Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

barb napisał(a):
Agulu są zwierzaki, które maja po sto i wiecej ogłoszeń i nic. A czasem wystarczy jedno ogłoszonko i jest odzew...

Wiem, wiem, czekam na ten jeden odzew jak na cud :)

Posted

barb napisał(a):
Blonduniu, cioteczki na pewno Cie dzis wyspacerkowały i takie są zmęczone, że nawet na dogo nie zaglądają.

Zaglądają, zaglądają, tylko zanim wróciły to się ciemno zrobiło!!!! :)

Posted

Z Blondunią dziwna sprawa, kręcą się koło niej psiaki ogłupiale wylizuję co trzeba, a nawet co niektory wyskoczy jakby cieczkowała. Ona nawet nie protestuje - i to też dziwne bo na taką natarczywość bez cieczki suki zwykle reagują zębiskami. Nie wiadomo co o ty sądzić bo na cieczkę trochę za wcześnie, ostatnią miała w czerwcu.

Posted

Florentynka napisał(a):
To ją obserwujcie wnikliwie i uważnie. Znajomą suką bez cieczki tez się psy interesowały - po czasie wyszło, że miała ropomacicze...

Florentynko nie strasz :(

Posted

My to chyba czekamy na cud bo sprawdziłam i Blondi nie ma żadnych ogłoszeń. Tzn. ma jedno - allegro od Figi33 ktore kończy sie za 17 godzin.
Koniecznie trzeba na lokalne ogłaszać tylko nie wiem czy nowe zdjęcia by sie nie zdały bo Blondi schudła bardzo i nijak ma sie do tego jak wyglądała na starych. Mam na myśli, że na starych wygląda lepiej ....:shake:

Posted

[quote name='figa33']Beciu a masz nowe zdjęcia ?[/QUOTE]

nie mam Figuniu, jutro niby będę o 10 rano w przytulisku bo wydaję Jettę ale będzie pospiech bo muszę być na 12 w domu. Poza tym musi ją ktoś trzymać, czy wziąć na ręce bo to taki trzpiot że nie ustoi w jednym miejscu.
Chusteczkę czerwoną przydałoby się założyć, jakoś rozświetlić kruszynkę bo taka bladawa jakaś.

Posted

to nic , zrobię jej całkiem nowe allegro , wszystko od nowa ,
ja nie wiem , może ludzie myślą ,że ona jest taka śliczna i szybko znajdzie domek i wolą zaopiekować się inną biedą
sama nie wiem , ale nie możemy się poddawać

wiem Beciu ,ze masz teraz dużo na głowie , ale bardzo sie cieszę ,ze wydajesz Jettę

Posted

I kurcze nie wiemy dlaczego, żarcia raczej u nas nie brakuje w przytulisku....:roll:

Edit: obejrzałam allegro, śliczne figuś, dziękujemy bardzo!!! Ja jej cosik jutro jeszcze dorobię na region :)

Posted

[quote name='majuska']I kurcze nie wiemy dlaczego, żarcia raczej u nas nie brakuje w przytulisku....:roll:[/QUOTE]

A była u weta?

Posted

[quote name='barb']Piekne allegro ale Blondi naprawde bardzo zmizerniała :shake:[/QUOTE]
Dziś podniosłam Blondi, ona może i wygląda na chudą, ale uwierzcie mi jest nienaturalnie ciężka!! Nic z tego nie rozumiem!!! ????