Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='rashelek']my z Molową będziemy najpewniej :D[/QUOTE]
Fajnie, może się spotkamy ;)

[quote name='Aleksandra95']a jak Lenka ?[/QUOTE]
A dziękuję, dobrze :) Zmiana co prawda jest widoczna, ale jej nie przeszkadza i jest mała. Poza tym Lena jest w doskonałym humorze i wydaje się, że wszystko jest ok :)

Posted

[FONT=Book Antiqua]Kup sobie psa. To jedyny sposób, abyś mógł nabyć miłość za pieniądze.[/FONT][FONT=Book Antiqua]
[/FONT]

[FONT=Book Antiqua] - Św. Augustyn

:loveu::loveu::loveu:
[/FONT]

Posted

[quote name='A&L']

[FONT=Book Antiqua]Kup sobie psa. To jedyny sposób, abyś mógł nabyć miłość za pieniądze.[/FONT][FONT=Book Antiqua]
[/FONT]

[FONT=Book Antiqua] - Św. Augustyn

:loveu::loveu::loveu:
[/FONT]

Super:loveu:
Mnie rozczula ten tekst. ( nie wiem czy to jest dokładnie cały kiedyś gdzieś go przeczytałam i piszę z pamięci)

On jest twoim przyjacielem, twoim partnerem, twoim obrońcą, twoim psem.
Ty jesteś jego życiem,jego miłością, jego panem.
On będzie twój, wierny i posłuszny do ostatniego bicia jego serca.
Ty jesteś mu winien zasłużyć na takie oddanie.

Posted

[quote name='Kasi i Lena']Super:loveu:
Mnie rozczula ten tekst. ( nie wiem czy to jest dokładnie cały kiedyś gdzieś go przeczytałam i piszę z pamięci)

On jest twoim przyjacielem, twoim partnerem, twoim obrońcą, twoim psem.
Ty jesteś jego życiem,jego miłością, jego panem.
On będzie twój, wierny i posłuszny do ostatniego bicia jego serca.
Ty jesteś mu winien zasłużyć na takie oddanie.[/QUOTE]

Też super :)

Posted

Dzisiaj byłam na wystawie w Częstochowie i mam totalny mętlik w głowie :P W sumie, to utwierdziłam się w fakcie, że waham się między cairnem i jack rusell terrierem, tylko wcześniej było mniej więcej 70% dla cairna i 30% dla jrt, a teraz nie wiem :-D No i oprócz tego zastanawiam się czy nie byłoby jednak fajnie mieć drugiego białasa :razz: Aaa, i jeszcze bardzo spodobały mi się lagotto, ale nie wiem jak u nich z charakterem :D

Posted

Ja byłam przed 11, a wyszłam chyba po 14. A Wy o której byłyście? Może się widziałyśmy, tylko o tym nie wiemy :P

Posted

no my w sumie na początku to też krążyłyśmy o potem chodziłyśmy pomiędzy ringami no i przy stoiskach tez byłyśmy obowiązkowo :D Może faktycznie się widziałyśmy tylko o tym nie wiemy

Posted

Ja to głównie szukałam westów, cairnów i jack rusell terreirów ;) Ale w sumie to biegałam w koło, a i tak nie zobaczyłam tego, co chciałam zobaczyć ;/.