Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Guest papillonek
Posted

Asiaczek napisał(a):
Se dziewczyny pogadały nt. karm:)
A teraz czas na fotki:)

pzdr.

Potwierdzam :D

Posted

Misia&Ruby napisał(a):
Same pogaduszki a nowych fotek ni ma :razz:
Kiedy mogę na takowe liczyć? :D

Buziaki dla Leniuszka! :loveu:

Molowe napisał(a):
no właśnie nagadane a fotek nie ma :(

Asiaczek napisał(a):
Se dziewczyny pogadały nt. karm:)
A teraz czas na fotki:)

pzdr.

papillonek napisał(a):
Potwierdzam :D

Nagadane, a ja nadal w czarnej d***... Jeżeli chodzi o karmy, ale nic, będziemy próbować ;)
A fotki postaram się wrzucić jakieś przy weekendzie :)

Rose_ napisał(a):
Przejrzałam cały wątek.
Lenia urocza, śliczny z niej west. :mdrmed:
Czekamy na nowe fotki. :razz:

Buziaczki dla Leniuszka. :loveu:

Witam i dziękuję za pochwały dla Lenki :loveu:

Posted

[quote name='Evelynkaa']http://zdrowakarmadlapsa.site88.net/index.html#czemu
Co do tej strony, to właśnie znajoma brała psa z tej rodzinnej hodowli i faktycznie facet ma pojęcie o karmieniu i o dietetyce psiej. Psiaki z jego hodowli są na joserze i koleżanka chwali sobie.

[quote name='Molowe']to życzę powodzenia w wyborze karmy i czekam na fotki :)

Mamy jeszcze sporo Orijena, więc póki co przystopowałam z tematem, za około miesiąc zdecyduję.
Co do tego Pana, to podoba mi się jego wypowiedź i fajnie wszystko opisał, widać, że ma pojęcie.

Do tych co czekają na zdjęcia:
Ja się buntuję i zdjęcia będą, jak zrobi się ładnie :D Mam dosyć tej ciapy zimowo-wiosenno-jesiennej...No, chyba, że będę się nudzić i coś porobię, ale raczej się nie zapowiada.

Posted

Cienka napisał(a):
Łeee zdjęć nadal nie ma:crazyeye:

ania90 napisał(a):
tez czekam na fotki

Pogoda mnie nie zachęca ;/ Będą, jak zrobi się ładne :loveu:

Posted

deer_1987 napisał(a):
Jest ladne sloneczko co Ty jeszcze chcesz? :diabloti:

Ty tam w tej seojej Szwecji może i masz słoneczko, a u mnie buuurooo :( Właśnie wróciłam z wieczornego spaceru i jest całkiem ciepło, zobaczymy jak będzie jutro :)
cockermaister napisał(a):
u nas nie ma :( teraz mamy brzydką pogode :(

Ja teraz w Łodzi jestem, ale podejrzewam, że w Poraju podobna pogoda.

Posted

Coś obiło mi się o uszy, że w weekend ma być nawet do 20 stopni. Na pewno nie u nas w wiejczolandi ale i tak jest to pocieszające, że idzie wiosna. Kupiłam już trochę nasion i czekam kiedy będę je mogła wysadzić.

Posted

W Łodzi dzisiaj deszczowo :shake: Ale ciepło...
Cienka 20 stopni w weekend mnie nie pociesza, bo mam szkołę :placz: Ciężko się tam siedzi, jak za oknem słoneczko i ptaszki ćwierkają :P

Posted

Błyskotka napisał(a):
No to czekamy na lepszą pogodę.

Z utęsknieniem :)

Muszę się Wam pochwalić. Byłyśmy przed chwilą na popołudniowym spacerze w parku. Zaczęłam rzucać Lence patyka, bo ona uwielbia aportować. Miałyśmy się przejśc wokół stawu, ale było błoto, więc zrezygnowałam i zastanawiałam się co by z nią porobić.
W parku jest taka alejka szerokości około 10 metrów i z obu stron jest betonowy murek, który gdyby nie alejka, tworzyłby koło. Rzucałam Lenie patyka tak, żeby przeskakiwała przez murek, co jej się bardzo spodobało, w mig nauczyła się wskakiwać na murek na komendę. Później kazałam jej wskakiwać, ja biegłam trzymając patyk na jej wysokości, a ona za mną, później zeskakiwała z jednego murka, a ja biegnąc naprowadzałam ją na kolejny i ta w biegu wskakiwała :loveu:
Strasznie się nakręciła i co dla mnie dziwne, to nie na jedzenie, a na patyka! Wiedziałam, że lubi aportować, ale żeby ją patyk bardziej nakręcał od pysznych przekąsek, to naprawdę dla mnie szok :crazyeye:
Biegałyśmy tak dobrą godzinę, a ona dalej nakręcona. Nie poznaję mojego psa :lol:
Ja już nad nią ręce rozłożyłam, że leń i jej się nie chce uczyć, a tu taka niespodzianka :multi:W piątek wracam pod Częstochowę, tam mam duże podwórko i już umówiłam się z siostrą, że spróbujemy stworzyć jakiś prowizoryczny tor agility :) No, o ile będzie pogoda.... Więc być może w weekend przekonam się czy dzisiaj miała dobry dzień, czy rzeczywiście ćwiczenia umysłowe ją nie kręcą, a za to lubi pomęczyć się fizycznie.
I tak sobie pomyślałam jeszcze ostatnio, że skoro lubi aportować, to może spróbujemy z frisbee :razz:
Nie ważne co się okaże, dziś jestem z niej taaaaaaaaakaaaaaaaa dumna :loveu::loveu::loveu:

Posted

A&L napisał(a):
Chzba podobne te nasze białasy :evil_lol:
A czemy frisbee niet? :razz:

Bo Dot ma taką zasadę że łapie to się łapami :evil_lol: i ona nie uzywa ryjka do rollerów, więc niema o czym mówić o łapaniu w locie;)
wzielam 2 fotki do banerka :eviltong: