A&L Posted October 26, 2011 Author Posted October 26, 2011 To się trzeba zapytać :D Fajne są takie spacerki z większą liczbą psiaków :) To tym bardziej powinny być fotki, ja bym z nudów robiła, jakbym siedziała w domu :D Quote
Kasi i Lena Posted October 26, 2011 Posted October 26, 2011 A&L napisał(a):To się trzeba zapytać :D Fajne są takie spacerki z większą liczbą psiaków :) To tym bardziej powinny być fotki, ja bym z nudów robiła, jakbym siedziała w domu :D Ja mam spacerki z większą ilością psów prawie codziennie ale nie dogomaniackie niestety. Fot nie popstrykałam bo miałam grypę żołądkową i nie byłam w stanie się nudzić nawet;) Quote
A&L Posted October 26, 2011 Author Posted October 26, 2011 Uuuuuu, współczuję. Co prawda nigdy nie miałam (tfu, tfu), ale widziałam jak się z tym ludzie męczą. To się nie dziwię, że nie porobiłaś zdjęć ;) Quote
Aleksa. Posted October 26, 2011 Posted October 26, 2011 ale fajny spacerek. :loveu:pieski sie wybiegały.:) Quote
A&L Posted October 26, 2011 Author Posted October 26, 2011 Wybiegały, później cały dzień był spokój, bo odsypiały - przynajmniej Lena :D Quote
Natalia&Cody Posted October 26, 2011 Posted October 26, 2011 Ale psiaki się dobrze bawiły. :D Raz u nas na łące było około 15 psów, ale to w lato. ;p Quote
Asiaczek Posted October 26, 2011 Posted October 26, 2011 Takie wysokie trawska, że psów prawie wcale nie widac:) http://img204.imageshack.us/img204/6752/dogomaniackispacer037.jpg Pzdr. Quote
A&L Posted October 26, 2011 Author Posted October 26, 2011 [quote name='deer_1987']a jak Lena sie czuje? Jak widać na zdjęciach - bardzo dobrze :multi: (tfu, tfu) [quote name='westie_justa'] ;-) Oooo, Justyś, dziękuję :loveu: Swoją drogą - co to za zdjęcie? :P [quote name='Silky123']Ale psiaki się dobrze bawiły. :-D Raz u nas na łące było około 15 psów, ale to w lato. ;p Ale super! Mam nadzieję, że będę miała kiedyś przyjemność odbyć taki spacer :) [quote name='Asiaczek']Takie wysokie trawska, że psów prawie wcale nie widac:smile: http://img204.imageshack.us/img204/6752/dogomaniackispacer037.jpg Pzdr. Większe koleżanki sobie radziły, a Lena skakała jak zajączek :evil_lol: Następnym razem nagram filmik, bo śmiesznie to wygląda. Quote
Yuveza Posted October 26, 2011 Posted October 26, 2011 A&L napisał(a):Oooo, Justyś, dziękuję :loveu: Swoją drogą - co to za zdjęcie? :P To jest to zdjęcie "zimny łokieć" ;) w samochodzie:D Quote
A&L Posted October 26, 2011 Author Posted October 26, 2011 Aaaaaa, no nie zgadłabym :D edit. Jak będziesz robić październik, to tak sobie pomyślałam, że możesz go zrobić w takim stylu jak był ten stary banerek. A kolory by fajnie wyglądały np. szary z różem, albo szary z turkusem :) Quote
kaaamila1 Posted October 27, 2011 Posted October 27, 2011 Hej ! Uwielbiam patrzeć jak psiaki się razem bawią i latają wolne jak ptaki ! Twoja śnieżynka cudowna jak zwykle ! Pozdrawiam ;* Quote
motyleqq Posted October 27, 2011 Posted October 27, 2011 słodka Lena :loveu: gdybym miała białego psa, też by chodził w różu, nawet gdyby był samcem :evil_lol: wujek mojego faceta, który poniekąd mieszka z jego rodzicami(mają przedzielony dom) sprawił sobie westa jakiś czas temu. jeszcze go nie widziałam, ale już słyszałam jak niemiłosiernie szczeka :diabloti: Quote
A&L Posted October 28, 2011 Author Posted October 28, 2011 kaaamila1 napisał(a):Hej ! Uwielbiam patrzeć jak psiaki się razem bawią i latają wolne jak ptaki ! Twoja śnieżynka cudowna jak zwykle ! Pozdrawiam ;* O tak, psie zabawy to świetny widok :) motyleqq napisał(a):słodka Lena :loveu: gdybym miała białego psa, też by chodził w różu, nawet gdyby był samcem :evil_lol: wujek mojego faceta, który poniekąd mieszka z jego rodzicami(mają przedzielony dom) sprawił sobie westa jakiś czas temu. jeszcze go nie widziałam, ale już słyszałam jak niemiłosiernie szczeka :diabloti: Biały pies jest o tyle fajny, że w każdym kolorze mu do twarzy :D Jak większość małych psów westy lubią sobie poszczekać, ale mi się trafił ogarniety egzemplarz :D Quote
Pieseczkowo Posted October 28, 2011 Posted October 28, 2011 Moje też milcza :) Ice zgłoszony,opłacony i przyjęty do Kielc wiec mam nadzieje,że się zobaczymy. Quote
Cienka Posted October 28, 2011 Posted October 28, 2011 Melduje, że jestem, jeszcze dycham i zawsze sobie obiecuje, że już będę na bierząco, ale nigdy mi to nie wychodzi. Quote
A&L Posted October 28, 2011 Author Posted October 28, 2011 Hejka Cienka :) Witamy w naszej galerii :D Ja też ciągle sobie to obiecuję, ale brakuje mi czasu. Szczególnie w niektórych galeriach, gdzie posty lecą z prędkością światła ;) Zapraszamy częściej (w miarę możliwości oczywiście :D) Quote
ania90 Posted October 29, 2011 Posted October 29, 2011 czesc:) dawno mnie nie bylo u Was :roll: Quote
A&L Posted October 29, 2011 Author Posted October 29, 2011 Hej ;) Ano dawno - musisz nadrobić :P Quote
Natalia&Cody Posted October 30, 2011 Posted October 30, 2011 Co tam porabia nasza królewna ? :D Miłego dnia życzymy:) Quote
A&L Posted October 30, 2011 Author Posted October 30, 2011 W te chwili śpi :D A ogólnie ma jakiś głodny dzień, bo cały czas żebrze o jedzenie... A co u królewicza? :loveu: Quote
Natalia&Cody Posted October 30, 2011 Posted October 30, 2011 U Cody'ego to normalne. ;p Aktualnie biega gdzieś po ogrodzie, a zaraz idę do niego, żeby poćwiczyć Agi:) A jak tam zdrowie Lenki ? Quote
A&L Posted October 30, 2011 Author Posted October 30, 2011 Ja się boję Lenę samą na podwórku zostawiać - teraz się tyle słyszy o kradzieżach psów... A jak Wam idzie agi? Ja z Leną też chybą będę coś próbować, ale jeszcze jest za młoda :) Zdrówko (odpukać) dobrze :) Dostaje steryd i od tej pory miała tylko 1 atak i to taki lekki. Wcześniej miała średnio jeden atak na tydzień, także śmiem twierdzić, ze jest dobrze (tfu, tfu) ;) Quote
Recommended Posts