Seaside Posted December 12, 2006 Posted December 12, 2006 no nie wierzę - :mad: Ciotki i wujkowie - od wczoraj nikt nie odwiedził naszego Błękitnego Oczka???? :crazyeye: Quote
Jowita Poznań Posted December 12, 2006 Posted December 12, 2006 to ja odwiedzam sliczne blekitne oczko :) Quote
Figa Bez Maku Posted December 12, 2006 Posted December 12, 2006 Seaside grozi nam maczugą:placz: fakt.. nie było nas tak długo:oops: ale ciotka Figa już zasiada i o Luni opowiada Jaka to z niej słodka psina daj jej serca okruszynę:loveu: Quote
zuziaM Posted December 12, 2006 Author Posted December 12, 2006 Figa Bez Maku napisał(a):Seaside grozi nam maczugą:placz: fakt.. nie było nas tak długo:oops: ale ciotka Figa już zasiada i o Luni opowiada Jaka to z niej słodka psina daj jej serca okruszynę:loveu: Oj Figuniu .... zeby te Twoje piekne wierszyki przyniosly cudowny final ! ! ! Quote
Ulaa Posted December 12, 2006 Posted December 12, 2006 Psinka jak z kreskówki... taka prawie-panda. Ciekawe czemu nikt jej nie zabrał przez tyle czasu :-o Głupie te ludziska Quote
Figa Bez Maku Posted December 13, 2006 Posted December 13, 2006 Jak zauważyła Ulaa (te Ule są bystre w ogóle) że Lunka nasza kochana idealna jest do przytulania:loveu: Wygląda jak pluszowa panda, czy domek jej jakiś Pan da? Quote
Ulaa Posted December 13, 2006 Posted December 13, 2006 Figa Bez Maku napisał(a):Jak zauważyła Ulaa (te Ule są bystre w ogóle) że Lunka nasza kochana idealna jest do przytulania:loveu: Wygląda jak pluszowa panda, czy domek jej jakiś Pan da? :megagrin::megagrin::megagrin::megagrin: 10/10 Quote
Figa Bez Maku Posted December 14, 2006 Posted December 14, 2006 Mijają dni szare i bure domek Lunki ciągle za chmurą:-( Odgoń chmurę wietrzyku nadziei życie Lunki na lepsze odmieniaj:multi: Quote
Seaside Posted December 14, 2006 Posted December 14, 2006 maleńka piękność do góry - kto da Luni domek na święta?? Quote
Figa Bez Maku Posted December 14, 2006 Posted December 14, 2006 Idą Święta wielkimi ,szybkimi krokami patrzy smutno Luna niebieskimi oczami. Tak chciałaby w czas wigilijnej, magicznej Nocy podziękowac swojemu człowiekowi z całej mocy Quote
Igusia Posted December 14, 2006 Posted December 14, 2006 Figa Bez Maku napisał(a):Idą Święta wielkimi ,szybkimi krokami patrzy smutno Luna niebieskimi oczami. Tak chciałaby w czas wigilijnej, magicznej Nocy podziękowac swojemu człowiekowi z całej mocy Śliczny wierszyk Figo... Brawo! Kibicuję suńce po cichutku... Quote
zuziaM Posted December 14, 2006 Author Posted December 14, 2006 Figa Bez Maku napisał(a):Idą Święta wielkimi ,szybkimi krokami patrzy smutno Luna niebieskimi oczami. Tak chciałaby w czas wigilijnej, magicznej Nocy podziękowac swojemu człowiekowi z całej mocy FIGUS, CUDNE WIERSZE PISZESZ, ALE KRECI COSIK CI SIE. BO LUNECZKA PIEKNOOKA MA NIEBIESKIE - JEDNO OKO ! :evil_lol: Quote
Figa Bez Maku Posted December 14, 2006 Posted December 14, 2006 Figa bije sie w piersi:mad: i pisze nowy wierszyk:oops: Lunka patrzy smutno oczkiem niebieskim a brazowym wesoło, bo ufnym jest pieskiem:multi: Quote
zuziaM Posted December 14, 2006 Author Posted December 14, 2006 Figa Bez Maku napisał(a):Figa bije sie w piersi:mad: i pisze nowy wierszyk:oops: Lunka patrzy smutno oczkiem niebieskim a brazowym wesoło, bo ufnym jest pieskiem:multi: NOOOOOO, REWELACJA ! ! ! :lol: Quote
Figa Bez Maku Posted December 14, 2006 Posted December 14, 2006 I ja tak myślę, racja że jest to rewelacja:loveu: mieć oczka dwukolorowe:crazyeye: i spojrzenie niestandardowe:multi: Quote
Jola_K Posted December 14, 2006 Posted December 14, 2006 Figa Bez Maku napisał(a):I ja tak myślę, racja że jest to rewelacja:loveu: mieć oczka dwukolorowe:crazyeye: i spojrzenie niestandardowe:multi: alez Luna jest wdziecznym tematem! niedlugo powstanie tomik wierszykow jej poswiecony... :p Quote
Figa Bez Maku Posted December 15, 2006 Posted December 15, 2006 Lunka nieśmiało prosi.. daj na hotelik choć grosik.:oops: W schronie zimno.. trżęsę się cała:placz: boję się ..łapki będą bolały:placz: Najcieplej byłoby Lunce w sercu Twoim:loveu: ale o tym sunia marzyć się .. boi:roll: Quote
Figa Bez Maku Posted December 18, 2006 Posted December 18, 2006 Rozgląda się Lunka dokoła czemu mnie nikt nie woła?:roll: Nie mówi: Luna do domu.... i lizać rąk nie mam komu:placz: Będę zawsze grzeczna i miła Bylebym z pańcią swoją była:loveu: Quote
Seaside Posted December 18, 2006 Posted December 18, 2006 Ja zawsze po weekendzie czekam na wieści od Zuzi :( Czy ktoś dzwonił może w sprawie naszych psiaczków :( Quote
zuziaM Posted December 18, 2006 Author Posted December 18, 2006 Seaside napisał(a):Ja zawsze po weekendzie czekam na wieści od Zuzi :( Czy ktoś dzwonił może w sprawie naszych psiaczków :( No, jeszcze nikt nie dzwonil .... ale i artykul jeszcze sie nie ukazal ... ta gazeta to chyba dwutygodnik, wiec w ta srode bedzie juz napewno ! Po cichu bardzo na nia licze .......:roll: . Quote
Recommended Posts