Jump to content
Dogomania

Luna-niebieskooka- w swoim wspanialym DOMU !...ODSZEDL nasz Aniolek..(*)..(*)..(*)..

Recommended Posts

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

A cioteczka - Igunia - wplacila dla naszej dziewczynki 20 zl !
Dziekujemy bardzo.
Lunka tak wiele czasu spedzila w schronisku, ze nalezy jej sie teraz wspanialy dom, ale poki co - apartamenta krolewskie w hotelu ma w prezencie od kochanych cioteczek :multi: ! Wielkie dzieki :multi: !

Posted

Lunia ty juz bezpieczna, chociaz nadal "bezpańska" :placz:

a twoi znajomi: Nigerek, Kasztanek, Igusia.... gdzies znikneli, przepadli, jak kamien w wode... :placz: :placz: :placz:

agnieszka30 byla dzis w Dzierzoniowe, zadnego naszego pieska nie znalazla, zadnego!
jest jakis kasztanek przypominajacy naszego Kasztanka, ale czy to ten? jest zabiedzony, brudny... jutro zrobi mu kilka fotek, zobaczymy czy to nasz Kasztanek, modle sie by chociaz on sie odnalazl :-(

Posted

Figa Bez Maku napisał(a):
Gdyby Lunka szczęście miała
to już w domku by mieszkała
na podusi miękkiej spała
i przysmaki zajadała

Prezencik specjalnie dla kochanej cioteczki Figi

Zrobilam siusiu .... i ciesze sie bardzo, ze nie na podloge, ale w miejscu, gdzie grzeczne pieski robia siusiu....

Dlaczego ta Toska tak caly czas na mnie warczy ? ? ? Ja tez bede warczala na nia....

A tu mozecie zobaczyc efekt siedzenia Lunki przez kilka lat w schronisku - jej reumatyzm .... tak wlasnie wygladaja jej tylne lapki ...

Posted

Igusia napisał(a):
No fakt, te łapulki jej... :shake: A czy może Lunka nie powinna zrzucić trochę kg.?

O wlasnie, Igusiu - zapomnialam napisac, ze Lunka odkad jest w pokoju razem z Toska, podczas wspolnych harcow zgubila troche sadelka ....

Posted

Ciocia Figa Lunieczce za zdjęcia dziękuje:loveu:
i już następny wierszyk szykuje:
Gdyby Lunka pluszakiem byłą
i z półki sklepowej patrzyła
to wszystkie dzieci rączki by wyciągały
i Lunkę pogłaskać by chciały

Posted

Super te wierszyki, każdy następny lepszy od poprzedniego!
:multi: :multi: :multi: :multi: :multi: Jeszcze trochę a profesjonalizm TOTALNY będzie :multi: :multi: :multi: :multi: :multi:

Posted

Igusia napisał(a):
Super te wierszyki, każdy następny lepszy od poprzedniego!
:multi: :multi: :multi: :multi: :multi: Jeszcze trochę a profesjonalizm TOTALNY będzie :multi: :multi: :multi: :multi: :multi:

Mam pomysl, zeby je wydrukowac i przekazac kiedys nowej panci Lunki, bo wierze, ze sie w koncu znajdzie ktos, kogo ta cudowna dziewczynka zauroczy !

Posted

zuziaM napisał(a):
Mam pomysl, zeby je wydrukowac i przekazac kiedys nowej panci Lunki, bo wierze, ze sie w koncu znajdzie ktos, kogo ta cudowna dziewczynka zauroczy !

swietny pomysl! popieram! :multi:

Posted

Figa Bez Maku napisał(a):
Gdyby Lunka chudsza była:cool1:
toby łapkom swym ulżyła:multi:
zamiest warczeć z fotelika:shake:
Lunko z Toską pobrykaj!:eviltong: :evil_lol:

Wlasnie bryka .... i przez to zgubila troche sadelka dziewczynka ....

Posted

Igusia napisał(a):
Cześć moja niebieskookczowata piekności :buzi: Ciotka całuje w skórzany nochalek!

Oj, a ja ucalowalam w niedziele ..... slodki nochal byl :loveu: :loveu: :loveu: !