Figa Bez Maku Posted January 3, 2007 Posted January 3, 2007 Lunka słodka, łagodna:loveu: dobrego domku jest godna. Czyżby goracego serduszka nikt nie potrzebował?:crazyeye: Bo Lunka do drogi od dawna ...gotowa:eviltong: Quote
zuziaM Posted January 3, 2007 Author Posted January 3, 2007 A cioteczka - Igunia - wplacila dla naszej dziewczynki 20 zl ! Dziekujemy bardzo. Lunka tak wiele czasu spedzila w schronisku, ze nalezy jej sie teraz wspanialy dom, ale poki co - apartamenta krolewskie w hotelu ma w prezencie od kochanych cioteczek :multi: ! Wielkie dzieki :multi: ! Quote
Figa Bez Maku Posted January 4, 2007 Posted January 4, 2007 Gdyby Lunka domek miała wiernie by go pilnowała i futerkiem czystym ,białym swoją panią zachwycała Quote
Figa Bez Maku Posted January 4, 2007 Posted January 4, 2007 Gdyby Lunka panią miała.... zawsze grzecznie by słuchała polecenia wypełniała w oczy pani wpatrywała Quote
Figa Bez Maku Posted January 5, 2007 Posted January 5, 2007 Gdyby Lunka szczęście miała to już w domku by mieszkała na podusi miękkiej spała i przysmaki zajadała Quote
Jola_K Posted January 5, 2007 Posted January 5, 2007 Lunia ty juz bezpieczna, chociaz nadal "bezpańska" :placz: a twoi znajomi: Nigerek, Kasztanek, Igusia.... gdzies znikneli, przepadli, jak kamien w wode... :placz: :placz: :placz: agnieszka30 byla dzis w Dzierzoniowe, zadnego naszego pieska nie znalazla, zadnego! jest jakis kasztanek przypominajacy naszego Kasztanka, ale czy to ten? jest zabiedzony, brudny... jutro zrobi mu kilka fotek, zobaczymy czy to nasz Kasztanek, modle sie by chociaz on sie odnalazl :-( Quote
zuziaM Posted January 8, 2007 Author Posted January 8, 2007 Figa Bez Maku napisał(a):Gdyby Lunka szczęście miała to już w domku by mieszkała na podusi miękkiej spała i przysmaki zajadała Prezencik specjalnie dla kochanej cioteczki Figi Zrobilam siusiu .... i ciesze sie bardzo, ze nie na podloge, ale w miejscu, gdzie grzeczne pieski robia siusiu.... Dlaczego ta Toska tak caly czas na mnie warczy ? ? ? Ja tez bede warczala na nia.... A tu mozecie zobaczyc efekt siedzenia Lunki przez kilka lat w schronisku - jej reumatyzm .... tak wlasnie wygladaja jej tylne lapki ... Quote
Igusia Posted January 8, 2007 Posted January 8, 2007 No fakt, te łapulki jej... :shake: A czy może Lunka nie powinna zrzucić trochę kg.? Quote
zuziaM Posted January 8, 2007 Author Posted January 8, 2007 Igusia napisał(a):No fakt, te łapulki jej... :shake: A czy może Lunka nie powinna zrzucić trochę kg.? O wlasnie, Igusiu - zapomnialam napisac, ze Lunka odkad jest w pokoju razem z Toska, podczas wspolnych harcow zgubila troche sadelka .... Quote
Figa Bez Maku Posted January 8, 2007 Posted January 8, 2007 Ciocia Figa Lunieczce za zdjęcia dziękuje:loveu: i już następny wierszyk szykuje: Gdyby Lunka pluszakiem byłą i z półki sklepowej patrzyła to wszystkie dzieci rączki by wyciągały i Lunkę pogłaskać by chciały Quote
Igusia Posted January 8, 2007 Posted January 8, 2007 Super te wierszyki, każdy następny lepszy od poprzedniego! :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: Jeszcze trochę a profesjonalizm TOTALNY będzie :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: Quote
zuziaM Posted January 8, 2007 Author Posted January 8, 2007 Igusia napisał(a):Super te wierszyki, każdy następny lepszy od poprzedniego! :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: Jeszcze trochę a profesjonalizm TOTALNY będzie :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: Mam pomysl, zeby je wydrukowac i przekazac kiedys nowej panci Lunki, bo wierze, ze sie w koncu znajdzie ktos, kogo ta cudowna dziewczynka zauroczy ! Quote
Jola_K Posted January 8, 2007 Posted January 8, 2007 zuziaM napisał(a):Mam pomysl, zeby je wydrukowac i przekazac kiedys nowej panci Lunki, bo wierze, ze sie w koncu znajdzie ktos, kogo ta cudowna dziewczynka zauroczy ! swietny pomysl! popieram! :multi: Quote
Figa Bez Maku Posted January 9, 2007 Posted January 9, 2007 Gdyby Lunka chudsza była:cool1: toby łapkom swym ulżyła:multi: zamiest warczeć z fotelika:shake: Lunko z Toską pobrykaj!:eviltong: :evil_lol: Quote
zuziaM Posted January 9, 2007 Author Posted January 9, 2007 Figa Bez Maku napisał(a):Gdyby Lunka chudsza była:cool1: toby łapkom swym ulżyła:multi: zamiest warczeć z fotelika:shake: Lunko z Toską pobrykaj!:eviltong: :evil_lol: Wlasnie bryka .... i przez to zgubila troche sadelka dziewczynka .... Quote
Seaside Posted January 9, 2007 Posted January 9, 2007 Gosiu a czy masz zdjęcia Omarka?? To tak poza tematem Luni :) Quote
Igusia Posted January 9, 2007 Posted January 9, 2007 Cześć moja niebieskookczowata piekności :buzi: Ciotka całuje w skórzany nochalek! Quote
zuziaM Posted January 9, 2007 Author Posted January 9, 2007 Igusia napisał(a):Cześć moja niebieskookczowata piekności :buzi: Ciotka całuje w skórzany nochalek! Oj, a ja ucalowalam w niedziele ..... slodki nochal byl :loveu: :loveu: :loveu: ! Quote
Recommended Posts