Seaside Posted November 23, 2006 Posted November 23, 2006 Nie no Figa.. ja wymiękam za każdym razem jak otwieram ten wątek :) Lunia hopaj słońce! Boję się trochę mocno ją ogłaszać, bo jak jednak się ciąża sprawdzi?? I jaja nbędą. Mam nadzieję, że szybko wyląduje u weta :) Quote
Figa Bez Maku Posted November 23, 2006 Posted November 23, 2006 To ja Figa Bez Maku, proszę w imieniu psiaków: każdy z nich marzy o pełnej misce podanej ręką kochającego człowieka, o spacerku...choćby i w deszczu i by było na kogo czekac... i o ręce czule głaszczącej futerko... o zabawie piłeczką lub w berka, o kąciku ciepłym i suchym w twoim domu i sercu...posłuchaj ich los jest tak smutny ..o Boże Ich marzenia Ty spełnić możesz Quote
Seaside Posted November 23, 2006 Posted November 23, 2006 Figa a możesz nam zdradzić kim ty z zawodu jesteś :cool3: :loveu: Bo normalnie chyba poetką :) Quote
Figa Bez Maku Posted November 23, 2006 Posted November 23, 2006 Figa jest biologiem poetka:evil_lol: ..no nie mogie:diabloti: Quote
Figa Bez Maku Posted November 23, 2006 Posted November 23, 2006 Lunko niebieskooka popatrz na nas z wysoka:loveu: Quote
Figa Bez Maku Posted November 23, 2006 Posted November 23, 2006 Ciotki miłe, pomagajcie Lunkę w górę podciągajcie:multi: Quote
Seaside Posted November 23, 2006 Posted November 23, 2006 A mnie wczoraj jak wracałam z pracy opitolił strażnik miejski, że nie na tym słupie wieszam ogłoszenie :roll: i karę mogę zapłacić :) Ehh na szczęście był wyrozumiały :D Quote
Figa Bez Maku Posted November 23, 2006 Posted November 23, 2006 Och ta Seaside ( ja nie kłamię):shake: i strażnikom serca łamie:evil_lol: Quote
WISNIA Posted November 23, 2006 Posted November 23, 2006 Ciotki Lunkę podnosić będą póki nowego domku nie zdobędą:loveu: Quote
zuziaM Posted November 24, 2006 Author Posted November 24, 2006 WISNIA napisał(a):Ciotki Lunkę podnosić będą póki nowego domku nie zdobędą:loveu: Prosze, poetycko tu sie zrobilo :crazyeye: :roll: . Nasza LUNKA natchnieniem - muza poetow sie stala .....:roll: ... Dziewczyny, jestescie wspaniale :loveu: . Quote
Figa Bez Maku Posted November 24, 2006 Posted November 24, 2006 Czemu na dogo wesoło? Bo tu piesków dużo wkoło a z pieskami rzecz to znana można bawić się od rana głaskać zaś aż do wieczora aż spać pójdzie cała sfora nie na długo wszakże bowiem w nocy cichy pisk nam powie: " zdechła wrona pyszna była ale w brzuszku się zbiesiła i biegunką w świat wróciła...".. Quote
Figa Bez Maku Posted November 24, 2006 Posted November 24, 2006 Luna,słodka psina ciotkom się przypomina Quote
Seaside Posted November 24, 2006 Posted November 24, 2006 przypomina przypominaaaaaaaaa..... lalala....... A teraz poważnie :) Myślę, że maleńka ma szanse, tylko 100% pewności, ze nie jest w ciąży :) Zuziu musimy przyciskać pana :) Quote
Figa Bez Maku Posted November 24, 2006 Posted November 24, 2006 A czy coś już ciotki wiecie? Innym ciotkom też powiecie? Quote
Figa Bez Maku Posted November 24, 2006 Posted November 24, 2006 Seaside Twój wdzięk kobiecy i oczy:cool1: każdego faceta zamroczy:mad: Quote
Figa Bez Maku Posted November 24, 2006 Posted November 24, 2006 Lunko o tobie nikt nie pamięta? próżno wytężasz śliczne oczęta? Quote
Seaside Posted November 24, 2006 Posted November 24, 2006 pamięta pamięta, tylko dziś piątek i w pracy ścigają na koniec tygodnia :) Lusia do góry, szukamy domku dla kochanej błękitnookiej psinki?? Quote
zuziaM Posted November 24, 2006 Author Posted November 24, 2006 Seaside napisał(a):pamięta pamięta, tylko dziś piątek i w pracy ścigają na koniec tygodnia :) Lusia do góry, szukamy domku dla kochanej błękitnookiej psinki?? A moze by tak cioteczki jeszcze o innych naszych cukiereczkach sobie przypomnialy ... ?:mad: Przypominam wiec, ze sa : Kami , Tosia , Kuba , Sultan , Omar , Niger , Kasztan , Iga . I wszystkie czekaja na odwiedziny w swoich watkach ..... Quote
Seaside Posted November 24, 2006 Posted November 24, 2006 A ja tam wszystkie podnoszę :eviltong: Quote
Figa Bez Maku Posted November 24, 2006 Posted November 24, 2006 Buziaki dla słodkiej Lusi:loveu: Figa też pracować musi:placz: Quote
Figa Bez Maku Posted November 24, 2006 Posted November 24, 2006 Siedzi Lunia w hoteliku a wolałaby w koszyku na błękitnej podusi kto zakocha się w Lusi? Quote
Jola_K Posted November 24, 2006 Posted November 24, 2006 Figa Bez Maku napisał(a):Siedzi Lunia w hoteliku a wolałaby w koszyku na błękitnej podusi kto zakocha się w Lusi? fajne :lol: kto zakocha sie w Lusi? Quote
Figa Bez Maku Posted November 24, 2006 Posted November 24, 2006 Lunko niebieskooka do domku pobiegniesz w podskokach pomimo chorych nóżek tak Ci ciotka Figa wróży Quote
Figa Bez Maku Posted November 24, 2006 Posted November 24, 2006 Lunka iść do domku chce Luniu nie poddawaj się Quote
Recommended Posts