Jump to content
Dogomania

ZLOTY(Kami)-Pobity i pogryziony!..-MA CUUUDNY DOM! ... BISMARCK odszedl (*) (*) (*)

Recommended Posts

• Replies 1.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Wywoływałam w koncu zdjęcia-niuniek zrobił wielkie postępy, jak patrzę na niego jak zachowywał się na pierwszym spacerze, a jak teraz to bez porównania.:)
Zaczyna wybiegać już na domofon mojej mamy-sygnał jest prosty-przyszło jedzenie:diabloti::evil_lol:
Nie widział tez Wojtka kilka tygodni-ale z machaniem ogona się przywitał na ulicy:crazyeye:
Ma też dobry nastrój i wiem chyba dlaczego, jest dużo chłodniej, a miś ma duuużo puchu i teraz szaleje na spacerach, zaczniemy chyba znów biegać po lesie, bo kleszczy powinno w takiej temperaturze być mniej.

A ciotki to tu chyba juz nie zaglądają i nie podziwiają jak Bismarck sie bawi na plecach:roll: ale jest takim pacyfista, że mogę mu wtedy wszystko robić, a on i tak misia molestuje:diabloti:

Posted

dzieki agamika:loveu: Bismarck robi sie coraz bardziej samczy, ale zabawne jest jak robi postępy. Dzisiaj rano chciał się przywitać z małym psem, ale tamtenm zwiewał, więc niuniek postanowił za nim polecieć-ja zmuszona siłą rozpędu tez;)ale był z siebie dumny jak pies uciekał-trochę to wredne z mojej strony, ale on nawet na psa nie warknął, a musi psychikę odbudować:roll: a inaczej tego nie zrobimy jak nie poprzez kontakty z innymi psiakami.

Posted

nie bój sie małemu nic nie bedzie ;) ( penie to normalnka dla niego;)), i masz racje kontakt musi być. Mika jest taka np, ze do wiekszego psa nieznanego podchodzi tylko od tyłu i podwą****e, a jak tamtem sie odwróci to odskakuje, tak ma p[oprostu, ja nie inerwreiuje nigdy jej obroną bo i po co, sama idzie:diabloti:, i tak podchodzi-ucieka, podchodzi- ucieka , a z w koncu nie ucieka :razz:. Dopuki nie dochodzi do zęboczynów to wszystko jest ok:cool3:.

Posted

też tak pomyśłałam, zresztą on przyjacielsko do maluchów podchodzi, macha ogonem i wyraz pyska ma milutki:) powącha i idzie dalej. Też uważam, że czasami psy lepiej sobie poradzą niż interweniują właściciele, jeśli nie dochodzi już do agresji.

Posted

[quote name='magda z.']jak nogi wyżej to się lepiej odpoczywa/quote]

Moja Inusia, kiedy mieszkala jeszcze w domu , tez wlasnie sie lubila wciskac miedzy lawe a pufe ( ciasno bylo ) i z lapciami w gorze opartymi o pufe uwielbiala spac.

Posted

Bismarck wkroczył w fazę najadłem się:p Od dwóch dni zaczyna wybrzydzać i nie zjada już tyle ile wcześniej;) Dzisiaj w ramach nagrody dostał wołowinę, jak tylko mu pokazałam co przyniosłam ze sklepu pilnował garnka;) Ale był zadowolony:) i poganiał mnie cały czas z przygotowywaniem-bo on przecież musi dostać i już:razz:

Posted

Bismarck ostatnio rozwija cały czas szczekanie, teraz mojego druggiego brata przyatakował;) obcy w domu, jak całe stado juz jest nie może tak sobie po prostu dzwi kluczem otwierać:eviltong:
Wczoraj spotkałam koleżankę, która lubi psiaki i już kilka razy go zaczepiała, a Bismarck ma minę wtredy czemu ona do mnie mówi i sie chowa za moją nogę;)jak dziecko, ja Ciebie nie widze to ty mnie tez nie;) no i zaczyna obracać się za babkami z reklamówkami-żarcie idzie;)

Posted

Jowita Poznań napisał(a):
zeby tylko tej reklamowki ktorej nie wyrwal bo wtedy bedzie afera :diabloti::evil_lol::diabloti:

wyjdzie wtedy na biednego i głodzonego misia;):eviltong: a on w szelkach już nawet nie chodzi, bo powoli wygląda jak baleronik w sznurkach;) wszystko mu wychodzi bokami;) musi dostać rozmiar większe:shake:

Posted

niuniek rozszczekał się:p wczoraj najpierw napadł pana, który przyniósł paczkę. Ponieważ mieliśmy małe przemeblowanie, jeden z foteli stoi przy dzwiach od przedpokoju, więc w sam raz miejsce, żeby za nim stanąć i krzyczeć;) Pan nie chciał wejść za próg, a psiak był z siebie dumny i został jeszcze pochwalony za akcję bronienia dobytku:evil_lol: potem naszczekał na wojtka, który ważył się zapukać do mojego pokoju:cool3:

Posted

wczoraj niuniek miał zły dzień, każdy spacer to była okazja do kilkudziesięciu zrywów i ucieczek(planowanych, ale do nich nie doszło), a do tego jeszcze ci ludzie, którzy się patrze jakby ja go biła:shake:już miałam sama ochotę ich lać:diabloti: dzisiaj juz lepiej:) i chciałam się pochwalić, że w końcu zatrybił, że jak chcę mu tyłek wytrzeć, bo czasami ma ufajdany, to ja mu krzywdy nie robię i nie musi zwiewać, ale grzecznie czeka aż ja skończę:razz:

Posted

Wczoraj Bismarck miał bliskie spotkanie z lustrem:diabloti:najbardziej zaintrygowało go to, że ja występuję w dwóch osobach:evil_lol:nie mógł tego zrozumieć i był w ciężkim szoku;) pojawiła się propozycja, abym mu pozostwiała swoją wielką fotę jak wyjeżdzam, bo nawet go własne odbicie nie interesowało i postanowił mnie sprawdzić:eviltong:

Posted

magda z. napisał(a):
Wczoraj Bismarck miał bliskie spotkanie z lustrem:diabloti:najbardziej zaintrygowało go to, że ja występuję w dwóch osobach:evil_lol:nie mógł tego zrozumieć i był w ciężkim szoku;) pojawiła się propozycja, abym mu pozostwiała swoją wielką fotę jak wyjeżdzam, bo nawet go własne odbicie nie interesowało i postanowił mnie sprawdzić:eviltong:

widzę że Bismarck ma się świetnie bardzo mnie to cieszy:lol:oby zawsze sprawiał Ci wiele radości

Posted

AiK napisał(a):
widzę że Bismarck ma się świetnie bardzo mnie to cieszy:lol:oby zawsze sprawiał Ci wiele radości

Dzięki AiK:)
Bismarck zaczął regularnie szczekać na domofon:cool3:wczoraj mało mnie tym nie zabił, bo nie przyzwyczaiłam się jeszcze, że mój pies tak reaguje, a głos mu się już wyrobił i coraz głośniejszy jest:razz: Dzisiaj znowu jakiegos malucha przestraszył:diabloti:ale nie warknął nawet na niego;)

Posted

Magdziu.... a ciocia zuziaM tak ladnie wytlumaczyla, jak sie zdjatka wkleja :mad: ....

Slodki psiak... naprawde. Cudowny, szczesliwy, zadowolony z zycia :loveu: !