Seaside Posted November 16, 2006 Posted November 16, 2006 NA razie Lunka ma się dobrze w hoteliku i nie ma potrzeby dawania jej do Halszki (miejsce u niej może zajmie inna bida prosto ze schronu jeżeli Halszka taką decyzję podejmie :) ) za propozycję dziękujemy, bo może się przydać po sterylce. :loveu: Quote
Bella11 Posted November 16, 2006 Posted November 16, 2006 Halszka proszę pisz jak najwięcej o Diance w jej wątku czekamy :modla: :modla: Quote
Figa Bez Maku Posted November 17, 2006 Posted November 17, 2006 Czekamy na wieści od Luńki..trzymamy kciuki ludzkie i psie Quote
zuziaM Posted November 17, 2006 Author Posted November 17, 2006 [quote name='halszka288']Jestem nowa pancia Dianki-tej sunki z Wroclawia.I od niej sie zaczelo.Bella11 podala mi link do watku Dianki.Zalogowalam sie na forum i zaczelam czytac.I jak czytam o tych wszystkich "kupkach nieszczesc" to najpierw sie musze wyplakac. A do Lwowka moge jechac sobota-niedziela bo wtedy mam z kim zostawic malego. halszka288 To dokladnie tak samo bylo ze mna ... ja po odejsciu mojej ukochanej 14-letniej IGUNI :-( , musialam sie gdzies i ... komus ,wyplakac .... i tak sie to zaczelo .... Teraz sobie nie wyobrazam, ze moglabym dac sobie z tym spokoj ... nie zmruzylabym oka wtedy nawet na sekunde ... nie mowiac o sumieniu... Mam teraz 3 kolejne sunie ( wszystkie ze schronisk oczywiscie : jelenie, Krakow i Lublin ). Na PW przesylam Ci ich zdjecia ( jak wygladaly przed... i ... teraz ). Pozdrawiam i ..... czuje sie juz z Toba umowiona na ktoras sobote/niedziele na zapoznanie z naszymi kochanymi podopiecznymi :multi: . Dziekuje Dorothy za przeslanie ogloszen :loveu: . Pooglaszam teraz psiaki w naszych lokalnych mediach .... mam nadzieje, ze skutecznie :roll: . Quote
Seaside Posted November 17, 2006 Posted November 17, 2006 [quote name='zuziaM']halszka288 To dokladnie tak samo bylo ze mna ... ja po odejsciu mojej ukochanej 14-letniej IGUNI :-( , musialam sie gdzies i ... komus ,wyplakac .... i tak sie to zaczelo .... Teraz sobie nie wyobrazam, ze moglabym dac sobie z tym spokoj ... nie zmruzylabym oka wtedy nawet na sekunde ... nie mowiac o sumieniu... Mam teraz 3 kolejne sunie ( wszystkie ze schronisk oczywiscie : jelenie, Krakow i Lublin ). Na PW przesylam Ci ich zdjecia ( jak wygladaly przed... i ... teraz ). Pozdrawiam i ..... czuje sie juz z Toba umowiona na ktoras sobote/niedziele na zapoznanie z naszymi kochanymi podopiecznymi :multi: . Dziekuje Dorothy za przeslanie ogloszen :loveu: . Pooglaszam teraz psiaki w naszych lokalnych mediach .... mam nadzieje, ze skutecznie :roll: . A ja też chcę zdjęcia Twoich dziewczynek :oops: Quote
zuziaM Posted November 17, 2006 Author Posted November 17, 2006 [quote name='Seaside']A ja też chcę zdjęcia Twoich dziewczynek :oops: Ok - robi sie i .... jest mi bardzo milo ( wysylam na PW ). Zreszta wszystkie sa w watkach na dogo. Podam Ci je rowniez, jesli chcesz. Zreszta , czemu nie tutaj ? http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=21266 - Pola + Ina ( polaczylam ich watki w marcu, kiedy wzielam Pole ) http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=28538 - Isia Quote
Jola_K Posted November 17, 2006 Posted November 17, 2006 marzeniem jest by inne pieski znalazly takie domki jak Polcia, Inusia i Isia :loveu: Z watkiem Isi sie spotkalam, czytalam o jej losach gdy byla w domku tymczsowym... i wiem ze tej rodzinie trudno sie bylo z nia rozstac - cudowna sunia... :loveu: ale Lunia jest roznie kochana - i mowi to zuzia ktora ma "nosa" w tej kwestii, wiec wyskakuj mala po domeczek! Quote
Figa Bez Maku Posted November 17, 2006 Posted November 17, 2006 Lunka szukaj..szukaj ..gdzie domek? Quote
Seaside Posted November 17, 2006 Posted November 17, 2006 Seaside napisał(a):NA razie Lunka ma się dobrze w hoteliku i nie ma potrzeby dawania jej do Halszki (miejsce u niej może zajmie inna bida prosto ze schronu jeżeli Halszka taką decyzję podejmie :) ) za propozycję dziękujemy, bo może się przydać po sterylce. :loveu: I wykrakałąm :placz: Tosia bardzo chora, Halszka (kochana dziewczyna :loveu: ) weźmie ją na tymczas do siebie :( Lusiu trzymaj kciuki - łapki za koleżankę :( Quote
halszka288 Posted November 17, 2006 Posted November 17, 2006 Kolezanka mojej corki ma do oddania dwie 4-miesieczne suczki.Chce je oddac do schroniska.Poprosilam zeby jeszcze troche przetrzymala ale to bedzie nie na dlugo.Nie wiem jak wygladaja.Beda napewno duze bo to mieszance z owczarkiem niemieckim.To dzieci jej suni. Quote
Figa Bez Maku Posted November 17, 2006 Posted November 17, 2006 o matko...jeszcze 2 nieszczęścia:placz: Quote
Seaside Posted November 20, 2006 Posted November 20, 2006 Zuziu widziałaś Lunkę jak byłąś w hotelu?? I jak wg ciebie to wygląda?? Chodzi mi o ew. ciąże?? Quote
Figa Bez Maku Posted November 20, 2006 Posted November 20, 2006 Lunieczko trzymamy ludzkie i psie kciuki za Ciebie Quote
zuziaM Posted November 20, 2006 Author Posted November 20, 2006 Seaside napisał(a):Zuziu widziałaś Lunkę jak byłąś w hotelu?? I jak wg ciebie to wygląda?? Chodzi mi o ew. ciąże?? Nie znam sie na tym zupelnie .... jak na moje oko, to jest grubiutka ... ale ma tez duze cycuchy ..... Dziwne, bo pan z hoteliku nie widzial oznak cieczki, ani nawet zainteresoania ze strony naszych psiakow .... a w schronisku sunie siedza z suniami .... Ja mysle, ze trzeba wreszcie zadzwonic do pana i poprosic, zeby z Lunka pojechal do lekarza. Quote
Figa Bez Maku Posted November 20, 2006 Posted November 20, 2006 Ciocia Figa pamięta o Tobie Luniu Quote
Seaside Posted November 21, 2006 Posted November 21, 2006 Po pożądnej kąpieli - Psinka jak złoto :loveu: Quote
Figa Bez Maku Posted November 21, 2006 Posted November 21, 2006 Kochana Lunieczka,śliczny pysio, zabawne czarne uszko.. Quote
Figa Bez Maku Posted November 21, 2006 Posted November 21, 2006 i...czy dobrze widzę ? ogonek łaciaty:loveu: Quote
Recommended Posts