Nina Michnik Posted August 10, 2011 Posted August 10, 2011 Czy sunia dogaduje się z innymi suczkami? Quote
majuska Posted August 10, 2011 Posted August 10, 2011 Blondunia spokojnie się dogada z innymi suniami, ona ma raczej uległy charakter, kumpluje się z Kają, która jest straszną zołzą, ale Blondi to zupełnie inny typ, jest wrażliwą sunią i stresuje sie troche w nowych dla siebie sytuacjach, ale jest też bardzo towarzyska, jest wielka pieszczochą, ładnie chodzi na smyczce, razem z Kają bardzo ładnie sobie radzi na spacerkach, wpatrzona w człowieka jest bardzo :) Quote
karolciasz28 Posted August 10, 2011 Posted August 10, 2011 Ogłoszenia: kupię psa, przygarnij zwierzaka, adopcje psów, adopcja psa, cafeanimal, morusek, gumtree, e-zwierzak, olx, tablica, rzeszowiak, rzeszów24, krosno24, sanok24, krakusik Quote
Agula99 Posted August 10, 2011 Posted August 10, 2011 Karolcia normalnie dać ci nagrodę nobla to mało, dzięki CI o dziewczę cudowne, wspaniałe, zawsze wytrwałe, czasem rozleniwiałe, nie obecne , ale zawsze jak trza Karolcie na posterunku trwa :) dzieeeekiiii wielkie!!! Quote
karolciasz28 Posted August 10, 2011 Posted August 10, 2011 [quote name='Agula99']Karolcia normalnie dać ci nagrodę nobla to mało, dzięki CI o dziewczę cudowne, wspaniałe, zawsze wytrwałe, czasem rozleniwiałe, nie obecne , ale zawsze jak trza Karolcie na posterunku trwa :) dzieeeekiiii wielkie!!![/QUOTE] Agula no!... dziękuję;) Quote
Becia66 Posted August 10, 2011 Author Posted August 10, 2011 Dziękuję bardzo, bardzo Karolciu, kochana dziewucha z ciebie :calus:. A ja przed chwilą właśnie na ,,głównym boguchwalskim'' prosiłam cię o ogłoszenia dla niej :lol:. Quote
karolciasz28 Posted August 10, 2011 Posted August 10, 2011 [quote name='Becia66']Dziękuję bardzo, bardzo Karolciu, kochana dziewucha z ciebie :calus:. A ja przed chwilą właśnie na ,,głównym boguchwalskim'' prosiłam cię o ogłoszenia dla niej :lol:.[/QUOTE] A no widziałam :) Atoska załatwię jutro. A Waluś ma? Quote
Becia66 Posted August 10, 2011 Author Posted August 10, 2011 [quote name='karolciasz28'] A Waluś ma?[/QUOTE] nie ma, wszystkie się pokończyły :shake:. Quote
karolciasz28 Posted August 10, 2011 Posted August 10, 2011 [quote name='Becia66']nie ma, wszystkie się pokończyły :shake:.[/QUOTE] No to jutro zrobię Atosowi i Walusiowi a w piątek Kai no i zobaczymy jak z Czekoladkiem. :) A troszkę się pochwalę.... w końcu mam chomika!:lol::lol::loveu: Quote
Becia66 Posted August 10, 2011 Author Posted August 10, 2011 [quote name='karolciasz28']No to jutro zrobię Atosowi i Walusiowi a w piątek Kai no i zobaczymy jak z Czekoladkiem. :) A troszkę się pochwalę.... w końcu mam chomika!:lol::lol::loveu:[/QUOTE] a ja myślałam że pieska wyżebrzesz od rodziców :diabloti:. Quote
karolciasz28 Posted August 10, 2011 Posted August 10, 2011 [quote name='Becia66']a ja myślałam że pieska wyżebrzesz od rodziców :diabloti:.[/QUOTE] Tato powiedział że by mnie z domu wyrzucił:evil_lol:;) Ile przy chomiku było stękania że nie bo śmierdzi, bo taki mały to co mi z niego, hałasuje w nocy i różne inne bla, bla. A jak przyszedł z roboty to pierwszy poszedł do klatki;);) A dzisiaj miałam okazję na pieska...:roll::roll: Ktoś najprawdopodobniej wyrzucił:angryy:. Ogromny pies leżał pod moją klatką.:-( Teraz będzie wiódł spokojne, ale smutne życie w Orzechowcach. Quote
majuska Posted August 10, 2011 Posted August 10, 2011 I ja pomalutku pomogę wogłoszeniach na pewno, żeby psiaki cosik miały zawsze aktualnego :) Quote
Nina Michnik Posted August 11, 2011 Posted August 11, 2011 :loveu: Czyżbym rozmawiała z Panią, do której dzwoniłam w spraiw Walusia? :) Niestety uzgodniłyśmy z mamą, że szkoda go marnować na tą wstrętną warszawę, ale pogołaszam psine gdzie sie da! Czy Blondi potrafiłaby utrzymać czystość? Czy nadawałaby się do mieszkanka? Bo jest przecudna, właśnie taki mój wymarzony kluseczek.... Quote
Agula99 Posted August 11, 2011 Posted August 11, 2011 Blondi raczej czystość powinna utrzymać, ona i Kajunia są bardzo czystymi suczkami, a Blondusia jest bardzo miła i przyjazna, tylko czasami wkurzają ją nasze chłopaki!! Wiec tak się z nimi kłóci, wrzeszczy na nich, taki właśnie był dzisiaj obrazek, tak sie darła na Czekoladka, bo on ją wiecznie zaczepia :) Po za tym, Blondi wcale nie jest kluseczką, tylko małą, chudą sunieczką, może na tych zdjęciach tak wygląda, ale w rzeczywistości malutkie to, szczuplutkie i leciutkie, ale jakie kochaniutkie!! :) :) Quote
majuska Posted August 11, 2011 Posted August 11, 2011 Blondi może i na kluseczke wygląda na fotkach, bo one były robione na wiosnę i miała jeszcze na sobie mnóstwo podszerstaka, a teraz końcem lata sporo go zgubiła i drugie tyle jej wyczesano :) w rzeczywistości jest drobna i szczupła, taka fajna przytulanka na kolanka. A Ty Nina rozmawaiłas z nasza Becią w sprawie Walusia ;) A jeżeli chodzi o Walusia to popatrzmy na to tak, że zawsze staramy się aby dobrze "dobrać" psa do domu, czyli i on ma być szczęśliwy i jego ludzie też razem z nim, dlatego czasem takie różne wątpliwości wynikają, ale to wszystko w dobrej wierze :) Blondi uważam, że się może na poczatku troszkę stresować, ale ze wzgędu na to, że jest straszna pieszczochą szybko otworzyłaby się w nowym domu :)))) w bloku raczej powinna sie odnaleźć bez problemu, nie jest to pies potrzebujący dużo przestrzeni do szczęścia. Quote
Agula99 Posted August 12, 2011 Posted August 12, 2011 Blondi bardzo łatwo przechwytuje zachowania innych psów, w szczególności swojej "przyrodniej siostry" Kajuni, jak tamta się drze na inne psy to ona też, tak właśnie było dziś w stosunku do nowej suni :) Quote
Nina Michnik Posted August 12, 2011 Posted August 12, 2011 ok, zadzwonimy jakbysmy podjely decyzje o blonduni, bo jest jeszcze sunia u nas wawie, a tam sa okropne warunki i szkoda jej strasznie Quote
Agula99 Posted August 12, 2011 Posted August 12, 2011 [quote name='Nina Michnik']ok, zadzwonimy jakbysmy podjely decyzje o blonduni, bo jest jeszcze sunia u nas wawie, a tam sa okropne warunki i szkoda jej strasznie[/QUOTE] Ja tam nie mówię, że nie chciałabym żeby Blondunia wreszcie trafiła do super domku, ale jak gdzieś tam jest sunia w okropnych warunkach, to lepiej jej ulżyć, pomóc, niech też ma fajny domek, wierzę, że z wrześniem wreszcie adopcje ruszą i ktoś super ją wypatrzy. :) Quote
Agula99 Posted August 13, 2011 Posted August 13, 2011 Hej ciotki, hej ludzie zaglądnijcie do Blonduni!!! :( Quote
Agula99 Posted August 19, 2011 Posted August 19, 2011 No i jak zwykle ciszaaa.................................................................................................................................... Quote
Florentynka Posted August 20, 2011 Posted August 20, 2011 No to ja zaglądam. Niechże coś wreszcie ruszy z tymi adopcjami ! Quote
Agula99 Posted August 21, 2011 Posted August 21, 2011 Blondunie też podnoszę, taka u niej cisza..... Quote
Becia66 Posted August 21, 2011 Author Posted August 21, 2011 karolciasz28 napisał(a):Ogłoszenia: kupię psa, przygarnij zwierzaka, adopcje psów, adopcja psa, cafeanimal, morusek, gumtree, e-zwierzak, olx, tablica, rzeszowiak, rzeszów24, krosno24, sanok24, krakusik Karolciu - twoje ogłoszenia się kończą i ani jednego telefonu, czy ty aby na pewno je zrobiłaś ? :diabloti: Quote
Agula99 Posted August 22, 2011 Posted August 22, 2011 Oj no chyba dziewcze zrobiło, w końcu to porządne dziewcze niee?? ;) Quote
Recommended Posts