Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='kaskaSz']Głowa do góry, mój Foxi też już sporo razy miał zapalenie ucha. Nie martw się :*[/QUOTE]

[quote name='Vailet']aha, to wszystko wyjaśnia ;) zdrowia dla Lenki życzę :)[/QUOTE]

[quote name='Kasi i Lena']Zdrówka dla Lenki.[/QUOTE]

[quote name='Błyskotka']Zdrówka !!!![/QUOTE]

[quote name='Aleksandra95']ojejku, zdrówka.:)[/QUOTE]

Dziękuję, kochane jesteście :loveu: Już jest lepiej (odpukać) :)

[quote name='deer_1987']Nie smuc sie, na zapalenie ucha sie nie umiera! wyjdzie z tego![/QUOTE]

Niby tak, ale ja zawsze za bardzo przeżywam... Poza tym Lence ciągle coś jest i ja już układam czarny scenariusz :/ Dzięki za wsparcie :)

Posted

Wiesz, że jak moj Foxi był młody to też często chorował? A to przeziębienie, a to zapalenie ucha i inne, ale teraz tak często nie choruje, jakby wyrósł, więc Wam też tego życzę!

Posted

[quote name='Molowe']zdrówka dla Lenki i pamiętaj głowa do góry nie ma się co stersować :loveu:[/QUOTE]
Dziękuję :) :loveu:
[quote name='kaskaSz']Wiesz, że jak moj Foxi był młody to też często chorował? A to przeziębienie, a to zapalenie ucha i inne, ale teraz tak często nie choruje, jakby wyrósł, więc Wam też tego życzę![/QUOTE]

Mam nadzieję, że tak będzie, bo inaczej chyba umrę z nerwów i zbankrutuję...

Posted

[quote name='motyleqq']faktycznie macie pecha :shake: dużo zdrowia i kciuki trzymam żeby się to chorowanie szybko skończyło:)[/QUOTE]
Niestety... Dziękuję za kciuki :)
[quote name='cockermaister']Zapalenie ucha to nic takiego;) koki miała...
zdrówka życzymy :loveu:[/QUOTE]
Wiem, ale mimo wszystko się przejmuję... Dziękuję :)

Posted

to jeszcze nie koniec.. ale póki skończę to sie zapytam czy moze bć tak? takie kolory zdjecia? czy całkowiecie zmienić?
[IMG]http://img23.imageshack.us/img23/9884/lenapadziernikjpg.jpg[/IMG]

Posted

[quote name='motyleqq']wrzuciłam filmiki, a Ciebie nie ma :cool3:[/QUOTE]
Już biegnę! :D
[quote name='Silky123']Cody też miał zapelenie ucha, nawet 2 razy. ;)
Zdrówka ! :)[/QUOTE]
Widzę, że wiele dogomaniaków spotkało się z tym problemem. Dziękuję :)
[quote name='Aleksandra95']co tam u was ?:lol:[/QUOTE]
Ogólnie to po staremu. Leczymy ucho i przymierzam się do nauki nowych sztuczek, ale jeszcze nie wiem jakich :P
[quote name='westie_justa']to jeszcze nie koniec.. ale póki skończę to sie zapytam czy moze bć tak? takie kolory zdjecia? czy całkowiecie zmienić?
[IMG]http://img23.imageshack.us/img23/9884/lenapadziernikjpg.jpg[/IMG][/QUOTE]
Ogólnie fajnie, kratka śliczna :loveu: Tylko wolałabym żeby w każdym miesiącu rozmieszczenie zdjęć było jak na tym kwietniowym, czyli zdjęcie główne i mniejsze na dole w rogu. Mam nadzieję, że to nie problem?

Posted

Zgadza się :)
Ja do końca przyszłego tygodnia postaram się wysłać Ci resztę. Ewentualne wstrzymam się z grudniem i styczniem, bo zależy mi, żeby to były zdjęcia śniegowe, a jaka pogoda, to wiadomo... Ostatnio jak było troszkę śniegu, to byłam w pracy, a jak wróciłam to już ciemno się zrobiło i lipa...

Posted

kurde nie moge znaleźć tej czcionki co miałaś na poprzednich kartkach... jeśli mi sie nie uda moze być inna? ale postaram sie ja znaleźć;)
kure tylko czy na nowy rok bedzie juz cały kalendarz?....

Posted

Jak się nie uda, to co zrobić ;) To wiesz co - wyślę Ci zaraz na maila to, co już wybrałam, zaczniesz sobie robić, a resztę doślę jak najszybciej. Od jutra cykam fotki na umór :D

Posted

znaczy wiesz ja sie postaram w grudniu zrobić reszte miesiecy ale chodzi mi o zdjecia;)
ok, ale bede mogła pod koniec tygodnia zrobić bo w tygodniu mam troche zapiete;)

Posted

Ja 28 grudnia wyjeżdżam, jak do tego czasu śnieg się nie pojawi, to trudno - nie będzie śnieżnego kalendarza, wyślę Ci jakieś zastępcze zdjęcia, a Ty te 2 miesiące to raczej szybko zrobisz i jak wrócę, to zobaczę co stworzyłaś i będziemy miały kalendarz z głowy :)

Posted

Dziękować, spoko :) Właśnie próbuje zagryźć odkurzacz ;) Poza tym ucho już całkiem dobrze. Od wczoraj uczymy się nowej komendy - "weź", próbujemy też czołgania, ale Lena zamiast się czołgać, to wstaje i nie wiem jak ją naprowadzić na czołganie...
Fajny masz banerek :)
A co tam u Cody'ego? :loveu: