A&L Posted October 12, 2011 Author Posted October 12, 2011 Będzie ktoś na wystawie w Częstochowie w niedzielę? :) Quote
A&L Posted October 12, 2011 Author Posted October 12, 2011 A jest może w necie jakiś plan co o której itd.? :D I w którym to jest miejscu, wiesz? Quote
cockermaister Posted October 12, 2011 Posted October 12, 2011 Co jest o której to nie ma podane ale wiem gdzie to jest ;) Stadion Orlik ul. Sportowa 42-274 Konopiska więcej info :http://www.zkwp-czestochowa.org.pl/ Quote
A&L Posted October 12, 2011 Author Posted October 12, 2011 [quote name='rashelek']my z Molową będziemy najpewniej :D[/QUOTE] Fajnie, może się spotkamy ;) [quote name='Aleksandra95']a jak Lenka ?[/QUOTE] A dziękuję, dobrze :) Zmiana co prawda jest widoczna, ale jej nie przeszkadza i jest mała. Poza tym Lena jest w doskonałym humorze i wydaje się, że wszystko jest ok :) Quote
Molowe Posted October 13, 2011 Posted October 13, 2011 super ciesze się że jest już lepiej:multi: Quote
A&L Posted October 13, 2011 Author Posted October 13, 2011 Dziękuję za zainteresowania i ja też się baaaardzoooo cieszę :) Quote
cockermaister Posted October 13, 2011 Posted October 13, 2011 Cieszę się bardzo oby tak dalej ;) Quote
A&L Posted October 13, 2011 Author Posted October 13, 2011 [FONT=Book Antiqua]Kup sobie psa. To jedyny sposób, abyś mógł nabyć miłość za pieniądze.[/FONT][FONT=Book Antiqua] [/FONT] [FONT=Book Antiqua] - Św. Augustyn :loveu::loveu::loveu: [/FONT] Quote
Kasi i Lena Posted October 13, 2011 Posted October 13, 2011 [quote name='A&L'][FONT=Book Antiqua]Kup sobie psa. To jedyny sposób, abyś mógł nabyć miłość za pieniądze.[/FONT][FONT=Book Antiqua] [/FONT] [FONT=Book Antiqua] - Św. Augustyn :loveu::loveu::loveu: [/FONT] Super:loveu: Mnie rozczula ten tekst. ( nie wiem czy to jest dokładnie cały kiedyś gdzieś go przeczytałam i piszę z pamięci) On jest twoim przyjacielem, twoim partnerem, twoim obrońcą, twoim psem. Ty jesteś jego życiem,jego miłością, jego panem. On będzie twój, wierny i posłuszny do ostatniego bicia jego serca. Ty jesteś mu winien zasłużyć na takie oddanie. Quote
A&L Posted October 14, 2011 Author Posted October 14, 2011 [quote name='Kasi i Lena']Super:loveu: Mnie rozczula ten tekst. ( nie wiem czy to jest dokładnie cały kiedyś gdzieś go przeczytałam i piszę z pamięci) On jest twoim przyjacielem, twoim partnerem, twoim obrońcą, twoim psem. Ty jesteś jego życiem,jego miłością, jego panem. On będzie twój, wierny i posłuszny do ostatniego bicia jego serca. Ty jesteś mu winien zasłużyć na takie oddanie.[/QUOTE] Też super :) Quote
Guest papillonek Posted October 14, 2011 Posted October 14, 2011 Miałam do szkoly niedawno wyszukac cytaty o przyjaźni to mam tego sporo w zeszycie :) http://www.psy.urbanski.org/inne/psiecytaty.htm Quote
A&L Posted October 14, 2011 Author Posted October 14, 2011 [FONT=Verdana]"Za pieniądze możesz kupić psa, ale nie machanie jego ogona" Ten mi się podoba :) [/FONT] Quote
A&L Posted October 16, 2011 Author Posted October 16, 2011 Dzisiaj byłam na wystawie w Częstochowie i mam totalny mętlik w głowie :P W sumie, to utwierdziłam się w fakcie, że waham się między cairnem i jack rusell terrierem, tylko wcześniej było mniej więcej 70% dla cairna i 30% dla jrt, a teraz nie wiem :-D No i oprócz tego zastanawiam się czy nie byłoby jednak fajnie mieć drugiego białasa :razz: Aaa, i jeszcze bardzo spodobały mi się lagotto, ale nie wiem jak u nich z charakterem :D Quote
rashelek Posted October 16, 2011 Posted October 16, 2011 A o której byłaś? My też byłyśmy, ale jakoś nie udało nam się spotkać :P Quote
A&L Posted October 16, 2011 Author Posted October 16, 2011 Ja byłam przed 11, a wyszłam chyba po 14. A Wy o której byłyście? Może się widziałyśmy, tylko o tym nie wiemy :P Quote
rashelek Posted October 16, 2011 Posted October 16, 2011 też coś koło tego - zajechałyśmy po 11 a przed 14 wyszłyśmy. przede wszystkim stałyśmy przy stoisku rogza, borderach, briardach, goldenach i huskych :D Quote
A&L Posted October 16, 2011 Author Posted October 16, 2011 Ja głównie przy spanielach na początku, a później cały czas krążyłam :D Quote
Molowe Posted October 16, 2011 Posted October 16, 2011 no my w sumie na początku to też krążyłyśmy o potem chodziłyśmy pomiędzy ringami no i przy stoiskach tez byłyśmy obowiązkowo :D Może faktycznie się widziałyśmy tylko o tym nie wiemy Quote
A&L Posted October 16, 2011 Author Posted October 16, 2011 Ja to głównie szukałam westów, cairnów i jack rusell terreirów ;) Ale w sumie to biegałam w koło, a i tak nie zobaczyłam tego, co chciałam zobaczyć ;/. Quote
cockermaister Posted October 17, 2011 Posted October 17, 2011 Molowe i Rashelka nie spotkałam was, a przy stoisku Rogza stałam też długo ( może żeśmy się spotkały tylko nie znały ) :( ale Angelikę spotkałam Quote
Recommended Posts