zuziaM Posted November 9, 2006 Author Posted November 9, 2006 Tutaj raczej nie mamy co liczyc na pomoc ..... kazdy ma swoje psiaki i .... trzeba w inny sposob zaczac dzialac .... ogloszenia zaczac wysylac. Gdzie sie da ! Macie przeciez wszyscy swoje lokalne gazety i niekiedy telewizje ! Sa sklepy zoologiczne, gdzie tez pozwola wywiesic ogloszenia.... Moze tutaj zaczac dzialac ? Nie mam porzadnej drukarki i musze poczekac z tym, az znajde mozliwosc wydrukowania naszych wszystkich psiakow. Chyba, ze ktos to zrobi i do mnie przysle poczta - na formacie A4 - dla kazdego psiaka osobno - po 2 sztuki - zebym mogla zamiescic w naszej gazecie i naszej telewizji. Prosze o pomoc ! Quote
Jola_K Posted November 9, 2006 Posted November 9, 2006 zuziaM napisał(a): Chyba, ze ktos to zrobi i do mnie przysle poczta - na formacie A4 - dla kazdego psiaka osobno - po 2 sztuki - zebym mogla zamiescic w naszej gazecie i naszej telewizji. Prosze o pomoc ! Moge wydrukowac i przeslac do Ciebie. Quote
Seaside Posted November 10, 2006 Posted November 10, 2006 Hopsaj maleńka - ogłoszenie dla Ciebie już poszło :loveu: Trzymamy kciuki. A jak Lunki allegro??? Wygasło już?? Quote
Seaside Posted November 12, 2006 Posted November 12, 2006 Kochana Lunka :( Mam nadzieję, że ktoś cię w końcu dojrzy :( Quote
zuziaM Posted November 13, 2006 Author Posted November 13, 2006 Figa Bez Maku napisał(a):Czy domek szuka już Luny? PROSIMY WSZYSTKICH CHETNYCH, ktorzy maja mozliwosci gdzies do netu, badz prasy, powysylac ogloszenia o naszych psiakach ...... o podanie swoich maili do mnie na PM - wysle gotowe ogloszenia ze zdjciami i informacjami o pieskach. PROSIMY :modla: :modla: :modla: ! Quote
Figa Bez Maku Posted November 14, 2006 Posted November 14, 2006 A można powiesić ogłoszenie na przysłowiowym słupie? Quote
zuziaM Posted November 14, 2006 Author Posted November 14, 2006 Figa Bez Maku napisał(a):A można powiesić ogłoszenie na przysłowiowym słupie? Jasne ! :lol: Byle efekt przynioslo !:lol: Quote
Figa Bez Maku Posted November 15, 2006 Posted November 15, 2006 Lunka trzymaj się sunia..pamiętamy o tobie Quote
Recommended Posts