Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Guest papillonek
Posted

Cześć :diabloti:
Kidy jakieś foty ?
Śliczny avatar :loveu:

Posted

Czeeeść :D
Foty... hmm... nie wiem kiedy :diabloti: Nie chce mi się domowych wstawiać, bo już było pełno, jutro może coś na dworze porobimy, bo śnieg pada (<3), to wstawię ;)
Dziękuję :)

Posted

Melduję, że jutro powinny być fotki, bo babcia przerobiła jakieś stare swetry na sweterki dla Leny i jutro będziemy je testować. Nawet całkiem ładne te sweterki ;) Oprócz tego kupiłam turkusową włóczkę i na spokojnie babcia ma mi zrobić jeszcze jeden.

Także zapraszam jutro :D

Posted

Wiedziałam :D Ale nie martw się, szybko go nie zobaczysz, bo babcia teraz się zabrała za jakąś kamizelkę dla mojej siostry, więc nie zdziwię się, jak turkusowy sweterek będzie wykorzystany na przyszły sezon. Ale te obecne też są niezłe, jutro się pochwalę :P

Posted

Przepraszam wszystkich czekających na fotki, ale dziś się nie wyrobię :oops::oops::oops:
Miałam wstać rano, żeby się uczyć, później miał być spacer. Wstyd się przyznać, ale obudziłam się o 13, więc spaceru nie będzie, bo muszę się uczyć, bo jutro mam kolokwium...
Ale obiecuję za to, że jutro zdjęcia będą jak w banku ;)

Posted

Dziękuję za zrozumienie :D
Niestety nauka administracji zupełnie mi nie wchodzi... Dobrze, że to tylko kolokwium, a nie egzamin, choć egzamin też przede mną i nie wiem jak ja go zdam :placz:
Nienawidzę sesji!!! :angryy::angryy::angryy: