Jump to content
Dogomania

ZLOTY(Kami)-Pobity i pogryziony!..-MA CUUUDNY DOM! ... BISMARCK odszedl (*) (*) (*)

Recommended Posts

Posted

Podobno wszyscy z okolicy zaczepiają psa i "nianię":) Ale chyba są ze sobą zadowoleni, przynajmniej Bismarck nie cierpi, bo gania na długie spacery i ma mnóstwo innych rozrywek.

P. Wlodek w kwestii psów nie poddaje sie żadnej reformie...

Buziole:)

• 2 weeks later...
  • Replies 1.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

dorota k. napisał(a):
Dostałam maila i zdjęcia:) Dzięki i pozdrawiam :) Bismarczyska od tamtej pory nie widziałam. Ta Twoja Świnka też na pewno tęskni... Powodzenia:)

No właśnie Świnka podobno ma sie dobrze i nie widać tęsknoty.... Sprzedajny misiek i tyle.... A ja chyba w tym tygodniu będę wiedziała co dalej

Posted

nie wiem, bo wczoraj byłam z ekipą z pracy na naleśnikach i juz za późno wróciłam, właśnie ise rozwijam teraz z netem i ogłoszeniami. Chaos nigdy mnie nie opuści;) ale i tak w tygodniu ciężko byłoby mi coś załatwić;/ u mnie śnieg pada....

• 2 weeks later...
Posted

Dzięki Dorota:)
Już mam sieć, Bismarck dzielnie zniósł podróż, a jeszcze dzielniej zachowuje się, jak ja jestem w pracy. Zaraz lecimy na obchód dzielni, bo czekaliśmy na instalację.

Posted

dorota k. napisał(a):
I co tam u Was słychać:razz: Gdzie jakaś "morska" fotka Bismarczydła :razz: Pozdrowionka:lol:

chyba dopiero jak przyjedzie Krzysztof na święta. dzisiaj lecę po obrożę na kleszcze, bo już wczoraj jednego luzem złapałam, a dzisiaj wykręcałam kolejnego;/
Bóbr jest znajdowany na łóżku po powrotach z pracy, wiec chyba sobie organizuje czas;)
Pozdrawiamy

Posted

Poznaliśmy dzisiaj wybieg dla psów, jest mały i mina Bismarcka była bezcenna - ja tutaj, gdzie, co i jak;) Bo tam mało miejsca jest. Dopiero spotkaliśmy 2 normalne psy - oba ze schronu, reszta zieje nienawiścią na kilometr. Masakra, pies nie ma towarzystwa ani ludzkiego, ani psiego;) Poza tym ok, cieszy mnie, że spokojnie na mnie czeka w tygodniu. Dzisiaj byliśmy na Motosercu, bo kuzynki mąż bral w tym udział i Bismarck z bogu obserwował, przy tym zaliczył wejście na starówkę.
Buziole, tu wciąż zimno;/

Posted

Daje radę, jest nawet lepiej niż myslałam. Tylko mędzioli non stop - w sumie to ja mam latania więcej, bo on chce rekompensaty po moich powrotach. W robieniu awantur robi się coraz lepszy:)

Posted

Hejka:) Nie ma się co dziwić, znowu zmiana miejsac u Chłopaka. Ty wiesz o co kaman , On niestety nie. Fajna fotencja:) Wymiziaj Bismarczydło:) Czyli jajka święcicie w Gdańsku ..... Buziole:)

Posted

Cześć:)
Dla niego chyba bardziej ja się liczę, tutaj z racji opóźnienia z wiosną suczki dopiero cieczki mają, więc oddał się instynktowi... Dla mnie to makabra, a on się nie przejmuje, bo panienki czekają;) A tak na poważnie to się bałam na początku o jego zachowanie, ale jest ok.
Zostajemy tutaj, bo ja juz jeździć po raz 3 w te i nazad nie będę i psa też ciągać bez sensu. Kilka rzeczy zostanie nam przywiezionych - jak suszarka do prania, bo teraz to anarchistycznie wygląda. Tramwaje go nie przerażają, czym tez pozytywnie mnie zaskoczył. Wczoraj oglądał z boku motorową imprezę. chcialam mu zdjęcie zrobić na tym mega psim wybiegu, ale zajęty był, a tam już 2 psy to tłok... Innym razem.

Pozdrawiamy ciepło.

Posted

dorota k. napisał(a):
Dobrze, że dajecie radę :) Niech do Was w końcu wiosna i ciepełko zawita:) Czekam na obiecane zdjęcia :)

Trzymajcie się:)

Dzisiaj było powyżej 10 stopni, czyli sukces;) Jutro Bismarck będzie miał słabszy dzień, bo po pracy biegnę po okulary, tzn najpierw do domu i z nim, a później do Gdyni, no ale miał wczoraj i dzisiaj dużo spacerów to przeżyje.