fioneczka Posted July 18, 2010 Posted July 18, 2010 magda z. napisał(a):Pewnie Olu, bardzo chętnie Asieńko, ja ostatnio wszystkim psom cykam, oprócz swojego;) A tak naprawdę to za gorąco było, chłopak tylko po okolicy latał na szybko, a do lasu jak już ciemno i chłodniej... to tak jak Mona wolała spać przy wentylatorze niż na spacerki chadzać ... wypaniały te nasze burki ;) Quote
magda z. Posted July 18, 2010 Posted July 18, 2010 fioneczka napisał(a):to tak jak Mona wolała spać przy wentylatorze niż na spacerki chadzać ... wypaniały te nasze burki ;) mój nie ma wentylatora, jak mi napisałąś, że Wy macie to też sie nawet napaliłam, ale wykupili wszystkie w okolicy;) Quote
Alexandra29 Posted July 18, 2010 Posted July 18, 2010 magda z. napisał(a):mój nie ma wentylatora, jak mi napisałąś, że Wy macie to też sie nawet napaliłam, ale wykupili wszystkie w okolicy;) Przy takich upałach Madziu to się nie dziwię że wszystkie wykupili:-) U nas tez jest strasznie gorąco! Mój chłopczyk nawet na dwór nie chce wychodzić:-( Quote
magda z. Posted July 18, 2010 Posted July 18, 2010 Alexandra29 napisał(a):Przy takich upałach Madziu to się nie dziwię że wszystkie wykupili:-) U nas tez jest strasznie gorąco! Mój chłopczyk nawet na dwór nie chce wychodzić:-( Bidulek, dzisiaj już jest w porządku u nas, ale nie wiemy ile to potrwa, koszmarnie było Quote
Alexandra29 Posted July 18, 2010 Posted July 18, 2010 magda z. napisał(a):Bidulek, dzisiaj już jest w porządku u nas, ale nie wiemy ile to potrwa, koszmarnie było U nas od wczoraj spadła temperatura, dzis zapowiadali 40 stopni, ale coś im się nie sprawdziło- na szczęscie. Zaraz lecę na spacerek, trzeba wykorzystać brak upałów bo znowu wracają. Widziałam w TVN że ostatnio padła w Zgorzelcu rekordowa temperatura, jak te biedne psiaki ze schroniska wytrzymały? Bo to przeciez nie daleko! Fioneczko a ze tak zapytam, zaadoptowałaś nową sunieczkę czy odkupiłaś? Quote
magda z. Posted July 18, 2010 Posted July 18, 2010 Alexandra29 napisał(a):U nas od wczoraj spadła temperatura, dzis zapowiadali 40 stopni, ale coś im się nie sprawdziło- na szczęscie. Zaraz lecę na spacerek, trzeba wykorzystać brak upałów bo znowu wracają. Widziałam w TVN że ostatnio padła w Zgorzelcu rekordowa temperatura, jak te biedne psiaki ze schroniska wytrzymały? Bo to przeciez nie daleko! Fioneczko a ze tak zapytam, zaadoptowałaś nową sunieczkę czy odkupiłaś? Psiaki jutro sie obejrzy, ale przyjechali Niemcy i parasolki stawiali, te w boksach mają ok, bo tam słońce nie świeci tak mocno no i budy są wewnątrz, najgorzej te przy budach na powietrzu. W piątek jeden z nich do domu pojechał:) Quote
Alexandra29 Posted July 18, 2010 Posted July 18, 2010 magda z. napisał(a):Psiaki jutro sie obejrzy, ale przyjechali Niemcy i parasolki stawiali, te w boksach mają ok, bo tam słońce nie świeci tak mocno no i budy są wewnątrz, najgorzej te przy budach na powietrzu. W piątek jeden z nich do domu pojechał:) No to super, dlaczego jeszcze nie napisałyscie info na linku:-( Jak fajnie, jednego zawsze mniej, ale co z tego jak przyjdą następne. Brak słów! A to niemcy nie taki zły naród:-) Fajnie! Quote
magda z. Posted July 18, 2010 Posted July 18, 2010 Alexandra29 napisał(a):No to super, dlaczego jeszcze nie napisałyscie info na linku:-( Jak fajnie, jednego zawsze mniej, ale co z tego jak przyjdą następne. Brak słów! A to niemcy nie taki zły naród:-) Fajnie! podałysmy info, ale chyba się zgubiło, Wolfgang jest na 1 stronie i tam jest link do jego wątku:) jescze nie robiłam porzadków, zrobię, jak przyjdą nowe psy, no i nie zobaczymy zwrotu jutro;) Quote
Alexandra29 Posted July 18, 2010 Posted July 18, 2010 magda z Wolfhang to ten specjalnie wygłodzony tak? Jeden z dwuch z tej inerwencji. Quote
magda z. Posted July 18, 2010 Posted July 18, 2010 [quote name='Alexandra29']magda z Wolfhang to ten specjalnie wygłodzony tak? Jeden z dwuch z tej inerwencji. tak tak, to on:) babka jest w nim zakochana, podobno chodzi za nimi krok w krok Quote
Alexandra29 Posted July 18, 2010 Posted July 18, 2010 Ojoj to cudownie:))) Więc nie będzie powrotu, dodatkowa super wiadomość Yupiii Quote
magda z. Posted July 19, 2010 Posted July 19, 2010 Gosiu bardzo dziękuję za wizytę i ciastka dla potwora. Bismarck pokazał klasę i spokojnie podszedł się pogłaskać, a dodatkowo popisywał się bobrem;) Brat już zdążył spróbować ciastka i stwierdził, że lepsze niż te dla koni.... Buziaki i zapraszam częściej:) Quote
magda z. Posted July 29, 2010 Posted July 29, 2010 Bismarck był dzisiaj na szkoleniu u Mirka - tzn jego główną misją było grzeczne przechodzenie tu i tam, siadanie, generalnie oswajanie. Poznał już Borysa Soni od Semira/Trampa oraz Soniego, terriera szkockiego. Wytrzymał spokojnie 1,5 godziny, bo sie spóźniliśmy. To pomoże pokonać mu ostatnie lęki jakie ma, bo generalnie już spokojnie się zachowuje - dzisiaj jak spotkałam koleżankę z wózkiem, to on sobie usiadł 2 metry dalej, a później nawet się położył;) Teraz wrócił nakręcony i poszedł spać. Quote
magda z. Posted August 1, 2010 Posted August 1, 2010 Sesja pt Buszujący w zbożu;) i na ściernisku też;) Quote
fioneczka Posted August 1, 2010 Posted August 1, 2010 http://images8.fotosik.pl/409/6bdb85a7fdfd521amed.jpg jak kameleon normalnie ;) a my nie możemy na szkolenie chodzić :placz: ale pewnie Bismarck by się ucieszył z naszej wizyty i inni psipanowie też :diabloti: w takim wypadku Mirek mógł by na urlop iść :evil_lol: Quote
furciaczek Posted August 1, 2010 Posted August 1, 2010 Cudowna fota! http://images8.fotosik.pl/409/ed1707d68c32a42emed.jpg Quote
magda z. Posted August 11, 2010 Posted August 11, 2010 Ponieważ teraz najważniejsza jest sytuacja popowodziowa to banerki i zapraszam do odwiedzenia watku - każda pomoc jest wazna, dziewczyny rozprowadzą wśród potrzebującyh A Bismarck juz po szkoleniu coraz pewniejszy, zrobi sie cwaniak i popisuje się swoimi umiejętnościami, muszę fotografa sobie przysposobić na zdjęcia;) Quote
furciaczek Posted August 11, 2010 Posted August 11, 2010 No to ja czekam na tego fotografa i rowniez apeluje o pomoc dla zwierzakow z Bogatyni i okolic! Quote
magda z. Posted August 11, 2010 Posted August 11, 2010 furciaczek napisał(a):No to ja czekam na tego fotografa i rowniez apeluje o pomoc dla zwierzakow z Bogatyni i okolic! Bismarck jest cwaniak teraz, już ładnie robi slalomy, wczoraj chodził w zastępie(na koniu trochę jeździłam;)), tylko leżeć nie chce robić... Ogólnie to jest taki power jak ma iść na zajęcia, żże az chce się na psa patrzeć:) Quote
magda z. Posted September 13, 2010 Posted September 13, 2010 foty z wczoraj - trochę zaniedbała Bismarcka pod tym względem... Teren wciąż ten sam, czyli obszar pomiędzy Bolesławcem a wioskami najpierw desant w trawę i zabawę w krowulca samiec w akcji;) ogląd z górki i na zakończenie ucieczka w pole - normalnie wiesniak jeden, jak nie wlezie na sam środek to spacer nieudany.. Quote
elinka Posted September 13, 2010 Posted September 13, 2010 http://images8.fotosik.pl/458/39565553c976ae10med.jpg - :megagrin::megagrin: Świetny spacerek. A ja mieszkam w bloku :placz: Quote
magda z. Posted September 13, 2010 Posted September 13, 2010 [quote name='elinka']http://images8.fotosik.pl/458/39565553c976ae10med.jpg - :megagrin::megagrin: Świetny spacerek. A ja mieszkam w bloku :placz: ja też;) tylko w wolnym czasie mój potwór może się zwieśniaczyć trochę (bez obrazy, dla tych co mieszkają na wioskach). Chociaz pewnie pilnując ogrodzenia czułby się lepiej i moi sąsiedzi też - alarm przy każdym domofonie i pukaniu w drzwi... No, ale ma mnie i się musi męczyć ze mną, pilnuje jak na razie 4 pokoi i spokojnie dożywa swoich lat. Niedługo mu 4 lata u mnie stukną, a ja mu dawałam około pół roku:evil_lol: się zawziął normalnie:diabloti: fajnie, ze wpadłaś do nas elinko Cały czas szukam chętnego na zrobienie fot na szkoleniu, jakiś ładnych....;) Bo Bismarck w chwilach buntu potrafi minę zrobić jak na 1 stronie, chociaż skakał ostatnio przez przeszkody:) Quote
fioneczka Posted September 13, 2010 Posted September 13, 2010 http://images8.fotosik.pl/458/c2608ef9bb964396med.jpg jaki dumny z wysoko uniesioną łepetynką ... jak mustang normalnie :loveu: buziaki dla Was Quote
furciaczek Posted September 13, 2010 Posted September 13, 2010 :loveu::loveu::loveu: http://images8.fotosik.pl/458/c2608ef9bb964396med.jpg Quote
magda z. Posted September 13, 2010 Posted September 13, 2010 no to my lecim z mustangiem normalnie na podbój plant - zrobili nowe zasadzenia i jakoś tak pies dziwnie wygląda pomiedzy grządkami... ale my sie nie poddamy i latać tam będziemy;) Quote
Recommended Posts