Aleksandra95']super widoki,a jaka Lenka świąteczna.:loveu: :loveu: Zaraz wstawię zdjęcia kalendarza Lenkowego :) Quote
Natalia&Cody Posted January 12, 2012 Posted January 12, 2012 Zazdroszcze Wam tego pobytu w Zakopcu. My może pojedziemy na ferie o ile będzie PRAWDZIWY I PORZĄDNY ŚNIEG, bo na sztucznym nie uśmiecha mi się jeździć na nartach albo snowboardzie. ;) Wyściskaj od nas Lenke. :) Quote
A&L Posted January 13, 2012 Author Posted January 13, 2012 [quote name='Silky123']Zazdroszcze Wam tego pobytu w Zakopcu. My może pojedziemy na ferie o ile będzie PRAWDZIWY I PORZĄDNY ŚNIEG, bo na sztucznym nie uśmiecha mi się jeździć na nartach albo snowboardzie. ;) Wyściskaj od nas Lenke. :) Wiem o czym mówisz, bo ja niestety sobie nie pojeździłam. Właściwie to jazda ograniczała się do utrzymywania równowagi, bo na stoku był praktycznie sam lód ;/ Ja sie wybieram do Krynicy pod koniec stycznia, ale to też pod warunkiem śniegu :) A teraz obiecany wcześniej kalendarz :) Quote
Aleksa. Posted January 13, 2012 Posted January 13, 2012 ale czemu podpis jest na zdjęciu psa ?:( Quote
A&L Posted January 13, 2012 Author Posted January 13, 2012 Ola na kalendarzu nie ma tego znaku wodnego :) To co tu wstawiam to tylko projekty, które wysłała mi Justyna zanim kalendarz poszedł do druku ;) Quote
Yuveza Posted January 13, 2012 Posted January 13, 2012 doszla kasa dzis wysle kalendarz :) jesoo ta drukarnia tak zawaliłam znaczy wydrukowali i wszystko ok, ale wzieli za to moim zdaniem sporo... no w kazdym razie wysylam dzis :) Quote
A&L Posted January 13, 2012 Author Posted January 13, 2012 Może i dużo, ale nie chciało mi się szukać innych drukarni szczerze mówiąc. Już nie mogę się doczekać jak go zobaczę :D Gwóźdź już czeka :P Quote
taxelina Posted January 13, 2012 Posted January 13, 2012 Bardzo fajnie sie kalendarz zapowiada! Quote
rashelek Posted January 13, 2012 Posted January 13, 2012 Cudny ten kalendarz :loveu: No i świąteczna Lenka śliczna! :D Quote
cockermaister Posted January 13, 2012 Posted January 13, 2012 [quote name='A&L'] Zdrowie (odpukać) dobrze, cały czas dostaje steryd, ale ataków nie mamy :) Dam znać, może w przyszłym tygodniu uda mi się znaleźć chwilę ;) [/QUOTE] ok to czekam;) może w piątek lub weekend ? Quote
Kasi i Lena Posted January 13, 2012 Posted January 13, 2012 http://img822.imageshack.us/img822/9167/grudzienduze.jpg Uroczy mikołaj a raczej mikołajka :loveu::loveu::loveu: Quote
Evelynkaa Posted January 14, 2012 Posted January 14, 2012 [quote name='A&L']Wiem o czym mówisz, bo ja niestety sobie nie pojeździłam. Właściwie to jazda ograniczała się do utrzymywania równowagi, bo na stoku był praktycznie sam lód ;/ Ja sie wybieram do Krynicy pod koniec stycznia, ale to też pod warunkiem śniegu :)[/QUOTE] Ja w tym roku chyba sobie już w ogóle nie pojeżdżę bo ortopeda stwierdził że mogę jechać na własne ryzyko, ale jeśli chodzi o Krynicę to hmm, nie wiem na jakim etapie jesteś z jeżdżeniem ale Jaworzyna to krótki zjazd dla już dobrze jeżdżących, nie mówiąc już o reszcie wyciągów... Quote
Recommended Posts