magda z. Posted October 26, 2010 Posted October 26, 2010 Misio dzisiaj chyba zaliczy szkolenie po przerwie, bo się rozpuścił;) Tereny fajne, w zasadzie to nie daleko - około 20 minut spacerem, a pies może sobie poszaleć. Teraz trzeba korzystać póki jescze pogoda jest w miarę. Quote
ewexoxo Posted October 26, 2010 Posted October 26, 2010 U nas niedaleko jest lasek bukowy i też nasi mogą się wybiegać, ale niestety u nas zimno i leje :shake: Quote
magda z. Posted October 26, 2010 Posted October 26, 2010 ewexoxo napisał(a):U nas niedaleko jest lasek bukowy i też nasi mogą się wybiegać, ale niestety u nas zimno i leje :shake: to u nas jescze pogoda trzyma, chociaż dzisiaj w schronisku nas lekko zmoczyło Quote
magda z. Posted October 29, 2010 Posted October 29, 2010 I byliśmy na szkoleniu - niuniek oburczał kilka zbyt ruchliwych szczeniaków - piękny nowofunland chodzi:) Ale Mirek mówi, ze to takie burczenie w typie - spadaj mały, nie mam ochoty na zabawę, czyli Bismarck wyraża emocje. Za parówą pięknie trzyma nogę, nawet w drodze na szkolenie Quote
fioneczka Posted October 29, 2010 Posted October 29, 2010 noooo to pogratulować chłopakowi ... łakomczuch :evil_lol::eviltong: Mona nie chodzi przy nodze bo całe życie "ściga ją " ZUO :roll: a parówkami to się mogę obwiesić cała ... nawet szynkami i innymi boczkami ... zainteresowanie zerowe ... jaj ta psychoza nigdy nie minie :shake: Quote
magda z. Posted October 29, 2010 Posted October 29, 2010 fioneczka napisał(a):noooo to pogratulować chłopakowi ... łakomczuch :evil_lol::eviltong: Mona nie chodzi przy nodze bo całe życie "ściga ją " ZUO :roll: a parówkami to się mogę obwiesić cała ... nawet szynkami i innymi boczkami ... zainteresowanie zerowe ... jaj ta psychoza nigdy nie minie :shake: Asieńko u mnie smakołyki działają dopeiro od jakiegoś roku, moze dwóch. Kiedyś to mogłam zapomnieć, a i teraz nie zawsze od cioci Doroty ciastko weźmie, czasami ja musze pośredniczyć, bo jak się zwiesi to już nie chce.... Wszystko to czas, mój po prawie roku zaczął w ogóle szczekać. U Was też będzie dobrze, tylko zawsze by się chciało już, chociaż teraz to muszą czasami interweniować, bo cielak ostatnio na polnej drodze stanał i chciał babcię na rowerze wykoleić - przeciez on nie musi się przesunąć.... Quote
magda z. Posted November 2, 2010 Posted November 2, 2010 Ostatnio rzadko zabierałam aparat, a szkoda, bo Bismarcka pogoniła krowa;) ktoś przypiął ja przy skrzyżowaniu polnych dróg, gdzie też samochody jeżdżą, w zasadzie to była na łące, ale tak ją Bismarck zainteresował, ze pognała za nim. No i moje szczęście szybko sobie przypomniało, ze oddalanie się nie jest wskazane.... Quote
magda z. Posted November 4, 2010 Posted November 4, 2010 [quote name='dorota k.']Chciałabym to zobaczyć:evil_lol:[/QUOTE] wyglądało super, bo Mućka koniecznie chciała się zapoznać, a Bismarck zwątpił jak ona wyszła na drogę;) Quote
dorota k. Posted November 4, 2010 Posted November 4, 2010 Pewnie go jej rozmiary onieśmieliły:evil_lol: Quote
magda z. Posted November 4, 2010 Posted November 4, 2010 [quote name='dorota k.']Pewnie go jej rozmiary onieśmieliły:evil_lol:[/QUOTE] chyba tak, ale przynajmniej ma nauczkę, ze nie każdego zwierza trzeba koniecznie poznać;) Quote
dorota k. Posted November 4, 2010 Posted November 4, 2010 Niezwykle towarzyski Chłopak się z niego zrobił :) Quote
fioneczka Posted November 6, 2010 Posted November 6, 2010 Madziu, Dorotko prośba jest do Was wielka potrzebna jest wizyta przedadopcyjna w B-cu dla Bruna (obecnie w hotelu u Marka) http://www.dogomania.pl/threads/186501-Amstaff-uratowany-przed-igłą-brakuje-pieniędzy-na-utrzymanie-Bruna-w-hotelu.-Pomocy?p=15682319&viewfull=1#post15682319 dałoby się jakoś to zrobić ? Quote
dorota k. Posted November 6, 2010 Posted November 6, 2010 Jasne. Najlepiej jak z Magdą we dwie byśmy się udały. Co jednej umknie - druga dojrzy. Quote
fioneczka Posted November 6, 2010 Posted November 6, 2010 dorota k. napisał(a):Jasne. Najlepiej jak z Magdą we dwie byśmy się udały. Co jednej umknie - druga dojrzy. właśnie o tym pomyślałam że jak dwie ciotki domek sprawdzą to nic nie umknie ;) Quote
dorota k. Posted November 6, 2010 Posted November 6, 2010 Hej! Serce Magada pewnie poza zasięgiem. Jutro do niej zadzwonię i wszystko obgadamy, a Ciebie poprosimy o szczegóły. Pozdrawiam cieplutko:) Quote
magda z. Posted November 6, 2010 Posted November 6, 2010 Bo ja odpoczywam;) dajcie znać kiedy i jak, bo ja od jutra mam Lusię i ograniczone możliwosci, bo bandy samej nie zostawię, a mutter ponownie wyjechała. Quote
dorota k. Posted November 6, 2010 Posted November 6, 2010 A może Hubert z godzinkę posiedzi z Luśką i Bismarkiem, da radę? No i myślaąłm, że Ty będziesz szefową:) Quote
magda z. Posted November 6, 2010 Posted November 6, 2010 dorota k. napisał(a):A może Hubert z godzinkę posiedzi z Luśką i Bismarkiem, da radę? No i myślaąłm, że Ty będziesz szefową:) on posiedzi z nimi bez problemu, bo ja w tym tygodniu ma jescze poadopcyjną jedną, tylko wczesniej muszę wiedzieć, bo on przeżywa kolejną miłość i gania do dziewczyny;) Quote
magda z. Posted November 19, 2010 Posted November 19, 2010 to najpierw zaległe, jak liście jescze były Quote
magda z. Posted November 19, 2010 Posted November 19, 2010 z odwiedzin Lusesity - tak mnei się coś wydaje, ze te foty większe, ale do 800 pikseli zmniejszałam... tutaj jest Reksiem:) we Lwówku na skałkach Lusia jest znana ze wspinaczek i nie boi się biegać;) Quote
magda z. Posted November 19, 2010 Posted November 19, 2010 pierwszy śnieg za nami:) zaplątała i się jescze denerwuje;) bez jakiś specjalnych ustawień, bo z dwoma psami to się nie napstryka koncepcja na powrót trudnijszą trasą;) ale szliśmy na około, bo Bismarck ma zbyt ciężki kuper Quote
furciaczek Posted November 19, 2010 Posted November 19, 2010 Cudne zdiecia!! A widoczki...zazdroszcze:loveu::loveu: Quote
fioneczka Posted November 19, 2010 Posted November 19, 2010 łooo jaaa !!!! skąd macie śnieg ??? to dzisiejsze :hmmmm: a Bismarck w słoneczku prezentuje się :loveu::loveu: Quote
Recommended Posts