Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Jak będzie ten rozmiar, to Ci kupię :) Wiadomo - zalew o tej porze roku to nie najlepszy pomysł...Ale myślę, że znajdzie się też coś ciekawego oprócz zalewu :D

• Replies 2.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Molowe napisał(a):

A co do spaceru to może być Poraj tylko trasa nie nad zalewem bo moja sobie wody nie odpuści a ja potem nie chce jej leczyć :evil_lol: Zalew tak ale latem wtedy to bardzo chętnie na kąpanko przyjedziemy:cool1:

no to może las w Poraju lub pola ?? nie wiem ... trzeba coś wymyśleć

Posted

A&L napisał(a):

Ach, te mamuśki :lol: Moja jak do mnie dzwoni, to prosi Lene do telefonu, ja przystawiam Lenie tel. do ucha i słyszę w słuchawce "Lenciu babcia kupiła ci nową zabaweczkę/kosteczkę/obróżkę. Lenciu kiedy przyjedziesz do babi?!" :evil_lol: A Lena wykrzywia łepek na wszystkie strony :P

Nie chce nic mowic, ale teraz tez proszę Foxiego do telefonu i mu mówię, że niedługo pańcia przyjedzie itp. :D

Co do nowego zwierzaka to chyba rybki są bardziej pocieszne, bo jest ich kilka, pływają, są kolorowe. A żółw to taki jeden samotnik siedzi ;)

Posted

A&L napisał(a):
Dziewczyny poradźcie mi - zastanawiam sie nad kupnem żółwia ozdobnego lub rybek. Jak myślicie - co lepsze? ;>

małe żółwie są słodkie :D rybki nigdy mnie nie fascynowały, ale całkiem miłe jest uczucie gdy podchodzisz do akwarium, a one wszystkie płyną w Twoją stronę, bo chcą jeść :cool3:

Posted

kaskaSz napisał(a):
Żółwie są fajne, ale lądowe ;) Wodne śmierdzą...

bo wodnym trzeba sprzątać akwarium kilka razy w tygodniu, żeby nie śmierdziało ;) generalnie, po każdym karmieniu wymiana wody ;)

Posted

kaskaSz napisał(a):
Nie chce nic mowic, ale teraz tez proszę Foxiego do telefonu i mu mówię, że niedługo pańcia przyjedzie itp. :D

Co do nowego zwierzaka to chyba rybki są bardziej pocieszne, bo jest ich kilka, pływają, są kolorowe. A żółw to taki jeden samotnik siedzi ;)

W sumie to się nie dziwie :P
motyleqq napisał(a):
małe żółwie są słodkie :D rybki nigdy mnie nie fascynowały, ale całkiem miłe jest uczucie gdy podchodzisz do akwarium, a one wszystkie płyną w Twoją stronę, bo chcą jeść :cool3:

Kasi i Lena napisał(a):
Rybki, żółw mnie jakoś nie rusza, taka skorupka z główką i łapkami (z góry przepraszam wszystkich miłośników żółwików;))

deer_1987 napisał(a):
zolwia nie mialam to nie wiem, ale rybki sa fajne :loveu:

Ja miałam i żółwia i rybki :P W sumie, to żółwiowi wcale tak często nie sprzątałam i nie przypominam sobie żeby śmierdział :evil_lol: Ale chyba macie racje - rybki lepsze...
Mam jeszcze kolejną opcję - kanarek :diabloti: Chyba najfajniejsza z tych wszystkich. Jak myślicie?

Później będą zdjęcia ze spacerku i pokaże Wam nową obróżkę :loveu:

Posted

Ah kochany Lenor :loveu: Widze, że nastała era kąpania potworów :evil_lol: Ja swojego kąpe jutro i to będzie pewnie ciężka próba...
Obróżki gratuluję, chociaż mnie ten wzór jakoś nie powala. Z Hiltona jest kilka innych, które bardziej mi się podobają, tylko jakoś nigdzie go znaleźć nie moge. Chyba czeka mnie wycieczka do Auchana jednak :shake:
Co do spaceru - szkoda, Angeliko, że Cie teraz ciągle nie ma, bo możnaby się umówić przed śniegami. Chyba, że coś kombinujemy, żeby się spotkać? :D
A dodatkowy zwierzak... Żadnego z tej trójki nie miałam, ale kanarki ponoć straszny hałas robią. Rybki mnie zawsze nudziły. Żółwia miała moja babcia i raz, że troche śmierdział, a dwa to nie zapomnę widoku jak go tak sadystycznie myła :evil_lol: Ja zawsze chciałam mieć papugi, ale moja mama ma uraz i mi nie pozwala. Sama miała kiedyś dwie, które prababcia wypuściła przez okno :D

Posted

Angelika wiesz co dzięki za propozycję kupna mi obroży ale mama powiedziała że wybierzemy się do auchana za niedługo więc sama ją kupię :loveu: może znajdę jeszcze jakiś inny ciekawy wzór :cool3:

Posted

Marta ja Lenkę kąpię średnio co 3 tygodnie, więc u mnie często jest era kąpieli :P
Mnie się podoba obróżka, a nie wiem za bardzo jakie są inne wzory Hiltona, bo się nie wtajemniczałam w świat obróżkowy, ale chyba najwyższa pora :D Dziś kupiłam kolejną, później pokażę :) Do Auchana nie masz po co jechać, bo był tylko ten wzór. Możesz mi pokazać jaki Ci sie podoba i jak będę w Auchanie i znajdę taki wzór, to mogę i Tobie kupić :)
Ja jestem w Poraju zazwyczaj we wtorek i środę, a w czwartek po południu jadę do Łodzi i wracam w poniedziałek. Jak Wam pasuje wtorek, środa lub ew czwartek (mogę jechać do Łodzi w piątek od rana), to ja jestem bardzo chętna :)
Ja miałam i żółwia i rybki i kanarki (i jeszcze kilka innych :P). Kanarki są fajne. Jedyne co mnie w nich wkurza, to to, że rozsypują żarcie dookoła klatki, ale to mnie zmusi do częstszego sprzątania, a przyznam, że czasem brakuje mi motywacji :diabloti: Papugi bym chyba nie chciała, nie wiem czemu.

edit.
Ola spoko :) Ale w Auchanie nie było innych wzorów ;/

Posted

Ja swoją niby też średnio co miesiąc, ale obie tego nie znosimy.
Z Hiltona bardzo podobają mi się ten: (pierwszy po lewej przede wszystkim) i ten tylko z kostek nie ma szelek, a łapki widziałam tylko na jorki :shake: uroki Hiltona :P
W tygodniu różnie bywa, Ola by się musiała wypowiedzieć, bo ona się więcej edukuje :D

Posted

W tygodniu to trochę krucho z czasem,ale może znajdzie się chwila :)
a to by był spacer w Poraju ??

rashelek my mamy obróżkę z hiltona tą w kostki niebieską :cool3:
Angelika lepiej nie wciągaj się w nałóg obróżkowy ( chyba, że już się wciągłaś :lol:)... ja się wciągłam i cały czas chce coś nowego dla moich spanielków...:roll::roll: a mam już tego... lepiej nie mówić :evil_lol:

ja moje też dzisiaj kąpałam :D

Posted

Urocza jest, świetnie wygląda w nowej obróżce, białym księżniczkom we wszystkich kolorach ładnie:loveu:

Nałóg obróżkowy jest okropny, jestem w jego szponach i już nawet się doliczyć nie mogę ile tego mam;)

Posted

http://img190.imageshack.us/img190/8092/ghfhfo.jpg " oo a co to ? mogę się pobawić ?" :evil_lol:

http://img845.imageshack.us/img845/4363/nmnmnm.jpg :loveu:

A co do spaceru to zależy w jaki dzień tygodnia.Niestety jestem w gimnazjum gdzie każdy nauczyciel myśli że jego przedmiot jest najważniejszy więc trochę nauki mam :shake: Tylko nie wiem czy jest w ogóle sens umawiać się na popołudnie bo ja kończę szkołę 14.30 jak nie 15.20 zanim wrócę do domu za nim co a teraz się szybko ciemno robi :-(