Vailet Posted December 6, 2011 Posted December 6, 2011 aha, to wszystko wyjaśnia ;) zdrowia dla Lenki życzę :) Quote
taxelina Posted December 7, 2011 Posted December 7, 2011 Nie smuc sie, na zapalenie ucha sie nie umiera! wyjdzie z tego! Quote
A&L Posted December 7, 2011 Author Posted December 7, 2011 [quote name='kaskaSz']Głowa do góry, mój Foxi też już sporo razy miał zapalenie ucha. Nie martw się :*[/QUOTE] [quote name='Vailet']aha, to wszystko wyjaśnia ;) zdrowia dla Lenki życzę :)[/QUOTE] [quote name='Kasi i Lena']Zdrówka dla Lenki.[/QUOTE] [quote name='Błyskotka']Zdrówka !!!![/QUOTE] [quote name='Aleksandra95']ojejku, zdrówka.:)[/QUOTE] Dziękuję, kochane jesteście :loveu: Już jest lepiej (odpukać) :) [quote name='deer_1987']Nie smuc sie, na zapalenie ucha sie nie umiera! wyjdzie z tego![/QUOTE] Niby tak, ale ja zawsze za bardzo przeżywam... Poza tym Lence ciągle coś jest i ja już układam czarny scenariusz :/ Dzięki za wsparcie :) Quote
Molowe Posted December 7, 2011 Posted December 7, 2011 zdrówka dla Lenki i pamiętaj głowa do góry nie ma się co stersować :loveu: Quote
kaskaSz Posted December 7, 2011 Posted December 7, 2011 Wiesz, że jak moj Foxi był młody to też często chorował? A to przeziębienie, a to zapalenie ucha i inne, ale teraz tak często nie choruje, jakby wyrósł, więc Wam też tego życzę! Quote
A&L Posted December 7, 2011 Author Posted December 7, 2011 [quote name='Molowe']zdrówka dla Lenki i pamiętaj głowa do góry nie ma się co stersować :loveu:[/QUOTE] Dziękuję :) :loveu: [quote name='kaskaSz']Wiesz, że jak moj Foxi był młody to też często chorował? A to przeziębienie, a to zapalenie ucha i inne, ale teraz tak często nie choruje, jakby wyrósł, więc Wam też tego życzę![/QUOTE] Mam nadzieję, że tak będzie, bo inaczej chyba umrę z nerwów i zbankrutuję... Quote
motyleqq Posted December 8, 2011 Posted December 8, 2011 faktycznie macie pecha :shake: dużo zdrowia i kciuki trzymam żeby się to chorowanie szybko skończyło:) Quote
cockermaister Posted December 8, 2011 Posted December 8, 2011 Zapalenie ucha to nic takiego;) koki miała... zdrówka życzymy :loveu: Quote
A&L Posted December 9, 2011 Author Posted December 9, 2011 [quote name='motyleqq']faktycznie macie pecha :shake: dużo zdrowia i kciuki trzymam żeby się to chorowanie szybko skończyło:)[/QUOTE] Niestety... Dziękuję za kciuki :) [quote name='cockermaister']Zapalenie ucha to nic takiego;) koki miała... zdrówka życzymy :loveu:[/QUOTE] Wiem, ale mimo wszystko się przejmuję... Dziękuję :) Quote
motyleqq Posted December 10, 2011 Posted December 10, 2011 wrzuciłam filmiki, a Ciebie nie ma :cool3: Quote
Natalia&Cody Posted December 10, 2011 Posted December 10, 2011 Cody też miał zapelenie ucha, nawet 2 razy. ;) Zdrówka ! :) Quote
Yuveza Posted December 10, 2011 Posted December 10, 2011 to jeszcze nie koniec.. ale póki skończę to sie zapytam czy moze bć tak? takie kolory zdjecia? czy całkowiecie zmienić? [IMG]http://img23.imageshack.us/img23/9884/lenapadziernikjpg.jpg[/IMG] Quote
A&L Posted December 10, 2011 Author Posted December 10, 2011 [quote name='motyleqq']wrzuciłam filmiki, a Ciebie nie ma :cool3:[/QUOTE] Już biegnę! :D [quote name='Silky123']Cody też miał zapelenie ucha, nawet 2 razy. ;) Zdrówka ! :)[/QUOTE] Widzę, że wiele dogomaniaków spotkało się z tym problemem. Dziękuję :) [quote name='Aleksandra95']co tam u was ?:lol:[/QUOTE] Ogólnie to po staremu. Leczymy ucho i przymierzam się do nauki nowych sztuczek, ale jeszcze nie wiem jakich :P [quote name='westie_justa']to jeszcze nie koniec.. ale póki skończę to sie zapytam czy moze bć tak? takie kolory zdjecia? czy całkowiecie zmienić? [IMG]http://img23.imageshack.us/img23/9884/lenapadziernikjpg.jpg[/IMG][/QUOTE] Ogólnie fajnie, kratka śliczna :loveu: Tylko wolałabym żeby w każdym miesiącu rozmieszczenie zdjęć było jak na tym kwietniowym, czyli zdjęcie główne i mniejsze na dole w rogu. Mam nadzieję, że to nie problem? Quote
Yuveza Posted December 10, 2011 Posted December 10, 2011 no pewnie że nie problem:) To Lenia w łóżeczku idzie na dolny prawy róg, a duza Lenia na środku :) tylo jeszcze w te biale miejsca musze coś włożyc:) Quote
A&L Posted December 11, 2011 Author Posted December 11, 2011 Zgadza się :) Ja do końca przyszłego tygodnia postaram się wysłać Ci resztę. Ewentualne wstrzymam się z grudniem i styczniem, bo zależy mi, żeby to były zdjęcia śniegowe, a jaka pogoda, to wiadomo... Ostatnio jak było troszkę śniegu, to byłam w pracy, a jak wróciłam to już ciemno się zrobiło i lipa... Quote
Yuveza Posted December 11, 2011 Posted December 11, 2011 kurde nie moge znaleźć tej czcionki co miałaś na poprzednich kartkach... jeśli mi sie nie uda moze być inna? ale postaram sie ja znaleźć;) kure tylko czy na nowy rok bedzie juz cały kalendarz?.... Quote
A&L Posted December 11, 2011 Author Posted December 11, 2011 Jak się nie uda, to co zrobić ;) To wiesz co - wyślę Ci zaraz na maila to, co już wybrałam, zaczniesz sobie robić, a resztę doślę jak najszybciej. Od jutra cykam fotki na umór :D Quote
Yuveza Posted December 11, 2011 Posted December 11, 2011 znaczy wiesz ja sie postaram w grudniu zrobić reszte miesiecy ale chodzi mi o zdjecia;) ok, ale bede mogła pod koniec tygodnia zrobić bo w tygodniu mam troche zapiete;) Quote
A&L Posted December 11, 2011 Author Posted December 11, 2011 Ja 28 grudnia wyjeżdżam, jak do tego czasu śnieg się nie pojawi, to trudno - nie będzie śnieżnego kalendarza, wyślę Ci jakieś zastępcze zdjęcia, a Ty te 2 miesiące to raczej szybko zrobisz i jak wrócę, to zobaczę co stworzyłaś i będziemy miały kalendarz z głowy :) Quote
Natalia&Cody Posted December 12, 2011 Posted December 12, 2011 Jak tam dzisiejsze samopoczucie Lenki ? :) Quote
A&L Posted December 12, 2011 Author Posted December 12, 2011 Dziękować, spoko :) Właśnie próbuje zagryźć odkurzacz ;) Poza tym ucho już całkiem dobrze. Od wczoraj uczymy się nowej komendy - "weź", próbujemy też czołgania, ale Lena zamiast się czołgać, to wstaje i nie wiem jak ją naprowadzić na czołganie... Fajny masz banerek :) A co tam u Cody'ego? :loveu: Quote
Recommended Posts