Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

[quote name='Secia']toż można przyjechać SKM to 30 minut[/QUOTE]

Secia własnie nie ma kto jechac.Wysłałam cioteczka z pomorza pw,moze ktos sie zlituje i pojedzie.

Posted

jak sunia ma jechać to byłoby dobrze w weekend abym mogła jej poświecić czas. W normalne dni idę do pracy i nie ma mnie 9 godzin.
Ja po nią nie przyjadę bo robię wizytę po adopcyjną za Gdańskiem

Posted

[quote name='kagome19']Ja bym mogła, ale dopiero w następną niedzielę :/[/QUOTE]

Dziekuje zobaczymy moze ktos wczesniej bedzie mogł,szkoda zeby sunieczka siedziała w schronie.
Tym bardziej ze ta odległosc jest bardzo malutka praktycznie dwie godzinki,a nawet moze mniej i sunia spi w domku

Posted

dziewczyny - Tczew Gdańsk mogę zrobić w przyszłym tygodniu, ale Secia pisala mi cos o warszawie - skąd dokąd (i kiedy) trzeba to bidactwo przewieźć, bo się gubię :-)

Posted

a po jakie licho przez gdańsk? Do w-wa Tz moze ja zabrac z tczewa za ok tydzień.
Moge ją zabrać z Tczewa do Gdańska w przyszłym tygodniu.
ale potem klopot, bo do W-wa nie jedziemy pzrez Gdansk tylko własnie bardziej przez Tczew.
Chyba, ze transport z GD do w-wa załatwiony?

Posted

[quote name='Secia']sunia jedzie do Jaagi na DT transportem łączonym przez Gdańsk :-)
Nie wiem czy to jet domek płatny czy nie.[/QUOTE]

Napisałam, ze za karmę. Może ktos jej kupiłby jedzonko, to byłoby super.

Napiszcie do mshume. Może szybko i bliżej cos wynajdzie dla małej. Czy jest zgłoszona na wątku mikropiesków?

jesli jedzie na krótki DT, to już byłby czas na ekspresowe ogłaszanie i szukanie domu. Jest po sterylce, więc to nie problem z tak szybkim szukaniem domu. Potrzebne tylko byłyby lepsze zdjęcia.

Ja również muszę mieć pewność, że sunia nie jest chora na żadną zakaźną chorobę, bo mam stado swoich długowłosych psów, szczenieta i małe dzieci. Absolutnie nie może byc u mnie pies, który cos mógłby przynieść.

Posted

[quote name='Anula']Jeżeli transport będzie płatny do DT to ja się dołożę,natomiast jeżeli to będzie rozsądna suma-pokryję całość.Szeleczki zielone mam mogę przesłać i smycz-komplet.[/QUOTE]

Anula bardzo dziekuje jestes wspaniała,zobaczymy jak to wszystko bedzie i dam znac.

Posted

Transport Tczew Gdańsk oraz ewentualnie Gdansk - Warszawa, lub coś po drodze u mnie bezplatnie - warunek kontener, transporter - do zwrotu oczywiście, bo z TZ podrożuje juz moja domunujaca suka, która samca strawi, ale sukę niekoniecznie

jesli sunia ma jechac do W-wa, to ja bym jej nie brała na kilka dni do Seci, bo potem problem z emocjami suni i a ja mam problem z odbiorem jej z Gd, chyba, ze znajdzie sie jakiś DT blizej, ale i tak brałabym ją bezposrednio ze schronu, takie psy szybko oddają swoje serce. Nie ja tu decyduję, moge tylko czekać na dyspozycje :-)

do w-wa najprawdopodobniej TZ pojedzie w poniedzialek lub wtorek za tydzień i najlepiej mu odebrac sunię z Tzcewa, ktoś oferował kase na transport, ja jestem darmowa :-) - można kasę przeznaczyć na karmę

Posted

Ciotki dzięki z pomoc! :) :) :) :) W razie potrzeby mogę pomóc w transporcie ale odpada ten i przyszły weekend + czwartek 26ego.

Lika nie dodzwoniłaś sie do mnie bo przez pewien okres czasu nie byłam pod telefonem, przepraszam, nowy numer telefonu jest wstawiony na profilu moim.

Czy wszystko ustalone jest już ze schroniskiem w sprawie zabrania małej? :)

Posted

[quote name='Pinesk@']Ciotki dzięki z pomoc! :) :) :) :) W razie potrzeby mogę pomóc w transporcie ale odpada ten i przyszły weekend + czwartek 26ego.

Lika nie dodzwoniłaś sie do mnie bo przez pewien okres czasu nie byłam pod telefonem, przepraszam, nowy numer telefonu jest wstawiony na profilu moim.

Czy wszystko ustalone jest już ze schroniskiem w sprawie zabrania małej? :)[/QUOTE]

A ile ja sie do Ciebie nadzwoniłam,dobrze ze jestes beda wiadomosci z pierwszej reki:lol:

Posted

[quote name='Pinesk@']Aha jeszcze jedno. Miałam robic niedawno bazarek z filmami na DVD- dochód na potrzeby schroniska i na Sonię. Przyda się?[/QUOTE]

Pewnie ze sie przydadza.