Jump to content
Dogomania

ZLOTY(Kami)-Pobity i pogryziony!..-MA CUUUDNY DOM! ... BISMARCK odszedl (*) (*) (*)

Recommended Posts

• Replies 1.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

fioneczka napisał(a):
trochę :-o
on już nawet nie przypomina tej bidy z pierwszych zdjęć ...

ale mam taką sąsiadkę, która odkrywczo ostatnio powiedziała - a niedawno to taki mały piesek był:evil_lol: w sesnie szczeniaczek. Do niektórych nie dociera, ze mozna psa dorosłego do domu sprowadzić:diabloti:

Posted

furciaczek napisał(a):
Slyszalam ze w lesie bylas...gdzie foty??:mad:

jutro będą, bo po lesie pojechałam z kolega na wycieczkę motorową, a zaraz do w-wia uderzam. A foty fajne:) Bismarck stracił trochę brzucha, teraz ma dłuższe spacery, bo przez mrozy miał ograniczone możliwości spalania swoich zapasów...

Posted

zdjęcia z soboty i niedzieli, bo Bismarck miał dwa przebiegi po lesie;)
buszujący chyba w kartoflach

tutaj Grodziec i kawałek wioski pod b-cem

niedzielna zabawa w chowanego

Posted

powrót z mini ucieczki, czyli po zaliczeniu małego wąwozu - bez tego spacer po lesie jest nieudany;)

trochę ciemne, ale już słońce zachodziło - panorama gór ze skałek we Lwówku

• 3 weeks later...
Posted

z tym ogonem to powinnam wysłać do schronu do Jeleniej, gdzie miał wpisane "bez ogona" w księdze...
łobuz sie zrobił, zna las coraz lepiej i sam sobie planuje trasy, zgodnie z zasadą, najlepiej tam, gdzie nie ma przewodnika;)

Posted

furciaczek napisał(a):
Ale Ty masz tam piekne widoki kochana!! Zazdroszcze...
Boska mina hihih
http://images8.fotosik.pl/313/083c8a5c5a9d3b05med.jpg

jak wpadniesz na odwiedziny do dziewczyn to całkiem blisko:) zabierzemy Cie na wycieczke, lolka jest bardziej w górach obeznana, bo aktywnie tam cały rok spędza, ja tylko turystycznie.

a mój zbój wczoraj kulturalnie puścił mutter hafcika w łazience, jak podejrzewam to skutki wyżebrania odrobiny pasty z wędzonym łososiem, a on już nie trawi tłustego.

• 2 weeks later...
Posted

wczorajszy wypad, niezbyt dużo zdjęć, bo się skupiłam na polach rzepaku i ostatecznie pszczoła wleciała mi we włosy - nie mogłam sie jej pozbyć, no i odechciało mnie się zupełnie;/

sjesta;)

Bismarck sprawdza o ile zboże urosło w przeciągu tygodnia;)

no i ostatni rzepak w tym roku, bo juz w pola nie wejde wiecej

Posted

Witamy Olciu na wątku:) Bismarck ostatnio w oknie się zaprezentował jako szpieg nr 1 w okolicy.

Słodki i rozrabiak - u nas burzy nie było, ale ii tak pada. Buziole dla Monki:)

Posted

[quote name='magda z.']Witamy Olciu na wątku:) Bismarck ostatnio w oknie się zaprezentował jako szpieg nr 1 w okolicy.

Słodki i rozrabiak - u nas burzy nie było, ale ii tak pada. Buziole dla Monki:)[/QUOTE]

burza minęła i poszliśmy na spacer ... Krzychu trochę telefonem nagrał co ona robiła ... efekt - kąpanie po spacerku
wstawię filmik i fotki ale telefonowe ;)

Posted

niunia musi ise wybiegać, mój to tylko szybko ucieka, nadal ma zwiększony lęk gdy pada i jest głośniej od samochodów - wtedy wszystko go atakuje;) A teraz meteopata śpi.

• 1 month later...
Posted

Magduś nie zauwazyłam że mi odpisałaś. Tak szpieg nr 1. Szkoda ze nie mogłam go poznac, no ale udało mi sie chociać szczęściarza zobaczyć przez okno:-)
Następnym razem jak tylko będziesz miał ochotę to wpadnę na kawusię, a potem zabierzesz mnie do schronu na spacerki z psiakami :-) Ok?

Posted

Pewnie Olu, bardzo chętnie

Asieńko, ja ostatnio wszystkim psom cykam, oprócz swojego;) A tak naprawdę to za gorąco było, chłopak tylko po okolicy latał na szybko, a do lasu jak już ciemno i chłodniej...