Jump to content
Dogomania

Luna-niebieskooka- w swoim wspanialym DOMU !...ODSZEDL nasz Aniolek..(*)..(*)..(*)..

Recommended Posts

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Seaside napisał(a):
Zdjęcia, zdjęcia, zdjęcia :bigcool:

Jade o 17,30 - dotre na ... po 18-tej - ciemnosci juz beda ... ale zobacze, co da sie zrobic ... czemu Wy nie macie zobaczyc tej GRUBEJ KLUCHY :evil_lol: ? ? ? ? ?

Posted

[quote name='Figa Bez Maku']Dobry domku znajdź się Lunka prosi

Niech to sie stanie jak najszybciej, bo nasza Luna jest juz taaaaka gruuubaaa !
Ja wczoraj sie jej blizej przyjrzalam i .... moze sie myle, ale .... byc moze , ze Luna jest w ciazy :crazyeye: .... ona ma duze cycuchy strasznie :crazyeye: ....
Lunka siedziala na poczatku pobytu w hoteliku z Luckym, a potem z Hopkiem, ale .... ona nie miala cieczki .
Pan mi wczoraj mowil, ze nie bylo zadnych oznak, zeby psy byly nia zainteresowane :roll: .
Obym sie jednak mylila i byla to tylko nadmierna tusza naszej zabci :razz: .

Ile trwa ciaza u suczki ... trzeba by to dokladnie wszystko przeliczyc ....:roll: .

Zdjecie zza siatki, bo bylo juz pozno i ciemno i na dworze by zupelnie nic nie wyszlo.

Posted

Faktycznie pulpet- Zuziu, jeżeli jest tak jak mówisz ...tfu tfu... będziemy musiały pomyśleć o sterylce aborcyjnej......
O sterylce myślę też trzeba pomyśleć... przecież to bardzo ważne dla przyszłości niuni. Pieniążki się znajdą, ale gdzie ją przetrzymac potem????/ W hotelu nie ma warunków :shake:

Posted

[quote name='Seaside']jeszcze nie mówimy hop...Zuziu co myślisz o tym co napisałam wcześniej??

Jesli to ciaza, to sterylka obowiazkowo !
A jesli - nie, to tez by sia przydalo ja wysterylizowac.... tylko ten domek tymczasowy po sterylce .....:roll: :roll: :roll: ...

No, ale psiakow mamy juz mniej, a za kilka dni wraca pani Ania, no i w domu jest wolny pokoik, w ktorym byla LENA, a potem tylko szczeniaczek - ta mala czarna kuleczka ... teraz jest co prawda ten malenki jamniczek ( zdjecie wkleilam w watku jeleniog - daisy razem z informacja, ze OMAR tez jest juz w domu, ale nikt sie jakos nie cieszy ... poza tym - napisalam do Ciebie seaside pryw. wiad.).
Ale mysle, ze p. Ania by cos na to poradzila....

Posted

ja się cieszę :):loveu: :multi: :multi: :multi:
Napisałąm na wątku Omara już wczoraj wieczorem :)
Odebrałam Zuziu PW:) tylko nie mam czasu odpisać dłużej, a elaborat na ten teamat mi wyjdzie :) Wpadam tylko co chwwilkę na dogo sprawdzić co słychać :)

Posted

Jesli DT po sterylce w Jeleniej odpowiada to nie ma sprawy.Mieszkam w okolicach "Flory" i jak biore Dianke na spacer to lazimy sobie po okolicznych terenach w poszukiwaniu Kropki ale jak narazie jej nie widzialam. MOJ TEL 510 289 102

Posted

:loveu: Kochana dziewczyno :loveu:
Jeśli Pani Ania z hoteliku, po powrocie stwierdzi, że da radę zaopiekować się Lusią to nie będziemy jej przenosić, bo się pieszczocha już przyzwyczaiła pewnie ale w razie co :razz:
Dziękujemy za pomoc w szukaniu Kropci.
I buziaki Dianuni w mokry nochal - jak ja się cieszę, że już nie muszę widzieć jej na dogo za tymi kratami :):placz: (to ze szczęścia)

Posted

[quote name='Seaside']:loveu: Kochana dziewczyno :loveu:
I buziaki Dianuni w mokry nochal - jak ja się cieszę, że już nie muszę widzieć jej na dogo za tymi kratami :):placz: (to ze szczęścia)

Wyglada na to, ze cos przegapilam ... i to cos wspanialego ...:placz: !
Kim jest Halszka288 ( oprocz tego, ze cudowna dziewczyna :loveu: ) i co to za cudenko - Diana? ? ?:crazyeye: Gdzie moge o nich poczytac ? ? ?

Halszka, zapraszamy do wspolpracy z nami, bedziemy wdzieczne ogromnie.
Jesli masz czym jechac, to mozemy sie umowic w hoteliku w Lwowku - sama zobaczysz Lunke i inne nasze pieszczochy.:loveu:

Posted

Tak sobie wczoraj myslalam jakby ktos domyslny z telewizji nakrecil telenowele na wzor tej "Kochaj mnie".Wlasmnie o takich psiakach ktore maja zerowe szanse na adopcje i o schroniskach w Polsce.Moze wiecej ludzi by spojrzalo w psie oczka a nie tylko na wyglad i wiek.A Dianka to straszna pieszczocha.Jak sie ja zaczyna glaskac to sie tak mocno wtula w czlowieka jakby chciala w niego wejsc.A nas to juz calkiem zawojowala.

Posted

Zuziu - Dianunia to sunia z Wrocławskiego schronu, za którą trzymałam też kciuki :)
To jej wątek http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=31200- na ostatnich stronach w roli nowej Pani występuje Halszka, wprawdzie nie osobiśćie (osobiście rozpoczeła karierę na dogo na wątku Pusi też z Wroc schronu - prawie identycznej jak Dianka http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=33946)
Zdjęcia Dianuni były powalające - nie chcę tutaj Luni robić bajzlu na wątku :cool3: ale Zuziu jest takie jedno zdjęcie... - widać oczko zza krat - miałam je na pulpicie dopóki Diana nie trafiła do Halszki, wiesz mi nie było nikogo kogoby to zdjęcie nie zwaliło z nóg :(

Posted

Jestem nowa pancia Dianki-tej sunki z Wroclawia.I od niej sie zaczelo.Bella11 podala mi link do watku Dianki.Zalogowalam sie na forum i zaczelam czytac.I jak czytam o tych wszystkich "kupkach nieszczesc" to najpierw sie musze wyplakac.I tak mysle ze jeszcze jedna para rak w Jeleniej i eszcze jeden DT-taki wrazie czego-moze sie przydac.Niestety auta nie mam.Jestem na wychowawczym bo mam 1,5 roczne dziecko i dwojke starszych.A do Lwowka moge jechac sobota-niedziela bo wtedy mam z kim zostawic malego.