Jump to content
Dogomania

ZLOTY(Kami)-Pobity i pogryziony!..-MA CUUUDNY DOM! ... BISMARCK odszedl (*) (*) (*)

Recommended Posts

Posted

Misio dzisiaj chyba zaliczy szkolenie po przerwie, bo się rozpuścił;)
Tereny fajne, w zasadzie to nie daleko - około 20 minut spacerem, a pies może sobie poszaleć. Teraz trzeba korzystać póki jescze pogoda jest w miarę.

• Replies 1.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

ewexoxo napisał(a):
U nas niedaleko jest lasek bukowy i też nasi mogą się wybiegać, ale niestety u nas zimno i leje :shake:

to u nas jescze pogoda trzyma, chociaż dzisiaj w schronisku nas lekko zmoczyło

Posted

I byliśmy na szkoleniu - niuniek oburczał kilka zbyt ruchliwych szczeniaków - piękny nowofunland chodzi:) Ale Mirek mówi, ze to takie burczenie w typie - spadaj mały, nie mam ochoty na zabawę, czyli Bismarck wyraża emocje. Za parówą pięknie trzyma nogę, nawet w drodze na szkolenie

Posted

noooo to pogratulować chłopakowi ... łakomczuch :evil_lol::eviltong:

Mona nie chodzi przy nodze bo całe życie "ściga ją " ZUO :roll:
a parówkami to się mogę obwiesić cała ... nawet szynkami i innymi boczkami ... zainteresowanie zerowe ... jaj ta psychoza nigdy nie minie :shake:

Posted

fioneczka napisał(a):
noooo to pogratulować chłopakowi ... łakomczuch :evil_lol::eviltong:

Mona nie chodzi przy nodze bo całe życie "ściga ją " ZUO :roll:
a parówkami to się mogę obwiesić cała ... nawet szynkami i innymi boczkami ... zainteresowanie zerowe ... jaj ta psychoza nigdy nie minie :shake:

Asieńko u mnie smakołyki działają dopeiro od jakiegoś roku, moze dwóch. Kiedyś to mogłam zapomnieć, a i teraz nie zawsze od cioci Doroty ciastko weźmie, czasami ja musze pośredniczyć, bo jak się zwiesi to już nie chce.... Wszystko to czas, mój po prawie roku zaczął w ogóle szczekać. U Was też będzie dobrze, tylko zawsze by się chciało już, chociaż teraz to muszą czasami interweniować, bo cielak ostatnio na polnej drodze stanał i chciał babcię na rowerze wykoleić - przeciez on nie musi się przesunąć....

Posted

Ostatnio rzadko zabierałam aparat, a szkoda, bo Bismarcka pogoniła krowa;) ktoś przypiął ja przy skrzyżowaniu polnych dróg, gdzie też samochody jeżdżą, w zasadzie to była na łące, ale tak ją Bismarck zainteresował, ze pognała za nim. No i moje szczęście szybko sobie przypomniało, ze oddalanie się nie jest wskazane....

Posted

dorota k. napisał(a):
Jasne. Najlepiej jak z Magdą we dwie byśmy się udały. Co jednej umknie - druga dojrzy.

właśnie o tym pomyślałam że jak dwie ciotki domek sprawdzą to nic nie umknie ;)

Posted

dorota k. napisał(a):
A może Hubert z godzinkę posiedzi z Luśką i Bismarkiem, da radę? No i myślaąłm, że Ty będziesz szefową:)

on posiedzi z nimi bez problemu, bo ja w tym tygodniu ma jescze poadopcyjną jedną, tylko wczesniej muszę wiedzieć, bo on przeżywa kolejną miłość i gania do dziewczyny;)

• 2 weeks later...
Posted

z odwiedzin Lusesity - tak mnei się coś wydaje, ze te foty większe, ale do 800 pikseli zmniejszałam...

tutaj jest Reksiem:)

we Lwówku na skałkach

Lusia jest znana ze wspinaczek i nie boi się biegać;)

Posted

pierwszy śnieg za nami:)

zaplątała i się jescze denerwuje;)

bez jakiś specjalnych ustawień, bo z dwoma psami to się nie napstryka

koncepcja na powrót trudnijszą trasą;) ale szliśmy na około, bo Bismarck ma zbyt ciężki kuper