Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Wstawię kilka fotek z Zakopanego i kilka Lenkowych, ale starych bo świątecznych. Mam teraz trochę na głowie, a oprócz tego coś mi się net psuje, ale mam nadzieję, że do końca miesiąca zwolnię tempo. A przede mną jeszcze sesja :(

Zakopane :)

To widok z okna naszego pokoju

Szymoszkowa

• Replies 2.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Guest papillonek
Posted

Hahah swietne szczególnie te ostatnie :loveu:
Pojechałabym sobie do Zakopanego....

Posted

[quote name='deer_1987']piekne widoki :loveu:
Piękne, szczególnie jak rano wychodzisz na balkon i masz taki widok :loveu:
[quote name='papillonek']Hahah swietne szczególnie te ostatnie :loveu:
Pojechałabym sobie do Zakopanego....
Musiałam zrobić sesję do kalendarza od Justy, zaraz wstawię i się Wam pochwalę jaki mamy fajny kalendarz :loveu: A co do Zakopanego to polecam :)
[quote name='cockermaister']Piękne widoki :razz:
Lenka śliczna :loveu::loveu:
a jak zdrówko Leniuszki ??

to jak już będziesz miała więcej czasu to daj znać może byśmy się na pola na spacer umówiły ;)
Zdrowie (odpukać) dobrze, cały czas dostaje steryd, ale ataków nie mamy :) Dam znać, może w przyszłym tygodniu uda mi się znaleźć chwilę ;)
[quote name='Misia&Ruby']Fotki z Zakopanego- ekstra :) Chciałabym tam pojechać zimą... Bo na razie byłam tylko raz późną wiosną.

http://img267.imageshack.us/img267/8029/grudzienmale.jpg
Jaki piękny reniferek :loveu:
Jak dla mnie góry urok mają tylko zimą :) Lato tylko nad morzem.
[quote name='Aleksandra95']super widoki,a jaka Lenka świąteczna.:loveu:
:loveu:

Zaraz wstawię zdjęcia kalendarza Lenkowego :)

Posted

Zazdroszcze Wam tego pobytu w Zakopcu. My może pojedziemy na ferie o ile będzie PRAWDZIWY I PORZĄDNY ŚNIEG, bo na sztucznym nie uśmiecha mi się jeździć na nartach albo snowboardzie. ;)
Wyściskaj od nas Lenke. :)

Posted

[quote name='Silky123']Zazdroszcze Wam tego pobytu w Zakopcu. My może pojedziemy na ferie o ile będzie PRAWDZIWY I PORZĄDNY ŚNIEG, bo na sztucznym nie uśmiecha mi się jeździć na nartach albo snowboardzie. ;)
Wyściskaj od nas Lenke. :)

Wiem o czym mówisz, bo ja niestety sobie nie pojeździłam. Właściwie to jazda ograniczała się do utrzymywania równowagi, bo na stoku był praktycznie sam lód ;/ Ja sie wybieram do Krynicy pod koniec stycznia, ale to też pod warunkiem śniegu :)

A teraz obiecany wcześniej kalendarz :)

Posted

Ola na kalendarzu nie ma tego znaku wodnego :) To co tu wstawiam to tylko projekty, które wysłała mi Justyna zanim kalendarz poszedł do druku ;)

Posted

doszla kasa dzis wysle kalendarz :)
jesoo ta drukarnia tak zawaliłam znaczy wydrukowali i wszystko ok, ale wzieli za to moim zdaniem sporo... no w kazdym razie wysylam dzis :)

Posted

Może i dużo, ale nie chciało mi się szukać innych drukarni szczerze mówiąc. Już nie mogę się doczekać jak go zobaczę :D Gwóźdź już czeka :P

Posted

[quote name='A&L']

Zdrowie (odpukać) dobrze, cały czas dostaje steryd, ale ataków nie mamy :) Dam znać, może w przyszłym tygodniu uda mi się znaleźć chwilę ;)
[/QUOTE]

ok to czekam;) może w piątek lub weekend ?

Posted

[quote name='A&L']Wiem o czym mówisz, bo ja niestety sobie nie pojeździłam. Właściwie to jazda ograniczała się do utrzymywania równowagi, bo na stoku był praktycznie sam lód ;/ Ja sie wybieram do Krynicy pod koniec stycznia, ale to też pod warunkiem śniegu :)[/QUOTE]

Ja w tym roku chyba sobie już w ogóle nie pojeżdżę bo ortopeda stwierdził że mogę jechać na własne ryzyko, ale jeśli chodzi o Krynicę to hmm, nie wiem na jakim etapie jesteś z jeżdżeniem ale Jaworzyna to krótki zjazd dla już dobrze jeżdżących, nie mówiąc już o reszcie wyciągów...